depp

höll på tro att jag va färdig med singellivet och att det var dax nu..
började minnas massa gammalt och sakna det som ska va nytt.
men sen kom jag på att det är höstmörkers deppen som är på gång! jag höll på låta mig luras!
det är sviiinkallt ute och jätte mörkt! blä!

Har haft en riktigt trevlig middag med Jonna ikväll! käka nån halvtaskig kycklingsallad på Starz.. det skulle va cosscoss i men det var visst slut så det blev nudlar istället.. men jag tyckte mer det liknade spagetti.. (?)

förnedring

Innan jag skulle ta planet hem från stockholm igår tog jag en drop in tid hos en frissa i närheten av T-centralen. Dom delade ut flyers vid ingången att man kunde klippa sig för 136:- Det var ju sjukt billigt tyckte jag och tänkte att även om jag inte blir toknöjd så kan de kanske va värt för att det är så billigt.
När man vart hos frissan brukar man ofta känna sig ganska fin när man går ut därifrån. Men den här gången vet jag inte vad jag kände när jag gick ut därifrån. Jag skulle bara toppa mig för jag försöker ju spara ut håret lite just nu..
Kvinnan som klippte mig började med att fråga vad jag tänkt mig och jag sa att jag bara ville ha en toppning. vidare följer denna dialog:
jag: - Jag vill bara att du toppar det för jag håller på spara ut det.
Hon - Okej. (släpper ut mitt hår som va uppsatt)
Hon - ah, asså, för å va snäll så skulle jag säga att jag måste ta minst 5 cm.
Jag - ja, men då får du väl ta 5 cm då.
Hon - ja, men då va jag verkligen SNÄLL.
Jag - ja, men vi håller oss till din snällhet och tar 5 cm.
(hon börjar dra och slita i mitt hår med en hårborste och jag skämtar inte när jag säger att det kändes som om hon skulle slita av mig hela skallen!)
Hon - Å HERREGUUUD!
jag - VA??! vad???
Hon - ditt hår är verkligen HELT förstört. det är ju trasigt ÖVERALLT.
Jag - eehh.. jaha.. jaa...
(hon börjar klippa mig. när hon sedan ska till å klippa luggen så..)
Hon - hur mycke ska jag klippa luggen?
(jag visar ungefär... hon klipper)
Hon - blir det bra?
Jag - du kan gärna ta lite till och klippa det i etapper som..
(hon klipper luggen rakt av!!)
Hon - det va snyggare som jag hade klippt innan..
jag - ehh.. jaha.. jaa.. men jag tycker det där känns bättre.. hmm
När hon sedan blåser mitt hår torrt så började jag undra vart den dolda kameran sitter.. Jag började ifrågasätta om hon testade mina gränser för hur man behandlas. Hon slet, drog, blåste håret åt alla håll, ruffsade, kammade och levde rövare utan en tanke på att jag faktiskt va en levande människa som satt där!! HELLO?!
Sen kletar hon in ett ton silkesdroppar i håret och säger
- Jag måste ta hur mycke silkesdroppar som hellst för ditt hår är så jäkla torrt!

Jag gick därifrån 136:- fattigare och kände mig som världens fulaste människa.. men ska det va billigt så...

tittut!

Ett litet smakprov på helgens bravader...
Uppdatering kommer senare!


Prommis

Tog en prommis ner till bror och käkade middag. såg en sjukt bra film som Hanna och Robban tipsa om! "Felon"
Jag fick fan rysningar!

invägningsdag idag igen. Dock inte så upplyftande då min kära vän vågen visade +0,8. Det var iofs inte helt oväntat då jag inte rört mig speciellt mycke den här veckan å desutom syndat med kladdkaka och mackor hemma i brån! ajjabajja!
Men jag tvingar mig själv att skriva ut mitt nederlag här för att inte kunna blunda för det så jag kämpar vidare! som sagt, om det så ska ta fram till jul...

Satt och tittade igenom mitt musikutbud på datorn och föll över Crashdiet - Its a miracle. Låten bombade mig med härliga minnen från en svunnen tid! ;) Anton Gunnarsson i vårt vardagsrum i slitna kallingar, strumpor och allt sitt hår med massor av hårspray i, rockar loss med sin luftgitarr! hahaha... och en massa roliga fester med dåvarande vänner.. Ibland måste man tillåta sig att sakna.. :)

Imorgon bär det av till Katten igen! Me and my Hannispannis!

