mhä! sjukt!

Kolla tricket den här fisken gör! helfränt!

http://www.youtube.com/watch?v=Jp9BSW38bXg&feature=related

Om jag är sur så blir jag alltid glad av detta!

http://www.youtube.com/watch?v=BlRS7DbkWBU&feature=related

ställa av

Idag ska jag ställa av bilen. undra hur handikappad jag kommer känna mig? har inte vart utan bil sen jag tog körkortet...
Men att ha bil när man är student är en lyxvara som jag tyvärr inte längre har råd med.

Har fixat ett nytt tvättchip nu också. 225 spänn kosta det!! fy fasen alltså.. bara för att man är slarvig.
Håller iaf på tvätta mitt berg med tvätt just nu.

Cityakuten på Tv! har länge vart ett favoritprogram men nu har jag som tappat intresset lite.. Längar efter fler avsnitt av One Tree Hill och gossipGirl!

Tror tyvärr inte jag fixar -3 kg till imorgon heller:( Känner mig tjockare nu än när jag började.. men jag tänker inte ge upp! Om det så ska ta ända fram till Jul så ska det bli gjort.
Va på första spinningpasset på typ 4 veckor igår! Fy fasen vad man tappar kondisen snabbt!:( Svinjobbigt! och handposition 3 omöjlig tack vare mitt onda revben. sluta göra ont nån gång!! det börjar bli irriterande!

Hem ikväll och krama mamma som fortfarande är sjuk.. stackarns..

Söndag

Kvällens film: Pretty Woman En favorit i repris:)

Kolla den här! Hhaha Jävligt roligt!
http://www.break.com/index/sfw-porn-clips.html

stormvindar

Konserten igår var jätte bra! En hyllning till Ted Gärdestad. Jätte duktiga artister, en av dem var Jan Johansen. haha!
Tog en sväng förbi Stinas fest efteråt! Det var trevligt! Somnade med kläderna på när jag kom hem! Jag va trött!

Skulle tvätta mitt tvättberg idag men jag har tydligen tappat bort tvättchippet så det blev inget med det! Det var typ 2 veckor sedan jag tvättade sist så jag har ingen aning om vart den kan va! Har sökt igenom alla fickor på alla kläder jag har men icket.. Får försöka fixa ett nytt imorron! Jävligt irriterande dock för jag är alltid jätte noga med det där jävla chippet men lyckas tydligen ändå!

Jäklar var det blåser ute! Våra ljuslycktor ute på ballen blåste precis av bordet och gick i tusen bitar:(

Ska ner till Brorsan ikväll och kolla in hans väggar! Han har fått nya tapeter och ommålat å grejjer.   

   
           Bror!

Hmm

Jag känner mig konstig. som om jag vaknat på fel sida ungefär..
Mamma är fortfarande sjuk:( så hon kan inte följa mig på Ted Gärdestad showen ikväll.. Men jag tar med mig farmor istället!
Äh! Har inte ens lust att skriva! :(

Utkast: Jag klarade ...

Jag klarade tentan.
Jag vann under hökens vingar tack vare mina nyinköpta lila trosor.
Jag har hämtat Saras stockholmstjejer på flyget.
Jag har sminka mig.
och NU, nu ska jag ner till Sara och Astrid och bli full

hokokokotjabbalabbaloo

Nu är det bara en dag kvar av den här extremt långa veckan!
Första vägnings dagen idag sen jag startade!
 -2,2 kg!! jag är nöjd:)

Idag bokade vi att jag sticker till Mia nästa helg! Övik, gör er redo...
Jag ska shoppa på cubus och Vila :) och vi ska dricka vin och surra som satan!

Nu har Zandra åkt till stockholm.. :( jävligt tråkigt!

Men nästnästa helg ses vi för då ska jag ner till världens bästa Katarina och då blir det självklart en utgång eller två;) med mina favvotjejer!

