ik-ea

varför börjar alla stjärnor med droger? snorta kokain och bränna upp alla sina pengar?:O
Ibland är jag oförstående.

Jag pysslar på här i lägenheten, men det går för långsamt.. jag vill få allt klart NU!.
ska fara å köpa blommor imorgon. POFF va alla pengar borta!

Sen skulle det ju till en utlandsresa va ju planen också.. ?

Du skriver att du längtar efter honom. skickar honom ett hjärta.. Jag drömmer att jag sviker nära och kära, att jag har cancer i livmodern, att jag tävlar med min gamla hat-kompis från lågstadiet. Och sen vaknar jag ensam. Att vakna gör inte så mycket. Jag har lix blivit gammal och vaknar tidigt nu för tiden, tycker att hela dagen gått förlorad om jag vaknar klockan 12!! Men när jag ska somna... :/ vart är du då?

får panik när jag inte träffat mina vänner på en vecka!! Den enda singeln kvar nu... Bitter?! OKLART.


själv

Nu bor jag helt själv. Helt helt helt själv. det är skitläskigt! Men samtidigt ganska spännande! Hanna säger att det finns massor med möjligheter att göra av den här lägenheten och smittar av sig på mig med positiv energi! Så nu känns det faktiskt riktigt bra. Vi ska åka på Ikea snart och köpa massor! Sandra ska också med! Det ska bli kul!
Jag har sovit min första natt här i natt och jag sov riktigt bra.
Snart kommer pappa med allt som jag haft i garaget hemma sen jag flytta från berget till höjden. Då kommer även min nya stora Tv :)
Jag har suttit på min uteplats och solat nu på morgonen och bläddrat i Ikea Katalogen och målat mina naglar med det nya nagellacket. Känns som jag får lite ro nu.. liite..


bagibyxor och lila jacka

vaknade och kände mig jävligt illa till mods! hade drömt sjukt mycke "old time" drömmar och känslorna klättrade på väggarna!
Nu har jag börjat flyttpacka. Brorsan har flyttat ut men han ska allt få städa innan jag flyttar in! och eftersom jag har världens längsta jobbhelg framför mig så blir det ingen flytt för mig fören tidigast måndagkväll. :/

bettjävel

Jag ställde klockan på tidigt för att gå ut på gården och sola. Jag slog ut den brandorangea filten, slängde kudden på plats och hoppade ur kläderna. Hinner inte ens lägga mig fören jag har en brämmssvärm runt mig! Dom jävlarna vill äta upp mig! Men jag tog upp en fight som om det gällde livet och lyckades komma undan med bara ett bett på foten! Men satan vad det kliar! vad är det med mina fötter? dom är ju asäckliga men ändå vill alla bitande insekter bita där?!:O jaja...

sommarn glider på.. det händer inte så mycket. :/ Jag längtar tills det kommer en passande helg så jag kan åka till katarina!
Jag längtar tills jag får dola i min nya lägenhet. Flyttar om ca 2 veckor. Den lägenheten ska jag lägga ner mitt hjärta i så den verkligen blir min och så jag kan bo där länge nu. Jag är less på flytta runt. Kommer bo nära Hanna igen nu iallafall och det känns bra. :)
men utöver det så kommer det mest bara kosta mig en satans massa pengar! Men jag ska jobba som ett svin så jag klarar det. sen är det ju bara en termin kvar av skolan, sen hoppas jag på ett heltidsjobb direkt efter jul så jag kan försörja mig.
Jag köpte en ny Tv på MediaMarkt i måndags. 8500:- fattigare men en stor Tv rikare :) Den ska få göra sin premiär i nya lägenheten.

Brorsan är ute på Tågluff med sina polare nu. han är sämst på höra av sig.

RSS 2.0