va i heeela?!

Varför i hela friden är jag vaken nu sa du, sa du??
Med näsan i boken till halv 2 inatt borde jag INTE vakna kl 8.00!!!!!!!!!

Fredag

Jag har haft en riktigt bra fredag. fortfarande krasslig har jag spenderat större delen av dagen i sängen tillsammans med min braiga bok. Nu ikväll kom min korrekompis, Jessica, över å myste med mig. Lets Dance, gitarrspel och massa bra låtar har kvällen fyllts med. Jag är riktigt nöjd. Nu ska jag lägga mig tidigt så jag är pigg imorgon. ska ner på stan och klippa mig och springa en del ärenden.

kvällens nykomling i min koja


längtan!!


Jag vill ha sommar nuuuuuu

sjukling

jag tog mitt förnuft till fånga och insåg att jag faktiskt är sjuk. jag har lock  för öronen. det är skit irriterande. jag spelar musik på högsta volym och får ända inte riktigt ut det jag brukar av musiken.

Jag nös och när jag tittade upp va jag alldeles röd i ögat!! (stod framför spegeln) Så jag sprängde typ mitt öga! :O

Jag har inte gjort många knop idag. vaknade 06.15 (45 minuter före klockan) då hade jag vart vaken ca 4-5 gånger tidigare under natten av diverse krämpor... konsulterade med min "date" via sms och kom fram till att det är nog bäst att tillfriskna snabbt nu!! Därav beslut om att sjukskriva mig.
Jag drog igång ett par avsnitt av greys anatomy och sov sedan nåra timmar till.. Sen drog jag igång en radda avsnitt av privat practice och sen sov jag en stund till.. Nu är jag vaken. bihålorna gör sig påminda med en iriiterande tryckande känsla. Känner hur dampen börjar slå in! Man kan fan inte ligga en hel dag!! tror jag måste gå ut med soporna.. (det är ju ändå en bit till soprummet) måste.ha.luft.

krasselbrassel

Helt plötsligt var det Onsdag igen och jag fattar inte vart den senaste tiden har tagit vägen?!
Förkylningen har (äntligen?) brutit ut.. den har gnagat på mig i en och en halv vecka nu men nu är den i full färd att helt äta upp mig! Men det känns lika bra å göra bort det... Jag var ju precis innan detta tillbaka i mina goda tränings banor och jag vill inte tappa fokus.

Jag vinkade av Lisa idag... Nu har hon flyttat :( Det känns verkligen förjävla tråkigt. Men förhoppningsvis är det inte för alltid:) Jag blir då iallafall kvar här tills skolan är klar. vilket är Januari -2010. Men det finns då inga planer på att lämna stan efter det heller.. vart skulle jag ta vägen?? Nää.. jag håller mig här hemma och hoppas att mina nära och kära tar sitt förnuft till fånga och kommer tillbaka i framtiden.

Jag funderar en del just nu.. En del tycker att det är precis vad jag bör göra medan andra tycker att jag ska skita i det och bara följa strömmen och se vart det leder.. Jag är kluven! jag är livrädd! Tiden går för fort och jag hinner inte med! STANNA TIDEN, tack.

Bästa åka buss låten just nu


ännu en avskedsfest

Nu ska även Lisa lämna mig för annan ort. Igår dränkte vi våra sorger över detta i en smaskig bål ;)
Jag kommer verkligen sakna dig vännen..



lilla invigningen

Igår dracks det vin i min lilla koja. Så nu är den lite lagom invigd. Hanna gjorde sitt första besök här och min korrekompis Jessica va med:) Sen drog vi på korridorsfest på ålidhem och det va huur kul som hellst! De va en kille där som va så sjukt musikalisk och höll allsång med alla! super härlig stämmning! sen drog vi på Corona, men efter en kö på 45 minuter så va man lagom avtaggad! så efter det vare väl sisådär...

Bilder bjuds!




Så här krullig blev jag men som tur va la det sig en aning under promenaden till Ålidhem !!




Min älskade Hanna!

hurkasburkas

Nu är jag inne i det här som jag alltid är när jag gör praktik. hur sent jag än lägger mig på kvällen så vaknar jag alltid senast nio!! och med detta så blir jag ju då också sjukt bakis eftersom jag inte sover bort det. åhhh vad jag längtar till nästa helg, då ska jag INTE köra tvådagars! ja vill ha ett skrååååv. kan ingen komma hit med ett skrååv åt mig??! nu.

hoppa

Idag när jag gick över cykel och gångbron mot nydalahöjd så fick jag ett infall att jag skulle hoppa från bron ner på vägen under. Det är inget dödshopp, bara ett hopp som skulle kunna innebära nåt brutet men det skulle också kanske till och med gå att hoppa och landa hel.. (tror jag).. som tur va hade jag förnuftet med mig, inte långt bakom infallet, som sa åt mig att det inte var värt chansningen! (Phju!)

förutom detta har jag haft en lika bra dag som alla andra dagar denna vecka! Idag skickades jag även hem en timme tidigare för gott uppförande ;) Dom tycker jag är så duktig å skryter över mig hela tiden.. så då måst ju jag skryta lite över det här också:D
Igår va jag på en mycket trevlig middag med hos Lisa tillsammans med Lisa, hennes mamma, hennes mammas kompis och Henri :)

Ikväll blir det en liten pluggafton och belöningen blir några avsnitt one tree hill! mmmmmmm

bussas!