Att jag börja fnittra är ett gott tecken unge man! Önskar jag minns ditt ansikte...

små-shoppare

Idag har vi städar ur Zandras lägenhet. Vi var galet effektiva. Vi var alldeles kladdiga och skitiga och med en galen blick blev vi klar på bara två timmar! Efter detta var vi värda en lunch på stan tyckte vi, så hem å duscha och sen tog vi pärlan ner på stan. Super god lunch på ROST blev det. Har aldrig käkat där förut men kommer absolut käka där igen:)
Sen skulle jag bara springa en snabbis på apoteket och hämta ut hostmedicinen som inte fanns inne i förrgår.. Men "små shoppare" som vi är så blev det en del andra inköp också.. Men det är ingen fara för min ekonomi är stadig för närvarandet:) dock är detta bara något tillfälligt och inget att hoppa höjdhopp över men lite småshoppande gick väl ann...
Nedan ser du mina inköp som för övrigt är tagen med min trasiga kamera så bilderna får en härligt mystisk "ram" runt allt.. det röda hör till min "jul-outfit" ;) Man måste ju börja planera i tid



Zandra är ute och cyklar just nu.. hon skulle på nån invigning på gammjobbe! (Hon bor hos oss i veckan eftersom lägenheten nu är uthyrd) Men när hon kommer hem ska vi ligga i varsin soffa och se en bra film som jag som vanligt inte kommer ihåg vad den heter!?...

Imorgon är det dax för skogsmulle igen. Denna gång ska klassen ner till dammen och fånga vattendjur med håvar!
Hittade den här bilden från i tisdags som tydligen cirkulerar på facebook .. hehe..Trollmor kan!


skogsmulle

Igår var jag hos farbror doktorn för å få nån ordning på min hosta och mitt onda reveben. Det var ju bara att konstatera att något är ju knäckt men man gör ju inte så mycket åt det.. fick hostmedicin och smärtstillande så nu är det bara att låta tiden läka alla sår. men jag måste verkligen ge citymottagningen ett stort PLUS. Jag har bara dåliga erfarenheter av vårdcentraler där man alltid möts av sura miner och hjälp som -"Ta en alvedon". men här togs man på allvar och bemöttes på ett trevligt sätt. jag vill aldrig åka nån annan stans än dit mer!!

Idag har hela klassen vart ute och vandrat i universitetets närliggande skogsområden.. Våran lärare som så passande heter Helge är en mycket speciell karl. Vi skulle lära oss om alla träd och löv, mossor och växter vi passerade. Detta är inte en favoritsysselsättning för min del. Men det var roligt att få göra upp eld och fika:) fast nu luktar jag som en grillad Lisa. Sen skulle vi tillbaka och bläddra i växtböcker och identifiera alla blad vi plockat. Jag hittade inte EN enda!! Snudd på migrän när lektionen äntligen va slut. Och så kläcker Helge att på fredag har vi tenta på hela skiten! ååååhhh neeeej!!

För övrigt pajjade min kamera i lördags:( så nu måste jag köpa en ny:/ jag vill ha en rosa eller lila :)

Nu sitter jag bara och väntar på att Zandra ska ringa så ska jag dit och hjälpa till så gott det går med flytten.. Om inte annat så iaf låna ut min dammsugare:)

Världens bästa

Jag har spenderat kvällen tillsammans med världens bästa Farmor. Vi har surrat några timmar och ätit frukt. Älskar min farmors skratt:) Hon ska snart flytta till en mindre lägenhet närmare mig.. Det blir kanon för då kan jag bara promenera förbi henne när jag känner för det. Hon håller iallafall på flyttpacka och hivar iväg saker till höger och vänster! kånkade med mig ett ton grejer när jag åkte hem. Men favoriten som jag fick är en ascool golvlampa:) 

