valborg

härmar Hanna som härmar Hella... Gogglar "Lisa är" och får fram följande:

Lisa är död.
Lisa är tillförordnad verksamhetsledare.
Lisa är inte rädd för att misslyckas.
Lisa är en vinnare.
Lisa är hurtig.
Lisa är bäst när det svänger.

På pricken!! (?)

Nu ska jag till Hanna och Johan och grilla med Lisa, Hanna, Johan, Malin, Ida och ev 2 utbölingar;)
Sen ska jag göra så lite som möjligt.

trötter..


drygt

Smådrygt på jobbet idag. Chefen har gått ut med information om personalstruktur till hösten och jag var inte omnämnd, trotts att hon en timme innan mötet sa till mig att hon har mig i åtanke?!... Många var upprörda på jobbet och gick in till chefen och frågade vad hon tänkte... men ingen fick något vettigt ur henne. Jag däremot har glidit runt på jobbet och undvikit att komma för nära henne så någon groda ska hoppa ut. Ni som känner mig vet ju hur det kan bli mellan mig och auktoritära personer... Tror inte det skulle gynna mig i detta fall...
Jag får börja ställa in mig på att vara arbetslös efter den 9 Juni...

Dagen har på grund av detta känts lång. 7-17 har jag jobbat och med jobbig känsla i magen har det känts extra länge... Torkade till och med en tår inne på toa vid ett tillfälle. Känner mig ouppskattad för det jävla lass jag dragit hela våren då jag jobbar i ett arbetslag som är frånvarande 68% av sin tid medan jag varit borta 1 och en halv dag och då grät jag av frustration över att inte kunna vara på jobbet. Jag har fått vikarier att skratta i "chock" över vilken pli jag har på ungarna och det är inte något man får gratis, det är något man JOBBAR stenhårt för att få!

Också har jag fått mens på det också?! En gång vart tredje år och det kommer just nu?!

Ser fram emot min första nyktra helg i raden av mååånga... Grilla och mys med preggofamiljen står på schemat!:)

fylla

Stora beslut har tagits i stugan idag. Nu får det vara nog. Jag skäms över mig själv!
Nu ska jag va nykter fram till yranhelgen. Jag har varit less på att festa så länge tillbaka nu att jag knappt minns när det började, men lik förbannat festar jag vidare ändå. Jag blir ruggigt less på mig själv.
För helt ärligt: Varje gång står jag framför spegeln, provar halva garderoben, fipplar med frisyren, smetar smink.. allt i hopp om att kanske stöta ihop med mannen i mitt liv. Det är ju så. För om jag inte hoppades på träffa honom skulle jag kunna gå ut och vara riktigt ful och bara hänga med mina vänner. Men jag kan under inga omständigheter gå ut med orakade ben samt flagnat nagellack och det säger ju en hel del.
Sen dricker jag alkohol. Ibland dricker jag vin som jag inte ens tycker är gott. Sen säger jag saker jag inte vill säga och gör saker jag inte vill göra. Och dagen efter ligger mina ord och handlingar som ett tryck över bröstet. och jag är fortfarande lika "ensam" som innan jag gick ut.
Jag trivs ju som bäst när jag tillexempel hänger med Hanna och är riktigt ful. Dricker oboy och tittar på kärleksfilmer och komedier. Efter ett sånt häng finns ingen ångest eller något tryck över bröstet.
Sen försvinner mina pengar mystiskt varje månad och jag vet aldrig riktigt på vad?!..... ?????????????????????

Förkylningssymtom på ingående. det kliar i hela ansiktet och i tandköttet. får känslan av att jag bara vill rycka ut tänderna!!

Fridag

Igår klev jag upp kvart över sex och gick till jobbet. När jag kom dit var jag dubbelbokad. (jag är ju egentligen ledig fredagar men igår skulle jag få jobba extra) Jag jobbade en timme sen tog jag bussen in till stan. Gick på boa och köpte några nyheter som kommit in:)
Sen gick jag hem. fastnade framför tvn lite för länge, sen städade jag upp i svinstian. Senare hämtade SaraLouise upp mig och vi for på ålidhem centrum och handlade. Sen hem till S-L och Lukas där vi premiärgrillade:) (premiär för mig:P) Så fruktansvärt gott!! Till efterrätt gjorde vi en smarrig fruktsallad sen myste vi i soffan och kollade på vänner:)
Idag har jag varit ute på en promenad, tvättat och suttit ute på altanen och läst. Snart blir det att göra sig klar och bege sig till kollegan Robert för lite alkoholförtäring tillsammans med resterande kollegor för att sedan ge sig ut och svina.