Jag spenderar ungefär en timme av mitt liv varje dag, just nu, på bussen.
Idag var det, precis som alla andra dagar, knökfullt med folk och jag tvingades sätta mig brevid en kille som va så tjock att jag bara rymde ena skinkan på sätet, den andra fick hänga löst;) Han hade även gigantiska, svarta alien, solbrillor på sig.
Jag satt iaf där och lyssnade på musik i mina lurar och hörde som halvt att han pratade med mig men jag försökte ignorera honom en stund tills det blev uppenbart att han verkligen pratade med mig så jag plockade ur en lur och sa - ursäkta sa du nåt? Han svarade - Godmorgon (med jätte glad röst) gillar du att prata?
Jag svarade - Nej, hellst inte... (ehhmm) Han sa: - Nähä okej, ja men då får du fortsätta ha så trevligt när du lyssnar på musik. Tack så mycket, sa jag, och stoppade in luren igen.

Sen satt jag och fundrade på det hela resterande 30 minuter med ena skinkan hängade lös... Han va ju som ändå väldigt artig som frågade om jag ville prata. Då hade jag ju möjligheten att tacka nej, vilket jag också gjorde. Han kunde ju vart en sån där jobbig en som surrar oavbrutet med en hela vägen trots att man inte vill prata.

va tro du?

Jag vet inte om den här bilden kan förklara en del av Fredagen.. ? :D


Lördag var allahjärtans dag och jag tror det var den första allahjärtans dag som jag kommer minnas länge:) Trots att jag va sjukt bakis hade jag en väldigt bra dag. Först kom Lisa och Henri förbi en snabbis med mina Ikea grejer som Lisa, som är världens snällast, vart å köpt åt mig. Så nu ha jag äntligen mitt lilla soffbord och en väggspegel till hallen:)
Sen åkte jag ner till Rebecca där vi gjorde mackor och varm choklad sen gick vi ner till gamlia tillsammans med Tobias och Erik och satt där och fikade i eftermiddagssolen. super härligt.
Sen blev det en sväng förbi waynes, där jag fick min efterlängtade bakis-Fanta. Sen blev det sushi för första gången i mitt liv. Och ja, jag tyckte det va riktigt gott! Det ska jag äta igen. Vidare en supersnabbis till älskade Hannispannis där vi på stående fot delade på en desert som Hanna gjort. synd att jag va cp mätt! Sen upp till Rebecca och Tobias för lite myspys med film och riktigt mycke sockeeeer!

Idag gjordes även en upptäckt som än en gång bevisar hur otroligen lite världen är och som mamma uttryckte det "tänk vad ödets vägar lägger ut för oss" eller som pappa uttryckte det "det va som huggarn!" Jag tyckter iallafall att det är lite fantastiskt ändå...

Anna bidrog med dagens citat som jag gillar skarpt.
“The future lies before you, like paths of pure white snow. Be careful how you tread it, for every step will show.”

nu ska jag knalla till affärn och kanske tillåme köpa glass!? :O

Puss till dig.

kameran

Som alla vet är jag ju ett klantarsuuul! Och att jag pajjade min kamera på mellandagarna. Men den går fortfarande att ta bilder med, man vet bara inte vad man tar på fören man för in dem i datorn. Jag tycker dock att detta på något vis är ganska kul för det blir sjukt roliga bilder enligt min mening.


Rebecca åt endast NIO bitar av Hannas utsökta bakverk :P


 Hanna spenderade större delen av kvällen upp och ner vilket resulterade i att all alkohol sa pang i huvet och sen somnade hon sött i Johans knä och märke inte ens när hennes gäster lämnade festen.


Rebecca och Tobias va sjukt sugna på varandra hela kvällen men efter ett långt besök på handi-toan lugnade dom ner sig?




Jag älskar bilden i mitten.. den avsläjar verkligen att man inte kan se vad man tar kort på! Kolla Rebecca i hörnet:P


Och en glad överasskning fick jag när Lollo helt plötsligt var hemkommen från storstan och gästade Olles!

nu måst ja säg!