                                                       

fylla

Ännu en gång lyckades jag med en kanonfylla igår!
jobbade till åtta, världens bästa Lilian skickade hem mig halv åtta. Zandra kom hit och vi pimpla lite vin samtidigt som jag försöker bestämma kläder, skor, smink och hår;) Sen cyklar vi med mitt AJ AJ onda revben till ålidhem och besökte korridorsfest.  Mycke trevligt folk och en och annan snygging. Där mötte sara och hennes Astrid upp oss också.
Det var kul att se hur ett korridorsliv kan se ut.. överväger ju nå studentrum efter jul när jag tyvärr måste flytta isär från mina sambosar. Lite roligt var också att Hannas systeryster Malin dök upp i korridoren som en liten poppåppdocka!   Sen såg jag aldrig till henne igen..                                                                                                                                                                          
Vi gick ut på corona. Jag som hade bestämt mig för att jag inte gillar corona. Men Jag tror jag hade kul igår. minns det som en lyckad utekväll men minns lixom inte nåt riktigt därifrån ändå.. hanna fyllde i några detaljer som jag tydligen delgett henne när jag kom hem inatt, så som att jag skurit mig på nå glas i handen så jag va blodig och en vakt fick hjälpa mig till nån toa som va avstängd för alla skulle ut vid stängning.. Tror det måste vart där jag lyckats fånga Zandra på en sitta på toan bild, vilket är sensation! Dock delar jag inte med mig av den. :P
För hundra femtielfte gången hade jag en vit BH under ett svart linne vilket bildbevis kommer vittna om nedan. När ska jag lära mig???
jaa.. så har man gjort sista festen med Zandra också då.. Hon flyttar hon med! Ska va hennes flyttbärare på tisdag men jag gissar att jag mest kommer sitta å små grina. Både för att hon lämnar mig men också för mitt revben som inte gillar tunga lyft...

Jag flagnar galet mycke just nu! det bara rasar av mig! När jag går så lämnar jag vita spår efter mig. blir du kåt?


JAG GJORDE DET!

Jag är mäkta stolt över mig själv. Jag tog bort min apberget-användare igår!! Yes I made it! I´m the worlds greatest! (stavning?!:P)

 Tror jag måste göra en sån där "Kilo lista" som Hanna gjort också! så här kommer den

1 kg - presentkort på Ica av mamma (svinbra! för GI mat är dyrt)
2 kg -
3 kg - Frisörbesök av pappa (innan den sista september)
4 kg - Nya underkläder av mami
5 kg -
6 kg -
7kg -
8 kg -
9 kg - Nya byxor av mami
10 kg - jag ska unna mig själv en ny tatuering

tjockis!

Igår tvingade jag mig själv att ställa mig på vågen. Denna upplevelse är alltid lika chockartad! VA I HELVETE! hur tjock är jag egentligen??? ja det var som sagt inte roligt. Men man kan inte gå och blunda för valkarna hela livet. så för hundrafemtielfte gången ska jag bli smal nu. (jag är vad många nog skulle kalla en jojjobantare)
Jag tror jag har hostat sönder ett revben inatt också. Kan inte ta djupa andetag, prata högt eller hosta utan att det tar ont på vänster sida under bröstet som.. fast på sidan.. bästa ställningen är när jag halvsitter och hänger upp bröstet över axeln.. (kanske inte bokstavligen, men det är nog första gången jag faktiskt önskar lite att jag kunde det)
Papi gick med på utmaningen vad gäller min viktnedgång men satte lite extra press på mig, vilket bara är bra!
om jag går ner tre kilo till den sista den här månaden så bjuder han mig på en klippning! Katching!  Det ska jag fixa.
Önskar bara att skithostan kunde ge sig och att revbenet läker fort som tusan så jag kan börja träna på alvar. Jag tycker inte att promenad räcker. Jag är ju en spinningtjej! Men jag har inte kunnat träna sen jag kom hem från Bulgarien för 3 veckor sedan eftersom hostan är en envis besökare.

