håriga ben

ikväll har jag vaxat benen. det tog jävligt lång tid, gjorde ont och gav inte speciellt bra resultat. värt?

äntligen!!

På Torsdag kommer Lisa hit!!



På Lördag kommer Elin hem!!



hål

Jag sitter i mitt gamla rum hemma i Brån.. Det är ett hål i väggen här, ett hål i den blåa väggen. Ett hål lika stort som en knytnäve. Det där hålet ger mig fortfarande så ont i magen att jag vill gråta!

hjälp

fan va läskigt det är att va bland fulla människor när man är nykter! det värsta är om man är ful på det hela. vilket jag va ikväll.. det va riktigt jobbigt..
cyklade som en dåre hem..
Träffade Amanda ikväll.. fan vilken fin tjej!! älskar och saknar hela den familjen lite extra just ikväll... så avlägset och ändå så nära.
allt annat än jobb ligger på hyllan nu. plugget borde inte ligga där, men gör visst det ändå..
jag längtar efter sommarlov nuuuu!!!

minns du..

jag minns när jag va nykär... när vi kunde träffas och göra ingenting och det kändes inte knepigt eller obekvämt alls. vi kunde ligga och hångla i flera timmar tills läpparna va alldeles uppsvällda.. och sen hångla man lite till!!

och här sitter jag en fredagkväll.. och tror att det är lördag dessutom.. och känner lite panik!

snaart

nu börjar det närma sig, jag kan känna det... sommarlov!! inte för att jag är direkt ledig nåt i sommar, men jag slipper plugga!! hur underbart är inte det?! Och idag fick jag tillbaka mapp 1 (en tredjedel av kursbetyget kan man säga) och den fick jag VG på så jag är riktigt nöjd!:) ett toppbetyg på en tredjedel är bättre än inget alls... så nu får vi se vad det blir av mapp 2 och 3 sen då...
Som genom ett trollslag har jag hittat träningsinspirationen igen och avverkat två pass spinning sen igår, kombinerat med lite "hemmaträning" :D På alldeles egna Lisa-vis! Nu dröjer det inte länge tills Elin kommer hem från sin drömresa och då ska vi köra hårt på iksu!! jag längtar!! :)
Imorgon går bilen mot vännäs för några dagars jobb.. jag längtar tills pengarna kommer! Jag har en hel lång lista på grejer som kostar pengar som jag vill ha!!

kan ni tänka er att trots att jag haft igång bilen en vecka nu har jag bara kört med den en enda gång!? det känns oftast smidigare att ta cykeln.. DET trodde ni inte om mig va?? JAG trodde iaf inte det om mig.. så mycke som jag saknade den när jag ställde av den..

åh herregud vad hungrig jag är!!

va ska jag säg?!

det här med lojalitet är något jag känner för att diskutera så här på nattekvisten, inte det minsta nykter..
Jag har vart ute ikväll, med en vän som jag tycker väldigt mycket om och som jag önskar det mesta och bästa åt! men jag är såå skadad i huvudet och hjärtat att när det kommer till vissa gejer så kan jag inte hålla låda mer. Jag hatar allt det där..  jag hatar vad du gjort med mig.. men än mer hatar jag när jag inte syns.. när jag blir kallad "hon i rosa" bara för att vännen jag är med, som ändå respekterar mig så pass att det jag säger väger in, är så intressant, att hon i rosa är värd att ta med i tanken. nää.. det funkar inte. det fick bli en dyyyr taxi hem. därför jag är skadad i huvudet. och ingenting är det värt. jag hatar vad du gjort med mig. jag hatar dig. 

spark där bak!

igårkväll gav pappa och jag min lilla pärla en spark där bak och fila upp den lite! nån dutt olja här och där, banka bort lite rost, hiva ut lite tomburkar sen förra sommarn och pumpa däcken:) Så nu ska den snart va på vägen igen!! äntligen! förhoppningsvis är allt i ordning om senast en vecka och med det blir jag 3000:- fattigare! :/

Igår när jag stod framför spegeln för hundrafemtioelfte gången och beskådade min finne, som inte var en finne men som blev behandlad som en liten jävel, sådan. Kunde jag bara konstatera att var det inte kört innan detta rödljus, så är det defenitivt kört med att finna min stora kärlek här i livet nu. !! Jag har misshandlat mig så illa att det kommer bli en för evigad prick (RÖD) där.  fan.
Den panik över min framtid som detta konstaterande medförde går bara att jämföras med dödsångest! eller den ångest jag känner över den ännu icke uppstartade uppsattsen till på fredag. prutt.

rubrikjävel

min lärare sa idag "som hugget i trä"... men säger man inte "som hugget i sten" ??.. eller är det jag som är ute och cyklar?!

utöver detta så är jag sämst på säga nej till jobb, känns som jag aldrig är hemma i korren.. flänger bara fram och tillbaka. men efter imorgon ska jag inte ta på mig nå mer i veckan. har ju uppsatts att skriva till på fredag.

jag saknar Hanna och jag saknar bilen!!!

Korrekärlek



Det här är SaraLouise som bor i min korridor. Ikväll har hon bjudit mig på supergod middag. Hon tyckte jag behövde det efter 2 bakslag på en och samma dag. Fan vad det är skönt å ha folk som tar hand om en!.. Jag drog på arg-spinning, men eftersom jag sovit bort hela denna dag i stort sett fick jag mest ont i huvudet.

korv i alla format

Förra veckan blev inte så långtråkig och innehållslös trots allt. det blev jobb alla dagar och självklart plugghetts pga detta.
Sen fyllde brorsan år så det va tårtkalas och träffa släkten. I lördags hade vi minitjej fest hos mig, jag, saraL, Karin och hennes kusse:) vi dansade så lampan hängde på sne dagen efter och pratade massa snusk, som alltid;)
Fick låna bilen av mamma och pappa hela helgen och passade på att flänga runt hela stan i olika ärenden. köpte nya skor på skokanonen, åkte ut till stjärna fyrkant för att lämna in cp telefonen, men självklart hade dom stängt. (dock har pappa lämnat in den åt mig nu) sen drog jag ut på icaMaxi för å storhandla, men det var som om luften gick ur mig när jag kom dit och när jag kom hem därifrån hade jag handlat med mig säkert 4-5 olika sorters korvar och i stort sett ingen annan middagsmat.. ??! Så kan det tydligen också bli ibland.
den viktigaste händelsen eller konstaterandet jag kan göra sedan sist är att fotbollsrumpa är det enda rätta. synd bara att den fotbollsrumpan jag träffat på inte är den rätte.
i veckan har jag avklarat en del plugg och jobbat på förskolan.. nu ska jag bara njuta av den enda skönlitterära boken under hela utbildningen i stort sett, solen som lyser där ute, min säng, ett eller två pass på iksu och lite sällskap av korretjejerna  och kanske Hanna??! innan lördag då jag har ett 12 timmars jobbpass framför mig. (PENGAR!! JÄÄIIJJ)

RSS 2.0