Faaaan va bakis jag är idag!:( Orutinerat Lisa. Trots att Hanna drack upp större delen av allt jag hade så är jag bakis idag??
Sen så är jag dum i huvet! dock är det inte första gången jag gör det konstaterandet och troligen inte sista gången heller. Men jag åkte för hundrafemtioelfte gången svarttaxi hem inatt och det ha alltid gått bra! Men igår kunde det fan gått riktigt jävla dåligt. När jag skulle kliva ur bilen på min gata så högg han tag i min jacka i ett järngrepp och drog tillbaka mig in i bilen! Jag blev helt chockad och hann inte fatta vad som hände! Så försökte han typ kyssa mig och han hade hela jävla tungan ner i halsen på mig innan jag lyckades slita mig loss och sprang allt jag hade! :/ Fan.. det var riktigt jävla olustigt och jag tvättade munnen med tvål så fort jag kom in! Han va ju fan 40 Plus och det va ju fan MIN munn! det är bara JAG som bestämmer vem som får va med MIN munn! :(
Nä det där gilla jag INTE.

fullerullerull

Saker som är SVÅRA att säga när Du är full:
Oöverträffat
Innovativt
Preliminärt
Kvastskaft
Diskussion

Saker som är VÄLDIGT svåra att säga när Du är full:
Specificitet
Cogito ergo sum
Brittiskt
Konstitution
Passiv-aggressiv Störning
Substantiera
Tillvägagångssätt

Saker som är i stort sett OMÖJLIGA att säga när Du är full:

Tack, men jag vill inte ha sex.
Nix, ingen mer sprit för min del.
Ledsen, men du är inte riktigt min typ.
Godkväll, konstapeln, är det inte en underbar kväll?
Åh, jag kan inte -ingen vill höra mig sjunga!


mitt tix.

Jag har ett tix, ett tix som varje gång det poppar upp ger mig halv-hjärtinfarkter! Och det är ett "har jag stängt fickorna tix".
Anton påstod alltid att jag va en slarver med att stänga mina jackfickor, att dom i tid och otid var vidöppna, men det vill jag bestämt frånsäga mig. för jag kan komma på mig själv med att kolla om jag stängt fickorna minst tio gånger under en färd med ytterjackan på...

Idag gjorde jag min första praktikdag och det gick sjukt bra! Jag känner mig redan som världens bästa och mest uppskattade någonsin där borta, dom överöser mig med positiv kritik och det är väldigt bra stämmning bland både personal och barn. Jag tror det kommer bli toppen! Lite roligt (och till min fördel) är ju också att en av personalen är en mamma till ett barn som jag hade när jag jobbade på snickis, så hon känner mig och mina skills sen tidigare, så dom är jätte glad att ha mig:D flyt eller?...

Och ikväll har jag och Lenita spinnat loss som tokar! Bra jobbat till oss!

Tillägnat The Ukstar, The one and only

snusk-gubbe-Uken!



Show-star-Uken



Misslyckat-ragg-Uken



Man blir som man umgås-Uken



-Jag heter Ralf

En mysig kväll hos Knatti igår, med mycke skratt och nya musikupptäckter för mig! Anna är min sugermama när det gäller att hålla mig med sjukt bra låtar, nu väntar jag med spänning på att hon ska komma online och skicka över allt mitt nya godis!! iiii!

Ulrik var självklart med och på sitt bästa underhållningshumör, vi jämförde tuttar och Ralf tittade fram en stund under kvällen;)
Du är en av få som har förmågan att ge mig komplimanger som jag faktiskt tror på när du säger dem. När du säger till mig att jag ser ut att må bra så tänkte jag efter och.. joo... jag mår faktiskt oförskämt bra just nu :) Utan att jag egentligen reflekterat över det. Men ingenting är galet just nu.. allt bara äääärrrr...

Anna är sjukt stark!


Uken become Ralf-under bordet.

knapra tabletter

Igår bjöd jag min älsklings X-sambo på tacobuffe på Balder och Sandra gjorde oss den stora äran att sällskap med oss också. Sen knallade vi de lååånga lååånga 10 meterna tillbaka till Hanna där Malin mötte upp oss med en flarra wine och vi spelade spel. jag tror seriöst inte jag skrattat så mycke sen... ja, de vete fan! Kvällen fortsatte i samma goa anda tillsammans med en fin pöjk över ett (till) glas vin på Lottas. Med andra ord blev det inte så nyktert som utlovat men dock städat ;)
Kvällens stora frågetecken stod Hanna för när hon envisades med att tabletter var frukostmat. haha! Hu?!

Nu ska jag till Knatti och njuta av gamla goda vänners lag. Jag övervägde taxi dit för det kändes långt och helt åt fel håll. men sen kom jag på att dt har jag fan inte råd med, därför har jag bestämt mig för att gå emot mitt eget förstånd och sunda förnuft och ta mig dit via cykel. Detta beslut togs inte helt oväntat av att skorna till kvällens outfit har höga klackar vilket inte är "gå långt vänligt".
Vi ser väl vilka skador jag har att rapportera imorgon.