Madde

Tessan tipsade om en blogg som berört henne. jag tittade in och har suttit klistrad sedan dess.
Madde var en 20 årig tjej som diagnotiserats med cancer...

http://jagefrisk.blogg.se/

Gå även in och skänk en slant till fonden som startats upp i hennes namn! det är en order.

http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Den-javla-idioten/?mode=3

inget mellanläge

Jag var på rött igårkväll och tog ett glas vin tillsammans med Zandra och en ny klasskompis, Sara. Vi skulle bara gå ut och ta ETT glas men som vanligt spåra det ur och blev flera ;) Vilket resulterade i att vi var tvungen att gå vidare till corona där det blev drink kalas. En riktigt rolig kväll! oplanerade utgångar brukar oftast vara dom roligaste. För min del verkar det inte finnas nåt mellanläge. Det är allt eller inget. Sen blev det efterfest på det. vinglade hem vid halv fem i morse. trodde nästan att jag skulle möta Robban på väg till jobbet när jag kom hem men han skulle nog sova några minuter till. Jag gillar studentlivet:)
Jag vaknade med brödsmulor på hakan idag och lätt nackspärr. Åt tydligen en macka i sängen innan jag somnade.. (?)
Lunchade kinamat med Zandra nere på stan till frukost. Det var sista gomaten på ett tag. jag och Hanna ska bli smal nu har vi tänkt. En promenad om dagen är planen. Ikväll ska valkarna mätas. Ska fråga Papi om han vill vara min sporre. Om jag kan gå ner 2 kilo innan löning eller nåt så kanske han vill betala ett frisörbesök åt mig? :) Ja den iden gillar jag.
Battlade med en kille ute på rökrutan igår om vem som kunde sjunga bäst, en massa låtval som folk runt omkring oss gav. Jag tycker att jag vann ;)

Här är söta Sara som under hösten ska prova alla uteställen med mig:)


Det här är Zandra som är omöjlig när det gäller fotografering. Hon trivs bäst bakom kameran så bästa bilden jag lyckades få på henne igår ser du nedan..

kuse i näsan!

Ibland får man en sån där jobbiga känsla, ungefär som när man har en kuse i näsan som fladdrar när man andas men som inte vill komma ut..
När jag får en sån känsla så får jag lust att köpa ett par nya skor eller typ klippa av mig allt hår! (vilket jag vet att jag kommer ångra bittert om jag gör, gjorde det nämligen en gång och det va förjävligt.)
Men känslan säger mig att det behövs Big change! i livet. Jag kanske ska färga håret grönt??


Ute i dimman

Jag hade riktigt roligt igår! En förfest med mycke nytt och trevligt folk är alltid kul..
Efter många om och men bestämdes det sedan att vi skulle ut på skarren. men när vår taxi började sakta in utanför och jag såg den längsta kön ever tog jag ett snabbt beslut och skrek å vår chafför, som jag bestämt tror hette Olov, tror vi diskuterade om det var Olov med F eller med V också men jag kommer inte ihåg vilket, Jag skrek iaf åt honom att gasa på! GO GO GO! vidare mot Olles blev det. Där rockade jag, Hanna å Malin ett tag, spelade lite blackjack, som slutade på + - noll, Jag träffade Filip som jag gått skola med i 9 år.. kul! Han har vuxit upp till å bli en man. haha! det är ganska sjukt! Jag minns när han å jag satt i köket på våra mammors jobb och käkade mellanmål och fnittrade hysteriskt åt något som resulterade i att Filip drämde näven i bordet av skratt och lyckades träffa skeden som låg i en tallrik med kräm så det flög kräm över hela bordet... fina minnen:) Känns kul att han är i stan igen!
Sen drog vi vidare till pipes där större delen av vårt stora härliga gäng höll till.. Fick äntligen träffa Knatti igen, känns som en evighet sen! Söta knatti.. :)
På väg mot pipan träffade jag en Oskar med tillhörande kamrat. Två väldigt trevliga stockholmskillar. Drog med mig dom på pipes också. kvällen slutade med en planerad efterfest som dog ut innan den startat och jg tog en taxi hem från ålidhem vid tre snåret..

nu ska jag plugga som en galning sen åka hem till mami och papi.. jobb imorron!
Men innan dess vill jag bara dela med mig av några av våra killermoves från igår!


Jag och min tjej!



