Fisa och Fisen

Fisa träffade Fisen i ett märkligt skede i sitt liv. Hon hade precis simmat för sitt liv upp ur ett hav av KISS. hat, skuld, svek, otrohet och skärvor av ett krossat hjärta. Fisa hade precis hittat tillbaka till sig själv och var nöjd med att ha det så.
Då dök Fisen upp, han hade ingenting som Fisa normalt sett faller för eller ens tittar åt, men trots detta var han ytterst intressant. Efter en del påtryckningar av en nära vän till Fisa raggade dom upp varandra under förutsättningarna att det inte skulle bli något förhållande eller innehålla några känslor. Det funkade utmärkt! Fisa och Fisen tillbringade många spontana dagar och nätter tillsammans och var nöjd med tillvaron ifrån varandra däremellan. 1 år pågick detta.
Sen hände det grejer, grejer som Fisa har väldigt svårt för med tanke på det hav hon så hårt kämpat i tidigare. Fisen träffade en annan Fis, vilket kändes helt okej från början för Fisa. Men sedan började Fisen dyka upp i Fisas liv trots att han hade en annan fis och Fisa gillade inte längre läget... Men självklart, just precis i denna stund, var hon den svagaste men mest illaluktande fisen av dem alla... Nu är det bajs av alltihopa.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Hmmm... Mina kusiner säger att ens egna fisar luktar gott, det är ju isf tur iaf!

2009-01-06 @ 17:13:24
URL: http://hannasvirrpanna.blogg.se/
Postat av: Tessan

Alltså.. jag kan inte låta bli att skratta även fast jag hänger med i skiten!

Du är söt när du skriver :)

2009-01-07 @ 11:11:50
Postat av: Lisa

hehe.. man får skratta! lite det som är tanken för skratt läker alla sår ;)

2009-01-07 @ 14:09:37
URL: http://dagismamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0