Vårtecken!
Blommor som blommar vid min altan, isbrytning i älven som jag passerar varje dag till och från jobbet.


bildmix!


knorr

Av någon anledning var jag helt utpumpad när jag kom hem från jobbet idag. Dog på soffan efter middagen och där blev jag kvar.
Pratade med katten nu ikväll och prell. bokade en trip till stockholm om 2 veckor. Hoppas vulkanen slutat spy så man kan flyga dit:)

Imorgon fyller Hanna år! Hoppas bebben håller sig kvar i magen någon dag till så hon får ha sin födelsedag ifred! Men sen får den komma tycker jag!:P

Nu ska jag springa upp och ner för trappen 10 gånger för några sista steg, sen ska jag lägga mig.

Favvo

Favorit Söndagarna är här! Vi inledde starkt säsongens första match med vinst!! :) över 1300 besökare dessutom!

Har slavat vid spisen och gjort matlådor inför morgondagen då mitt nya GI liv börjar.

Börjar längta enormt mycket efter min bil nu. ska försöka sparka igång den i veckan om jag hinner (med hjälp av pappa och Jonas så klart:P)

nu är det bara att bege sig mot bussen till vännäs. 2 utvecklingssamtal imorgon sen har jag gjort mina!

var på en trevlig fika med Karin och rebecca idag också!:) Mina fina flickor! Blev mycket jobb och bäbisprat:P Vi håller på va vuxen nu;)

åjuste

Gårdagens steg: 11.803
Dagens steg: 10.171

DÅLIGT! blir mycket att ta igen till veckan.

Ikea

Är man gammal när man tycker att "så ska det låta" på svt1 är det perfekta fredagsnöjet? Isåfall slår min 25-års kris till ännu hårdare just nu..

Jag spräckte min budget på 1000 spänn idag på Ikea med 118 kr... Jag köpte nya blommor till vardagsrummet som kostade 129.- styck, kollade kvitto när jag kom hem och tro du inte fan att dom tagit 159:- styck istället?!.. Morr!

Och här hade jag nu skrivit jääätte långt och sen lyckades jag trycka bort alltihopa och det gick inte att ångra!! Så chansen att jag skriver om alltihopa är lika med NOLL.

åt helvito

Stegräkningen har gått åt helvete idag. Sov länge, tog sedan bilen upp på iksu och tränade pump+spinning. Åkte hem och duschade och käkade. Gick en promenad. Sen somna jag i soffan!!:( Nu är jag hemma i brån. Ska gå ut på promenad igen snart men det ser inte ljust ut ändå... Det kan väl inte redan gå ut för?!

Har bestämt mig för att börja äta GI på måndag också. Ska försöka köra stenhårt på det dom här 4 veckorna som det är stegräkning så får vi se om det blir nå resultat. Så sista helgen att synda nu... Åker till Ikea med familjen imorgon, där borde det kunna bli en del steg iallafall:)

För några nätter sedan drömde jag att jag dejtade 3 killar samtidigt. 2 av dem va samma kille fast den ena av dem hade större näsa än den andre. Jag minns att jag kände störst dragning till den fulaste killen av dem men att jag ändå valde bort honom för att dom andra två (som såg lika ut förutom näsan) va snyggare. Jag är nog jävligt ytlig ändå.
När jag skulle berätta om drömmen för Lisa och henri vid middagsbordet häromdagen så inledde jag med att säga att jag hade drömt en snuskdröm häromkvällen och att dom va med i den.. (Ehh?!) Det kom fram lite fel. Visst, drömmen var delvis snuskig men inte den delen där dom var med. (Dom var bara med när vi stod i en matkö på en turkrestaurang) nåja..


då blev det nog helg

Idag har det inte blivit så många steg som jag velat. Har suttit mest hela dagen på jobbet. Först husmöte, sen arbetslagsplanering, sen utvecklingssamtal. Min debut att ha utvecklingssamtal gick iallafall jätte bra!