Polispolis potatisgris

igår hände det grejer här på berget!
4 polisbilar va här å härjade i VÅRT hus dessutom.. Jag å Hanna är ju dom mest nyfikna på jorden och Robban kommer inte långt efter så vi va på span halva kvällen! haha... såg iaf en snubbe som dom tog i handklovar å grejjer.. senare stod det om det på VK  Kolla här

nu har jag och Hanna bokat våra biljetter till Katta, helt plötsligt så fanns det platser på fredagsflygen iaf! På alla avgångar dessutom.. sjukt! men vi är glada!:)



Snart ska Jag och Hanna ta en prommis ner på stan.. sola lite solarium och jag ska lämna in ett par skor på omklackning

trötter

fy fasen va trött jag är idag:/
Har lagat mat å familjen, kört tillbaka till jobbet och lämnat nycklarna som jag så klart fick med mig hem.. suck! Handlat åt mamma och nu är det så dax att ta itu med pluggningen som jag egentligen skulle gjort igår... men näää... fan va drygt! Får se hur det blir med den saken.. vill hellst gå å sova!

söndag

En typisk söndag idag..
Så där halvsliten och inget vettigt har jag fått gjort. Hade tänkt rååplugga ikväll men nu har jag ingen lust. Tar det imorgon efter jobbet istället..
På fredag åker jag och Hanna till Katta igen:) Jag längtar!! vi kommer ha hur kul som hellst:)
Hanna är hemma och huserar igen! Hon har gått och blivit helt baktokig nu när vi försöker gå ner i vikt! Hon fyller tomrummet efter sötsaker med att baka sötsaker åt alla andra istället.. haha! sötnosen min! Så ikväll är det visst bullbak där hemma..
Tur att jag är Hemma i Brån så jag inte känner hur gott det luktar.. När jag kom hem inatt efter att ha GÅTT hela vägen hem i högklackat för att jag inte fick tag i nån taxi så va jag så jäkla fyllehungrig! Kastade mig in i frysen och rotade fram en av hannas kakpåsar och tänkte synda! Men jag kunde omöjligt få upp knuten på påsen och insåg efter några minuters kämpande att det inte va tänkt. Någon där uppe hjälpte mig i ett svagt ögonblick:) Så jag la tillbaka påsen utan att ha ätit något! Känner mig stolt över det så här dagen efter :) Tog några skedar keso och tumlade sen isäng..

Jag och mamma åkte förbi strömpilen en sväng idag.. råkade köpa ett linne och strumpbyxor. Mamma fick köpa ett par trosor åt mig.. En del av det jag skulle få för mina -4 kilon :)

Jag är jätte sugen på träna!! jag hoppas att mitt revben och min hosta ska tillåta ett spinningpass eller två i veckan iallafall..

idag

Idag så har jag faktiskt fått en hel del gjort. (skrev fjort först, vilket fick mig att asgarva.. fråga mig inte vad som va roligt egentligen...)
Har jobbat hela dagen och cyklade till och från jobbet i snöblandat regn vilket kändes så där.. men jag rörde ju lite på mig iallafall.. men snö lixom?! nää.. inte redo än.
Sen har jag kollat på Idol :P
Och sen har jag pluggat rätt mycket faktiskt! Känns skönt att ta en riktig pluggkväll och bli av med en massa som ligger över en! Ska man lix va hemma en fredag kan man lika gärna göra nåt vettigt av den..
imorgon blir det dock hem till civilisationen igen.. Ska hänga med Sara och Astrid. Tycker det är på tiden att De får träffa lite av "mitt folk" så vi ska hänga hos uken :P



tjoohoo!

invägningsdag idag! -4,8 kg !!! Nya underkläder till mig!! Katching!! (visst förstår ni att det är sammanlagda viktnedgången??..hehe.,.. så ni inte tror att det händer på en vecka;)
är lite förvånad faktiskt för jag fuska som fan i stockholm, käkade en pizza och en hamburgare :P + att jag festade tre kvällar.. hehe..
Men förra veckan stod jag på + - 0 så...

Igår när jag vart och handlat och höll på plocka in alla matvaror i kylen så stod jag och hostade som en galning (som vanligt) och vad händer?! JO. Jag både känner och HÖR hur det knäcker till i revbenet och vipps! Nu har jag ont som f-n igen! :( Har knappt kunna sova inatt.. kallsvettas och vrideroch vänder.. Jag blir fan deppig av detta.. det tog ju nästan 5 veckor att läka.. nu börjar proceduren om igen :/

jag ska jobba på dagis imorgon också.. blir inte till å lyfta nå ungar iaf!
Ska hålla mig hemma i brån i helgen så det inte blir nå festande.. måste bli frisk nu!

Här kommer ...

Här kommer lite bilder från min Stockholmsweekend ! Saknar er redan, mina fina..

Hahaha.. jag kommer alltid skratta ihjäl mig åt Johans utstrålning på den här bilden! Måttligt road..

inte okej

Igår fick jag min stegräknare av mamma. Idag har jag gått 747 steg.. hahahahahah! det är ju ett jävla skämt! man ska gå minst 10 000 steg per dag. Men jag får väl skylla på att jag legat i en sju helvetes huvudvärk större delen av dagen.. har så jäkla ont i bihålorna:/ + att jag sällan vandrar omkring samtidigt som jag läser, vilket jag gjort typ halva dagen, då jag inte försökt sova bort min huvudvärk. plugg, plugg, plugg...

Im Back!

