gigantiska ballen

Jag drömde om sommar tillsammans med en vän idag! Åh.. underbara, härliga, glada (3 ords beskrivningsregeln..) sommar!
Denna längtan tog jag med mig inombords när jag nu ikväll gick en prommenad med kall snö knastrande under mina fötter och det slog mig! Herregud vad jag kommer sakna vår underbara gigantiska balle!! En sån balle kommer vi troligen aldrig att få njuta av igen... Med den perfekta eftermiddags och kvällssolen.
Den Ballen är inte utnyttjad till fullo nu när det är vinter, då fungerar den bara som rökruta under alla fester och som soptipp när vi är latare än latast, vilken är oftast alltid. Men på SOMMAREN.. DÅ ha den vart vår bäbis.. där ha vi planterat blommor och inrett med utemöbler och små pyssliga saker som ljuslyktor och dukar och grejer.. Där har vi avverkat ett antal omgångar fia med knuff, där ha vi ätit sommarmiddagar som kycklingsallad och efterrätter som fruktsallad, där ha vi haft mysiga tjej, dricka te kvällar och härliga vinkvällar! Där ha det färgats hår och solats topless i tron om att ingen kan se, men så knallar robban in med nån kompis från insidan och DEN tanken hade aldrig slagit mig att någon skulle kunna se inifrån:D jaa... älskade Balle.. dig kommer jag sakna nåt enormt!

spruttibangbang

såg nyss ett av de roligaste sex and the city avsnittet ever!! heter hon carrie nånting kanske.. som pruttade inför sin mr Big och nu tror hon att han inte vill ha sex med henne pga av det.. jag höll på skratta ihjäl mig!

Idag har Marielle tagit med mig på skorea på skokanonen och jag köpte 2 par nya skor. Troligen de fulaste skor jag någonsin köpt och förhoppningsvis det enda riktigt fula skor jag någonsin behöver köpa.
Ett par stövlar, alltså riktiga stövlar att hoppa i vattenpölar med, och ett par riktigt fula stoora vinterskor..
Det va ju rea och jag behöver dom nu när jag snart ska ut på praktiken.. man kan inte leka i snön med lågskor..

lägenheten besiktades idag och det gick bra:) På Lördag flyttar vi.

nygrinad

en fin sammanställning av mig själv just nu tycker jag är när jag tummlar ut ur mitt rum (eftersom jag snubblade på en flytt-kartong) rödgråten efter ett avsnitt av greys anatomy, in på toan för att snyta mig, men är så jävla tepp i näsan (eftersom jag håller på avvänja mig med nässprayen efter en 2 veckors förkylning som fortfarande inte gett sig) att när jag försöker fräsa så får jag senadrag i låret!! ? :O

Det säger ju som allt tycker jag. äcklig, patetisk och oberäknelig, vilket får mig att skratta åt allt!

fokus

Nu krävs det fokus. jag har försatt mig i en bubbla bra länge nu för att slippa ta itu med saker.. tror jag vaknade lite ur den bubblan igår när Hannas mamma stormade in här och packade alla Hannas grejer och sen åkte med dem, och det blev tomt, tomt.
Nu är det fokus som gäller.
Fokus 1: Läsa läsa läsa till på onsdag, sen läsa läsa läsa resten till torsdag.
Fokus 2: Flytten. Packa allt. släng allt som ska slängas. (och mentalt ställa in mig på att det kan bli bra i korridor också!)
Fokus 3: Träna! måste verkligen verkligen träna nu. Hade verkligen behövt dig, Elin, nu!!
Fokus 4: fortfarande Mig. Jag. Tappa inte fokus Lisa. Då blir det inte bra med nåt annat heller!
Fokus 5: Spara pengar så jag kan åka till katten snart! Jag längtar efter henne.

Moby - Why Does My Heart Feel So Bad



babe-bilder!

Jonna somna nästan!

