semester

Nu har jag semester:)
Vad konstigt det känns.
Firade med god middag och ett glas rose på allstar tillsammans med Lisa igår, sen några cider och en sväng på båten med Katta mfl. :)

Har haft Troy hos mig i 2 dygn nu och man kan typ inte längre se färgen på golvet för allt hår som yr runt här! HELLvete vad han släpper hår.

Nu ska jag bege mig mot sävar för att hjälpa Lisa flyttpacka och förhoppningsvis ta ett dopp i havet:)


nytt

2 dagar kvar till semester. Idag vakna jag med världens tjockaste hals och gul/grönt slem. Härliga tider!

Nu funkar datorn igen efter en ny sladd för SEXHUNDRA SPÄNN!




Midsommarafton

Min midsommarafton har vart helt perfekt.
Troy har snosat nedanför min sängkant hela natten och jag blev väckt av hans söta nos som buffa på mig i morse. När sedan Lisa hämtat Troy och jag dammsugat undan allt hår han lämnade efter sig i hela lägenheten så åkte jag, farmor, bror och hans tjej hem till Brån och fikade. Mysigt!
Sen åkte jag på ica och köpte blommor åt Hanna som bjöd in till middag. I kön till kassan svimmade en ung man framför mig typ rakt i min famn. Blev några minuters dramatik där jag satt på huk över mannen och försökte hålla honom vaken med en lugnande hand på hans arm medan jag förhörde mig om vilka eventuella intag han haft under senaste dygnet (troligen ett blodsockerfall av något slag bara)
Sen åkte jag till Hanna och käkade egenkomponerat tapas med Hanna, Johan och Frans. Nattade gofisen Frans och såg sedan "Alice i underlandet". Kom hem för en stund sedan och känner mig hur nöjd som helst!

Satt och kollade igenom album på facebook från förra midsommar, då vi hade en väldigt trevlig tillställning ute i Ströms stuga. (där det även hålls fest ikväll, men jag valde bort det) Jag tittade på bilderna och förfasades över hur jag såg ut då! :O När jag tittar mig i spegeln nu så ser jag samma Lisa som jag alltid har sett, men när man tittar tillbaka på bilder där jag vägde över 10 kilo mer än jag gör nu så inser man ändå att man faktiskt ser lite annorlunda ut nu. Jag hoppas verkligen att jag aldrig blir så där tjock igen!!

Har jag tur imorgon, så kanske jag får besök:)

Men innan det så ska jag träna och fixa naglarna. Fan så skönt att inte va bakis imorgon!

Puss och godnatt på er.

natten

typ klockan elva igår gick jag och la mig. Låg och vände å vred i en timme, sen tände jag lampan och läste en halvtimme, sen prova jag sova igen men låg bara å vände å vred i en halvtimme till. Klocken ett i natt klev jag upp igen och började duscha alla blommor, skrubba spisen, plocka undan, bära ut sopor, spela gitarr och träna biceps med hantlarna. klockan halv tre sov jag äntligen.

Tack GODE nån där uppe att jag har världens bästa kollegor som skicka sms i morse att jag inte behövde komma in fören halv elva idag:))


mitt

jag är mör i kroppen men det är en skön känsla:)
Jag är enormt sugen på semester! Så man kan träna när man inte är trött:)
Igår sprang jag och Elin till och från Iksu och körde bodybalance. Idag körde vi bodypump och spinning.

mina funderationer kring midsommarafton börjar nå sitt slut. Det lutar åt en LUGN och nykter sådan.

min dator lever ett eget liv. i 2 dagar har den inte gått att starta. Idag när pappa var förbi och hälsade på så gick han förbi datorn och hippsvipps började en lampa lysa på den igen och nu funkar den?! Men imorgon kan den lika gärna va död igen. Det är nå glapp..


svart

Idag känns det lite bättre. Förutom att jag pratade och skrattade med typ ALLA föräldrar som hämtade sina barn idag och när jag satte mig i bilen och kollade mig i backspegeln så upptäckte jag att jag hade TRE svarta grejer mellan tänderna!!

jobbet

känner mig som världens sämsta pedagog idag :(

inget buggelibugg här inte

buggkursen blev inställd pga. för få deltagare.. fy fan vad besviken jag blev:(

jag vill typ grina.


buggabugga

Jag har haft en fantastisk helg i övik tillsammans med min Mia och alla härliga människor där.

Nu är det bara att bita ihop och ta sig igenom en intensiv vecka fram till nästa helg då det blir övik igen för att fira Linda som fyller år:)

Jag kom med på buggkursen som är i veckan!!:) Jag är supertaggad! tror det kommer bli jätte kul, men det känns pirrigt också. tänk om man är helt värdelös :/
Hoppas bara jag får ledigt från kvällsmötet på jobbet på torsdag.. känns inte så värt att betala 500 spänn för tre tillfällen á 3 timmar om man inte kan gå på alla tre.

iiiihaaaa... buggelibuggelibugg!!

RSS 2.0