hångelkrångel

Idag försökte jag hitta till Lava för jag har för mig att de har rockpins där.. behöver till min outfit imorgon.. men ickesanicke! hittade inte!! störande. så störande att jag åkte på bianco och kollade på skor. och hippsvipps stod mina 1000:- skor där och va nedsatta till 650 spänn! Ja ni kan säkert lista ut själv hur det slutade.. :P

Ikväll ska jag se Idol med min bästa S-L!

jag fick så sjuka cravings efter att hångla idag!! sjukt.

prins charming

drömprinsen snavade fram över ett staket och genom ett buskage, väldigt rund om fötterna.
Flickan stod mitt på parkeringen i sina rosa sneakers och bara ben. - Ropa en gång till så jag hör dig!
- Kom hit.
- Kom hit.
- Jag känner egentligen inte dig..!

Nu har musiken fått en ny mening. Jag både älskar och hatar när det blir så. Men mest älskar jag det. Musiken ska kännas långt inne. Den ska röra och hela.
Lägenheten är mörk, jag har blåst ut alla ljus jag tände till fikat med tjejer från en svunnen tid. Jag gillar att stå här i mörkret och låta musiken strömma in genom hela min kropp. Jag känner att jag lever. och även om det inte gick den väg jag nästan hunnit hoppas på så känns det ändå skönt å veta att känslan finns där inne i mig, den lever fortfarande någonstans inom mig. Som jag tvivlat.

Erik Hassle.

massor med sånt

det finns massor runt omkring mig just nu som jag har att glädjas över!! oh det är så roligt och jag ser fram emot massor!
Synd bara att för mig står allt stilla. Varför blir jag aldrig kär i dom som blir kär i mig? nää.. usch!
ikväll ska jag mysa med Sandra och Hanna och kolla på Idol! :)
Igår va jag på salsadans.. svettigt som satan och helt klart det roligaste på länge!

ännu en vecka närmare examen.. huuuu

klo

den här veckan går långsamt, fast ändå inte kanske.. äh..
igår va jag effektiv. tvättade, städade, bakade, tränade, hade besök på eftermiddagen av Lisa och Henri och deras lilla Troy.. på kvällen hade jag spelkväll med tjejerna.. (men jag pluggade ingenting, vilket jag borde ha gjort)

ikväll skulle jag lägga mig i tid, för jag är oändligt trött jämt. men sen började fråga Olle dokumentären och vipps, va jag ju tungen va vaken länge iaf!

för övrigt vill jag bara berätta för alla där ute.. att jag är så jävla fattig!! det suger. för jag vill ha massor med grejer. nya skor framförallt.

oj.. nu sa nån "jag tar kuken i min munn" på Tvn så nu måste jag sluta!

då försöker vi igen

Jag kan helt seriöst inte minnas sist någon uppskattade mig så mycket, utan att egentligen känna mig? jaa, jag klagar inte.. men det känns ändå konstigt. ovant. läskigt. kul, smikrande, jobbigt...

Sen till något helt annat, skit som jag grävt ner mig i tidigare stör mig nåt enormt just nu. eftersom jag tycks ha grävt upp mig igen.. men andra fortsätter kasta jord på mig! eller på det.. fuck it! Jag drar mig ur helt och hållet.
skulle kunna lägga en fjortiskomentar här också.. men inte ens det orkar jag.

alltså kan ni fatta att om 3 månader är jag examinerad förskollärare?! nä, jag vet! Inte jag heller!!?

jag har vart på salsa ikväll:) det va kul! jag längtar till nästa måndag!:)

Lisa är hemma i veckan! det känns bra. Jag har saknat henne.

Utöver detta vill jag slå några extra slag för några av mina fantastiska vänner som får min vardag att kännas värd även fast den kanske inte alltid är det egentligen.
Hanna. Sandra. Elin. Katarina.




fjårtis

att vuxna människor kan bete sig som fjortonåringar är ganska sjukt. hur man kan låta sina känslor svalla som när man va i puberteten och sedan agera som man gjorde när man va fjorton genom att skrika, smälla i dörrar och ge igen...? Den enda lärdomen jag kan ge till mina nära och kära efter det liv jag levt och fortsätter leva:P är att.. lämna denna person bakom dig och gå vidare!! behåll inte vänner som tar mer än vad de ger. Vi måste vara själviska.

Jag försöker ta vara på min tid. försöker tänka på vad jag vill göra, vilka jag vill göra det med osv.. Men lik förbannat känns det som att tiden rinner mig mellan fingrarna.. det som mest ligger på agendan för mig, är på actionnivå noll. Jag ger det en sista chans.. utan någon större energi.

Imorgon blir det middagsmys med Sandra och Hanna! jag längtar..

salsa!

Att det skulle ta mig nästan 4 år att ta upp salsan igen är det dummaste jag gjort! Jag är så mycket mer tillfreds med allt i mitt liv efter ett salsapass!
utöver detta har jag ägnat hela mitt hjärta och hjärna åt att tänka och oroa mig för tusen saker som jag inte på något vis kan göra något åt, och kanske är det som gjort att jag vart sjuk i 2 veckor nu?

RSS 2.0