Jag är hemma igen:) Dock inte hemma i lägenheten utan hemma hos mami och papi..
Fick en dag extra Hos Katta och Johan vilket va kanon! Jag har verkligen haft en kanon helg och katarina är (för hundrafemtioelfte gången) den bästa katten på jorden.. Man kan verkligen prata med henne om allt och hon har BARA kloka saker att säga. Det blev ett snabbt avsked för att inte börja gråta:P Men som tur är dröjer det inte länge fören vi ses igen för v. 44 ska jag dra med mig Hanna dit också!:) Det kommer bli världens bästa tjejhelg!
Sjukast av allt va ju att Ulrik och Per också visade sig vara i stockholm i helgen vilket vi inte berättat för varandra så det va jävligt roligt att få hooka med dom för lite rajjtantajtan på lördagskvällen:)
Det har vart så himla mysigt att vistas runt katta och Johan också.. dom är så fina med varandra.. Man blir glad av deras kärlek.. Det är varken för mycket eller för lite lixom och dom verkar måna om varandra på ett så bra sätt.. Så som dom verkar ha det, så vill jag också ha det den dagen jag bestämmer mig för att singellivet är förbi ;)
På torsdagen blev det en utgång med Zandra också vilket var jätte kul! Alltid roliga utgångar när Zandra är med:) är glad att jag hann träffa henne en kväll iallafall! även om jag hade velat se mer av henne, men det är ju lite småbökigt att stockholm är så jäkla stort:P
Min förkylning har bara eskalerat så klart.. På fredag natt och hela lördag var jag i stort sett helt röstlös.. är fortfarande hes men på bättringsvägen..

Jag ska bjuda på lite bilder från min weekend så fort jag lagt upp dem på datorn.

Nu blir det RÅplugg i 2 dagar.. har inte gjort ett piss av det jag borde de senaste 3 dagarna.. :/ så blir det när man prioriterar nöje över nytta :P

hejdå

Nu åker jag!! hejdå

Taggen!

Åh! det ska bli sååå roligt!! imorgon åker jag ner till Stockholm och hänger med Katten! fan va gött!
och ja.. mitt sjätte sinne är med mig fortfarande.. det är bara så man kan skratta!:P

Har blivit förkyld igen :( JA MEN DET VAR VÄL JÄVLA OVANLIGT! not.

sen funkar inte min valwebb som den ska vilket gör att jag får ont i huvudet för det måste ordnas innan 15 oktober annars går jag miste om min plats på utbildningen till våren. KUKinternet. Att få tag i studievägledarna i tid brukar va smått omöjligt! Tur att jag inte börja med det sista dagen iaf. då hade det vart kört. men om jag inte får tag i dem imorgon så blir det stress iaf eftersom jag åker imorron... blää...

nu ska jag käka nåt och sen ska jag packa min stora resväska för knappt fyra dagar:P höll för övrigt på glömma den när jag va hemma i Brån så vi fick vända tillbaka och hämta den.. typiskt mig.

weekend i övik

Jag har haft en kanon helg hos Mia och Magnus i helgen!
I fredags shoppade vi hela dagen, jag köpte bland annat två par nya skor som jag är stormförälskad i! :) sen åkte vi ut till sidensjö och Mias mamma bjöd på ullaspulla! en av mina favoriträtter a´la Övik;) på kvällen gjorde vi en superstor och supergod fruktsallad och kollade på idol:)
På Lördag tog vi en långpromenad utmed havet.. där vill jag bo!! eller ha stuga iaf.. världens finaste och mysigaste ställe!
På kvällen blev det utgång! jävligt roligt!!

Här är jag och min docka, Mia :)


Nu är det bestämt att jag åker ner till Katten och johan på torsdag också! Jag längtar!! ska bli så kul å se min katt igen!
måste fixa hit resväskan från brån.. kommer inte kunna välja vilka skor jag ska ta med mig så det kommer nog bli ett par har jag på känn.. det blev bara så besvärligt nu när jag inte ha bilen.. och jag behöver handla också och det blir så jävla dyrt om jag ska handla allt på lillica och bror min är tydligen den lataste i världen och vill inte köra mig. och det FUCKING regnar ju också!

Gossip!

Nu ska jag lägga mig och se senaste avsnittet av gossip girl och äta nektariner.. Mums!
sen ska jag ut och plocka på mig massa pinnar som jag ska knäcka på redovisningen imorgon!
Sen ska jag börja packa för min weekend hos Mia i övik i helgen:)
och sen blir det spinning ikväll!
Ifall någon skulle ha missat hur det ser ut när jag är ute och skakar så har Sara så hjärtligt ställt upp och dokumenterat en av mina poser! :P


Min metod

Fick frågan vilken "metod" jag använder för att gå ner i vikt.. Jag använder mig av GI metoden A´la Lisa ;) Jag har GI tänket som stomme men gör det lite till mitt eget.. jag äter tex MASSOR med frukt vilket man enligt GI inte ska göra..

YES!

Jag klarade 3 kilo!! -3,3 kg har jag gått ner!! Klippning till mig! Katching! Tror jag ska slå på stort och färga håret också:) Om jag inte köper dom där skorna jag kollat ut på Nilson vill säga:P

Middag på stan med Min Lisa! ska växla tillbaka lite pengar som blev över sen vår semester i bulgarien och käka nå gott:)

RSS 2.0