Det blev en del rumbeltumbel bakom soffan

Vi jämförde bröst och snackade Bh storlekar och provande varandras Bh:ar!

Vi tog oss en sväng om med wiinee som livhake!

Jag hade en jäävla urringning vilket jag inte riktigt insåg fören idag.. :/


Utöver detta hittade jag en mobiltelefon i toalettstolen just innan vi skulle dra ut och jag körde in lilltån i toadörren så jag näästan börja grina! KLANT-Lisa doing what she do best!

hummbala hummbala, idioter!

Igår va en händelserik kväll på många sätt..
Jag borde dock anat.. (vidskeplig som jag är) .. när jag glömde att raka benen! att det skulle ske en del som inte är okej.
För vissa var det redig fylla, för andra var det bha häärligt! Men jaa..
Vi va på TC på det nya som öppna där. jag tycker det va bra där! Vi hade tjejkväll hos oss innan, även om Jonna bröt mot reglerna och drog med sig världens fullaste kille, men han decka på soffan, så vi ignorerade hans närvaro och körde girlstile med alla fixar håret på alla och pratar i munnen på varandra över kanten på vinglaset..

Nu är Hannas mamma här och hjälper oss att flyttpacka.. kartonger över allt och tomt känns det!
snart ska jag upp på höjden en sväng och kika.
jag är hungrig.

skrubbfredag!

Jag och Hanna ha sörpla wiine och städa, sen ha vi legat i soffan och skrikit åt tvn som nå gammkärringar! saknas bara en cigg i munngipan..

imorgon blir det damafton, jag kanske ska dricka rööwiine så se upp grabbar!

nu ska jag stupa!

välkommen!

Välkommen pengar till min värld! Jag har rymligt med plats för er i min börs.. Ni är efterlängtade och jag tar emot er med öppna armar och all min kärlek.
Nya strumpbyxor, hårspray, hårspänne, du snygga kjol och sist men inte minst BO Lage, Here I come!

Jag ska bara avverka 1,5 timmes didaktikbearbetning först!

Sen är det freeeedaaag!

Didaktiken som öppnar halva ena ögat

"Man måste betona att de flesta skillnader i vårt sätt att förstå omvärlden är praktiskt taget genomskinliga. Vi är sälllan medvetna om att vår uppfattning av ett fenomen inte stämmer överens med andras sätt att se på samma fenomen. Vi är inte ens medvetna om att vi ser världen på ett unikt sätt. Vi tror att vi ser världen som den är. Utan någon vidare eftertanke tar vi för givet att andra ser den precis som vi."

hellogoodbye - Here In Your Arms



Så äre. Tror jag!

fnitterglitter

Idag har jag pluggat, gått på prommis med Hanna till SunTan, vart på strömpilen med brorsan och Hannispannis! och sen va vi en sväng på skarren och käka pizza buffe, men jag va lite besviken, dom poppa så hög musik att man inte kunde snacka.. så vi åt snabbt och tog sen en prommis hem..

Jag är lite fnissig! det var ganska länge sen! Hanna ha gjort mig generad typ en miljon gånger idag. det händer inte ofta, jag är inte den typen som blir generad.

En gosa-låt

grannar

Jag hoppas verkligen att jag får lika mycket bra grannar uppe på höjden som jag har här på berget!
Idag när jag skulle ta genvägen upp för backen hem var det ashalt och jag hade mina välslipade stövlar på mig så klart.. när jag med myrsteg försöker ta mig över den högsta kanten går en kille om mig och stannar längst upp på toppen, vänder sig om, ler lite, och frågar och det är halkigt?.. hehe.. jaa.. Liite.. så jag frågar lite försiktigt om han kan tänka sig att dra upp mig?.. självklart kan han det! sträcker mig sin näve och hivar upp mig! TACK världens bästa granne!