Jag fick ta bilen av mamma och pappa så jag kom hem idag. Ska passa på att åka upp på iksu imorgonbitti och träna:) Sen blir det tillbaka till Brån och vidare till IKEA med familjen:) Är ledig imorgon verkar det som...

dagens steg: 14.704

ledig

Idag har jag varit ledig. Det känns alltid lite konstigt att vara ledig en dag så här mitt i veckan som det ju blir ibland med mitt schema. Jag åkte tillbaka till stan med pappa imorse och gick och la mig igen nån timme när jag kom hem. Efter det gick jag på en morgonpromenad och på hemvägen handlade jag med mig fika, sen kom Hanna över och vi satt ute i solen på min uteplats och fikade.. När solen gick i moln förflyttade vi oss in och degade i soffan:P Som ni förstår medförde detta lite av ett problem för min stegräkning.. Men vid halv sex gick jag upp till Lisa och Henri som bjöd på tacos till middag. Senare tog jag och Lisa och T-boy (:P) en promenad och när jag gick hem gick jag en extra sväng för att samla lite steg.

Imorgon har jag mitt första utvecklingssamtal.

Dagens steg: 21.005

ljuset

kunde inte somna när jag la mig igår. tusen tankar på jobbet och saker jag måste komma ihåg att göra. Fick kliva upp igen efter en timme och sätta mig framför Tvn en stund igen för att hitta tillbaka till tröttheten. Vaknade sedan 2 gånger under "natten". Först vid fem av att jag var tvungen upp och kissa sen igen kvart i sex. Då tyckte jag det var lika bra att kliva upp. Solen lyste på mig genom nerdragna persienner och det va varmt! (klagar inte!!) Tog en morgonpromenad och samlade lite steg, googlade på lite idéer till jobbet och åkte sedan till jobbet så jag va där en halvtimme för tidigt. (hade ju bilen..)
Vi hade Pyjamasparty idag och det var väldigt lyckat! :) Jag var tyvärr den enda av personalen som hade klätt ut mig. jag hade nattlinne, morgonrock och "morgontofflor". jag tycker det är ganska torrt av de andra att inte bjuda på sig själv, det är ju ändå barn vi jobbar med!
Ikväll har jag varit på promenad med mamma och pappa och katten. Katten följde oss mer än halva vägen..haha! sprang just bakom oss.. undra hur det måste sett ut för grannarna, familjen Näslund med katt och allt är ute och kvällsmotionerar..

Nåja, dagens stegräkning slutar på: 21.592 steg.


sista steget

Nu har jag bänkat mig i soffan efter sista promenaden för att se Håkans bar, sen blir det sängen så dagens stegsammanställning slutar på: 20.003 steg.

stads luft

Helt plötsligt kände jag mig kvävd av att vara i stan. Det kändes som om all min kraft och positiva energi drogs ur mig och ersattes av irritation och frustration. En känsla av att engagera mig för mycket i sådant som inte har med mig att göra egentligen trängde sig på. När jag klev av bussen i Brån var det som om luften helt plötsligt gick att andas igen och medan jag började traska längs den leriga grusvägen hem till mamma, pappa och lillasyster lät jag all frustration och irritation rinna av mig så när jag kom fram var jag mig själv igen. Lisa.P ringde och frågade varför jag såg så butter ut? Jag fattade inte först men insåg sen att de måste vart dom som körde förbi mig lite tidigare! Det lilla samtalet från en gammal vän hjälpte också:)

Idag började stegräkningen på jobbet. Jag klev upp halv sex och tog den längre vägen till jobbet för att samla steg. När jag kom till bron över älven körde pappa ikapp mig, på väg till jobbet, och frågade hur många steg jag fått ihop. Jag drag fram min stegräknare, stolt som en kyrktupp över att faktiskt vara ute och vandra med tuppen;) Så gissa min besvikelse när stegräknaren visade 94 steg?! Under resten av dagen slog den av sig och startade om sig två gånger till så jag blev tvungen föra journal över mina steg för att hålla räkningen. När jag slutade gick jag hem och lånade bilen och åkte tillbaka till sporthuset och bytte min nya stegräknare till en ny, ny stegräknare. Hoppas den funkar nu!

Nu är det bara 31 dagar kvar tills Hanna och Johans bebbe är beräknad. Jag längtar, längtar, längtar!!