LifeHouse är verkligen the shit just nu!



ska du CCCyyyk´la?

Jag funderar på det här med att cykla på vintern. Personligen ger jag mig inte ut på hal is så att säga, jag har ju lärt mig att jag ganska lätt går sönder så jag har mitt förstånd med mig och lämnar cykeln när jag ska iväg nånstans.. MEN, det finns dom som cyklar även på vintern, utan vinterdäck eller hjälm... fine! do what ever you whant...! Men som idag, när det toksnöar ute och det ligger minst en deci snö på backen, varför envisas ni med att cykla då med? Jag gick cykelvägen mellan mitt hem och Iksu i morse och mötte flertalet cyklister som prejjade ner mig i snödrivorna på kanten för att de inte kan lämna den lilla upptrampade stigen som blivit av alla som gått där, eftersom det ännu inte är plogat. Det är så trögt för dem att komma fram i snön att de nästan står still och de slirar fram och tillbaka men lik förbannad ska dom promt ha cykeln med sig?! ja det går över mitt förstånd.. men men... Jag var iaf glad idag över att jag ändå köpt dom där stora fula vinterskorna för annars hade jag måsta plumsa till iksu i lågskor å DET, mina vänner, hade gjort mig på dåligt humör. Men nu hade jag mina bigfot skor och därför är jag fortfarande glad idag:)

NU blir det råplugg! tänker bli klar med det där kontraktet idag så jag kan va ledig imorgon.

Och hör och häpna! Imorgon ska jag vara nykter :O
;)

Blood Stain Child - Freedom

Detta är min bästa promenadlåt just nu.


hittar inte ord

Jag är en pedagog på alla möjliga sätt. jag är en riktigt bra sådan också tycker jag! Men när jag verkligen verkligen vill sätta ord på saker, då gååår det inte!!
Detta gör mig frustrerad och jag känner mig otillräcklig. Och inkompetent. Och jag lämnas med känslan av "halvfärdighet".

Idag har det vart en bra dag! solen har lyst och jag har fått le, mer än en gång.

Jag har hälsat på Hanna i hennes nya place.. jätte fint och med värsta läget! en annan har ju miiil till civilisationen.

kom hiiiit! jag är ensam! (förutom alla mina trevliga grannar då:D.. Träffade två till idag.. va tvungen springa in på rummet direkt efter vi snackat för att skriva ner vad dom hette så jag inte glömmer det! så bra är jag på namn.)

flyttad

Å Jisses vilken dag det var igår. Nio små arbetsmyror arbetade frenetiskt med vår flytt. Det var verkligen asjobbigt att flytta alla möbler och skit man har samlat på sig, men vi hade världens bästa hjälp så det gick riktigt snabbt ändå. Insåg att om inte våra världsbästa familjer hjälpt oss hade jag hållt på flytta fortfarande. Vägrade bli lämnad ensam på mitt rum igår när allt började närma sig slutet så jag tvingade mamma att stanna medan jag invigde duschen här, som för övrigt höll på skålla ihjäl mig! det måste va nå fel på den där.. jag fick köra tre sekunders regeln för att över huvudtaget kunna genomföra mitt mission, att göra mig av med lökisar utan dess like! Jag hade nog mitt bästa träningspass på länge igår, alla trappor och lyft gjorde susen för min degiga kropp.
Sen fick mammsen köra ner mig till Rebecca där det korkades upp rödvin och sjöngs singstar tillsammans med rebecca, Karin, Erik, Gurra och Elin. Jag hade riktigt, riktigt roligt igår. Vidare drog vi på Invito och skakade våra lurviga. sen blev det efterfest hos Rebecca igen och lite snusande på soffan nån timme innan jag gick hem. Fan va låångt det var att gå hem den här gången! va ju tvungen traska vidare upp för backen förbi berget och hit upp till höjden.
Somnade och sov helt underbart bra! vaknade och kände mig ensam. ville springa upp och berätta för Hanna alla snaskiga detaljer om min kanonkväll, men ingen Hanna är här.. eller! nu ljög jag! Det bor visst en Hanna här. Men det är fel Hanna.
Efter en timme här på rummet med bara tre fungerande kanaler på tv:n (Mtv, Tv4sport och en barnkanal) började jag känna mig deppad. jag är helt ensam!! slet fram internetsladden i ren panik och kopplade in den, trots att jag ju egentligen vet att jag inte har nå fungerande internet, men kanske, kanske tänkte jag..
Glädjen jag kände när det visade sig att jag idag iaf har ett fungernade internet kan jämföras vid ett barn på sin födelsedag! Jag satt och fnittrade för mig själv och helt plötsligt va jag inte så ensam längre.
Det känns oförskämt bra just nu.

RSS 2.0