En annan gång när jag vart ner på stan med bilen och hämtat hem cykeln som jag pajjat låset på, så stod jag parkerad utanför huset och försökte få loss cykelstället från bilen, vilken var i princip omöjligt, när en annan kille cyklar förbi.. han kikar lite på mitt projekt, stannar, och frågar om jag vill ha hjälp.. JA tack gärna! Så gormar han en stund, hittar sen nå verktyg i min bil som han fixa det med! TACK kära granne, jag hade garanterat inte fixat det själv.

Utöver detta så har jag blivit bjuden på efterfester, blivit hemkörd från krogen och fått renkött av grannar här på berget!
jag kommer verkligen sakna det här stället..

fantasi

Måndagar kan vara bra.. det är ju serie-dag! Jag har gosat under täcket till 2 avsnitt privat practice och 3 avsnitt desperate houswives och grinat massor! Det är så härligt när man har ett ton tårar inom sig, utan någon som hellst anledning, och man bara får tömma allt till en bra serie! :)

Jag har en fantasi att min dröm man  ska plinga på dörren helt oväntat och ta mig med storm! Det hände nästan en gång.. Tyvärr var han nog inte min dröm man och tyvärr hade han missuppfattat sitt uppdrag, han skulle ju ta mig med storm inte komma för att bekänna att han har tjej och tillhör klubben "skitstövlar for a living".
Den händelsen är jag inte så tagen av längre.. men jag längtar fortfarande efter det där plinget på dörren, inga ord, bara vara. och att jag får vara bara jag, utan en tanke på hur tjock mage jag har eller om jag är längre än han, gud förbjuder att det skulle hända!!

märks det att jag borde plugga just nu??

Breath - Breaking Benjamin



Den här låten kommer jag aldrig bli less på.

pluggski

det är helt otroligt vad mycket man kan komma på att göra när man borde plugga, som att kolla facebook tusen gånger på en dag, fastna i Tv shop på tv:n, plocka ur diskmaskinen, städa toan, tvätta, kolla facebook igen... blippa på telefonen. You name it, I do it! allt som normalt är ganska tråkigt är helt plötsligt såå mycke roligare än att läsa om didaktik. yäk! Men jag klagar egentligen inte.. jag är bara lat.

Jag hade en toppen kväll med många goa vänner i lördags! Men jag saknar redan Sara jätte mycket:( Bara för att jag vet att hon inte är här..

Lägenheten känns kall och tråkig just nu.. Robban har hämtat sina grejer och det var en del stora möbler så nu står tv:n på golvet och det finns en väldans massa luft här.
snart ska vi flytta och det känns inte så kul.

The Offspring - A Lot Like Me


Sweet friday

Ikväll har jag vart på Balder och käkat grillbuffe med Lisa och hennes Henri, sen va vi på bio och såg "Benjamin Buttons otroliga liv". En riktig myskväll! jag är supernöjd.. äntligen något annat en fredag än det vanliga supandet... så tröttsamt det kan vara att festa jämt!
Filmen va bra! en del scener va superbra. När filmen va slut kunde vi konstatera att den va kanske några minuter för lång men vi är förlåtande eftersom den fick oss både att skratta och gråta lite ;)

Jag kunde inte låta bli att fnittra när jag observerade alla killar med sina flickvänner på väg ut ut biosalongen (Henri inräknad) De travar snällt ut ur salongen med deras flickas handväska, stor som liten, dinglande i handen eller hängande över armen. Det ser så himla roligt ut!
- What?! Its a mans bag for crying out loud!

kurs slut

Så har man haft första skoldagen sedan jullovet, lektionen varade ca 2 timmar och alla redovisade sina låtar som knåpats ihop. Jag spelade och sjöng min vaggvisa själv inför hela klassen och trodde jag skulle dö av pirr! Men det gick bra. rösten höll, trots att jag är hes idag. och så va den kursen slut! Ännu ett steg närmare slutet... Med blandade känslor.