Nu ska jag äta, sen ska jag ut och gå igen. lägger in en liten uppdatering på hur många steg det blev idag, innan jag lägger mig ikväll. Lägger jag upp det här får jag ju ännu mer press på mig att faktiskt prestera :)

Mamma och Pappa


Min syster som lurade mig att hon blivit vegetarian när det serverades korv till middag! Jag fick panik och skrek att det är första tecknet på fjortiskris!! Sen sa hon att hon skoja... Pjhu!

stilla regn

Jag har varit ledig idag. Sov till tio. Flyttade från sängen till soffan. låg där i 2 timmar och glodde på Tv. Tog en promenad ner på stan, men det var inge kul där så jag gick hem igen. La mig och sov 1,5 timme.. Sen tog jag en promenad till Iksu och gick på ett spinning pass. När jag kom ut igen regnade det och jag hade inte med mig några pengar att ta bussen hem så jag blev först sur för att det regna och tänkte att det är tacken för att man försöker röra på sig. Men sen bestämde jag mig för att gilla det istället. Det var ett sånt där ganska mysigt stilla regn och jag valde att inte ens he på nå musik i öronen utan bara lyssna till regnet och låta tankarna flöda. Det var riktigt härligt! jag var lagom blöt när jag kom hem men med ny energi tog jag en dusch och slängde ihop en makaronpudding i ugnen så jag har lite matlådor framöver. 12.346 steg blev det på stegräknaren idag och det känns som en bra standard inför stegtävlingen som sätter igång på Måndag! Känns bra att ha Lisa som moraliskt stöd och förebild i detta också:)


kuligt

Idag fick jag gå hem en timme tidigare från jobbet för jag hade tid att ta igen. Extra toppen blev det då mamma ringde precis då också och sa att hon skulle in till stan så då slapp jag bussen:) Kom hem tidigt idag alltså och hann därför med en powernap på 2 timmar:P Sen tog jag en promenad upp till iksu och gick på ett corepass. Hade tänkt gå på spinning men det va ju så klart ett Elvira pass så det var fullbokat. Promenerade sedan förbi hos Lisa och Henri och tog med mig Lisa och Troy på 1,5 timmes promenad. super skönt och väldigt trevligt:) Jag försöker ju värma upp inför stegtävlingen som börjar nästa vecka nu:) 10.000 steg blev det iallafall ikväll och det va ju bara ikväll så jag är nöjd:) men Lisa är helt sjuk i huvudet med sin tävling. Hon gick 30.000 steg idag!?
Fick min födelsedagspresent av Lisa också:) En resa till IKEA!! Hur bra va inte det då?? Jag längtar! :)


mini shopping

Jag hade en toppen bakisdag igår hos Hanna!:) Det är ganska lätt att ha bakisdagar tillsammans med någon som är gravid:P Vi såg första och andra filmen av twilight, dock i fel ordning.. haha! men sjukt bra! Detta varvat med skräpmat, en tur till godishuset och massa degande och småpratande i soffan :) myyys!!
Idag har vi (Jag & Hanna) varit på en mini shoppingtur till Jysk, Rusta och Boom. Jag köpte en ny lampa till fönstret i vardagsrummet, en ljushylla till hallen, 2 limpistoler till ungarna på jobbet och massa små-städ-kraffs som är bra att ha!
Tittade på min soffa igen som jag vill ha och Hanna vilade ryggen en stund i den. Den skulle helt klart bli perfekt och jag måste bara ha den!!

Nu ska jag snart packa väskan för några dagar i Brån. Mamma skickade just sms att det blir biffála Lindström och morotsstuvning till middag vilket är en av mina favoriträtter så jag längtar hem nu!:)

giant robot


Evita

"Dont cry for me Argentina.." Det är en fulsnygg film. Jag både gillar den och inte gillar den. Den går på 5an just nu...

Jag känner mig jävligt tjock idag. Och blek.
Och nu är jag less på vara ledig.. det är tråkigt. Jag längtar till jobbet!

Men nu åker jag till Hanna och magen och myser!!:)



långfredag

Idag vaknade jag före klockan som vanligt. Hade bokat in mig på ett pump+cykelpass kl elva men just innan jag skulle åka visade det sig att passet var inställt:( Min enda chans till träning den här veckan. Det sög!

Men isället får jag massa annat gjort idag! Har skickat iväg två jobbansökningar på morgonen och slagit in Sandras presenter:) Hon fyller år idag! Så i eftermiddag ska jag dit på middag och sen blir det kalasande hela kvällen:)

Här bjuder jag på en bild på det vackra födelsedagsbarnet! :P



Funderar på en promenad men slasket efter vägarna är inte helt lockande, jag vill ha sommar NUUUUU!

Det stora i det lilla..


RSS 2.0