Ikväll är det Hanna och Lisa utgång! Den vackraste tjejen på bilden ovan är Hanna, en av mina absolut bästa vänner och även en av mina sambosar. Jag har sett fram emot den här kvällen hela veckan:) Det är inte lika ofta nu för tiden som det är girls night out.. Vi saknar så klart vår tredje musketör Katarina, men vi vet ju att hon är på egna äventyr just nu så det får gå utan henne också:)
Pepplåten för kvällen är  Lupe Fiasco - Superstar !


Dom tre musketörerna! oövervinnerliga tillsammans.

hemma på en fredag

Detta måste vara den första fredagen jag inte är ute i vimmlet på jag vet inte hur länge.. Jag har nästan börjat ana en viss oro från mina sambosar över att jag inte kan lugna ner mig med uteliv emellanåt.. :P
Jag vet egentligen inte vad som hände! men hipps vipps var det fredag och det kändes som vilken dag som hellst och jag ville bara vara hemma!..
Jag har bakat... (MEN SJUKT! precis när jag skulle skriva bakat så skrev jag bakis istället... what?!...aja) Jag har bakat bröd idag iallafall. Grötbullar.


Så här fina blev dom!

Papi var förbi idag och hängde upp min spegel så jag kan spegla mig med skor nu!! weiii! äntligen! Man skulle nog kunna säga att skor är ett av mina största intressen och det är näst in till skandal att inte kunna spegla sig och se skorna till utstyrseln.. men nu är det kalas!
Han knippsade även mitt cykellås som jag drullade till det med förra fredan när jag skulle ta mig hem från pipes. Ett problem som kan uppstå när jag tagit några starka är att jag blir så sjukt stark! helt galet. Så när jag skulle låsa upp cykeln så bröt jag av nyckeln i låset. Fan vad jobbigt det var! För jag hade tänkt ta taxi ner på stan den kvällen men tog mig i kragen och cyklade ner för att inte va den lataste på jorden. men vad jag inte då förstod var ju att det fanns en mening med varför jag tänkte så. För nu vart jag ju ändå tvungen att ta en taxi hem.. Men innan jag tog taxin hem så var jag smart. (tyckte jag då) och kom på att cykeln bör nog inte stå kvar mitt i stan hela helgen så jag borde flytta den till ett säkert ställe. Men var??.. Jorå. Jag visste ett ställe. På en innegård med ett cykelskjul. Så därmed började jag kånka på cykeln i mina högklackade pumps genom hela stan för att ställa den på det säkra stället. Detta resulterade självklart i att jag stukade foten! My god! Dock en lättare stukning så jag klarade mig från att behöva ringa Katta för å få henne å sjunga imse vimse spindel för mig.. ;) Jag har stukat fötterna X antal gånger... hmm
nå väl.. cykeln är hemma nu och låst med ett nytt blänkande lås.

Två andra stora saker som skett i mitt liv de senaste veckorna är att Katarina och Elin, två av mina absolut bästa och finaste vänner har flyttat. Och jag saknar dem så jag vill gråta!
Elin är i Norge för att tjäna storkovan och Katten prövar sina vingar i storstan stockholm..


Världens Finaste Elin!


Världens Finaste Katten! Som för övrigt är med sin älskade på solsemester nu.. Önskar dom båda världens bästa semester! Grämer mig dock en aning över att allt inte gick riktigt enligt planen ;)

Välkommen till min nya blogg!

Efter noga övervägande har jag också skaffat mig en blogg nu. Några av anledningarna till detta är att brorsan kommer bli knäpp på mig:P och att Hanna har skaffat en blogg och jag vill vara som Hanna för hon är världens coolaste.

Här kommer jag att skriva om sånt som jag förr brukade delge apberget men som nu tillhör en tidsepok jag rakryggad är på väg ifrån. ;)

Jag kommer vara skitarg vissa dagar! skitglad andra dagar! Jävligt sorgsen en del och förhoppningsvis galet kär en dag!

Enjoy!

RSS 2.0