Ikväll ska jag bjuda ut Lisa på examensmiddag och sen blir det bara myskväll av något slag...
Snart lämnar Sara stan också:( närmare bestämt på Söndag...Alla bara åker ifrån mig :/

va i HELLwaite?!

Kollade kontoutdrag.. I fredags gick jag och Maria på mcdonalds och köpte varsin liten hamburgare för 10 spänn styck!
Nu står det att jag handlat för 225 spänn på mcdonlads enligt mitt kontoutdrag!!? Och självklart har jag inte kvar nått kvitto från den där hamburgaren så jag kan bevisa motsattsen.. jag är LURAD!

vem är ett hot? -alla?

Jag halvkollade på ett avsnitt av sex and the city igår som handlade om singelliv och förhållanden (som vanligt) Men denna gång berörde avsnittet den rivalitet som kan uppstå mellan en kvinna i ett förhållande och en kvinna som är singel. Ett krig som försegår under ytan. Singelkvinnan är ett hot mot kvinnan i ett förhållande, men så fort singelkvinnan börjar dejta någon så är man meeer än välkommen till parmiddagar och fester osv..
Jag började fundera på det där.. Hur funkar det för mig? Jag är som en rökt rödbeta! Inte okej. Jag hatar otrohet. Jag var en sjukligt svartsjuk hemmafru som dunkade huvudet i väggen när jag inte visste vart han var... Alla har förklarat för mig att det var därför att han var en otrogen skitstövel och ingen annat.. men jag vet inte detta med säkerhet. Jag kanske är skadad for life?! Men jag vill inte vara det.. jag vill aldrig vara så som jag va då igen! Och det där med att vara trygg med andra kvinnor när de är i ett förhållande är ju uppenbarligen bara bullshit för jag förlorade allt till hon som var i ett förhållande, ett par som vi med glädje umgicks med.
När jag så plockade ihop alla bitar av mig själv igen och ger mig ut på köttmarknaden så lyckas jag inte träffa bara en utan TVÅ otrogna skitstövlar igen, skillnaden denna gång var att jag var "den andre" nu.. FEL tjej att vara otrogen med, JA! Men hur påverkar detta mig?.. Jo, jag hatar otohet ännu mer, om det nu går och litar inte ett skit på killar. Och jag längtar såå efter kärleken just nu, men vägrar i sten att släppa in en enda jävel!
for ever and always, fuck you.

snor och jobb

Hela min hjärna är full med snor. Jag hostar så jag nästan spyr varje gång.
Samtidigt som detta är ett faktum försöker jag skriva en barnlåt till redovisningen på fredag. Igår började faktiskt en liten vaggvisa ta sin form, men den är långt ifrån färdig. Som tur är kommer Lisa hit snart och ska försöka hjälpa mig..
Men så ringer jobbet och vill att jag ska jobba imorgon och eftesom jag tackade nej till jobb idag för att jag och Lisa skulle jobba med låten så kunde jag inte säga nej imorgon. jag är ju pengakåt! man får ju inte va dum. desutom var det jobb på dagis imorgon och jag längtar efter alla mina barn så det ska bli roligt! synd bara att min hjärna är igengrodd av snor.

Nu är Lisa här! dax att kraxa igång stämbanden!

åkrädd

jag är troligen den mest åkrädda människan på jorden. Jag vet. och det är inget jag tycker är kul. jag är så rädd att jag inte ens kan kontrollera mig själv. så rädd att jag kan grina.
För nån månad sen träffade jag en dude som körde hem mig och som visade sig vara min granne, vi har hängt och han har kört mig typ varje helg, as bra! mot betalning of course.. men nu har det balla ur, från att ha vart en bra chafför som jag kännt mig någorlunda trygg med till att bli en blådåre. Igår sladdade han runt så jag grät innan vi va framme.. det var hemskt och hela min kväll va förstörd för jag blev så skakad.. ingen förstår hur rädd jag verkligen är. det är ingen skämt.
efter att ha tjurat som fan över färden igår så lovade han en säker hemfärd ikväll.. men ICket. jag vägrade betala ikväll. suraste kärringen på jorden. jojo, tro mig. men visar man ingen respekt så är det så.
jag är än en gång, skakad och besviken.

sen brinn jag av på alla killar som inte fattar vad NEJ betyder! jag skojar inte, 7-8 killar bjöd upp till sista dansen (låter som skryt) men jag va inte intresserad. dom kladdar, trugar, hänger, slickar... asså fy fan! LÅT MIG VARA. har jag sagt nej betyder det NEJ.
Blä.

hurkasburkas

Igår firade vi min Lisa som nu är sjuksyrra. Jag var dock inte den roligaste när vi väl kom ut, blev otagg av tusen småanledningar och började känna mig dålig så jag avslutade kvällen tidigt och for hem och sussade. Vaknade med en förkylning idag.

Ikväll ska vi fira Maria som fyller år. Det är skönt med fester där man bara behöver gå över gatan så är man framme:)
Hade tänkt att Hanna skulle färga mitt hår idag, men läste just på förpackningen att om man har långt hår bör man ha två förpackningar och det har jag så klart inte, sen är Hanna fullt upptagen med att ha dörren stängd in till sig så det blir nog inget av den planen..

burn mother fucker, burn.

Jag har varit nostalgisk idag igen och tittat igenom alla mina tusen bilder. Jag minns nästan hur det kändes när jag va riktigt kär... det var fan en jävla evighet sen och jag saknar det.
sen saknar jag Katarina och Elin.

serier till min räddning

Åhhh! One tree hill, Gossip girl och Privat practice kom till mama!

Whiskey Lullaby-Brad Paisley-Alison Krauss


Nyår

Så är man hemkommen från en vecka i Stockholm.. Har knappt hunnit känna efter hur det känns för jag drog bara hem, dumpade väskan, gick ner till bror, lånade han bil, körde till Brån, sov där, åkte på jobbet, jobbade, åkte till Brån, käka middag, åkte till bror, åkte till Ica Maxi och nu är jag äntligen hemma.. Känns tomt utan Katarina och Nathalie och Johan som vart runt mig dygnet runt i 7 dagar men jag har ju Hanna här hemma även om hon gömmer sig på rummet :P

Jag är såå jätte trött idag och lätt illamående..

Kryssningen va kanon! om man bortser från vissa småsaker, men det tänker jag helt enkelt bortse ifrån för kryssningen skulle vara askul och det var den!:D

Lite bilder på gänget!



Och så här såg man ut vid "frukosten", det va bara att tagga till med Wiine igen!

Fisa och Fisen

Fisa träffade Fisen i ett märkligt skede i sitt liv. Hon hade precis simmat för sitt liv upp ur ett hav av KISS. hat, skuld, svek, otrohet och skärvor av ett krossat hjärta. Fisa hade precis hittat tillbaka till sig själv och var nöjd med att ha det så.
Då dök Fisen upp, han hade ingenting som Fisa normalt sett faller för eller ens tittar åt, men trots detta var han ytterst intressant. Efter en del påtryckningar av en nära vän till Fisa raggade dom upp varandra under förutsättningarna att det inte skulle bli något förhållande eller innehålla några känslor. Det funkade utmärkt! Fisa och Fisen tillbringade många spontana dagar och nätter tillsammans och var nöjd med tillvaron ifrån varandra däremellan. 1 år pågick detta.
Sen hände det grejer, grejer som Fisa har väldigt svårt för med tanke på det hav hon så hårt kämpat i tidigare. Fisen träffade en annan Fis, vilket kändes helt okej från början för Fisa. Men sedan började Fisen dyka upp i Fisas liv trots att han hade en annan fis och Fisa gillade inte längre läget... Men självklart, just precis i denna stund, var hon den svagaste men mest illaluktande fisen av dem alla... Nu är det bajs av alltihopa.


RSS 2.0