foxa!

jag är så jävla uppskruvad efter ännu en fantastisk kväll på dansbanan!
Ikväll va det gräsmyrs loge som bjöd upp och det va så helt underbart jävla sjukt kuuul!
Jag kan knappt bärga mig tills jag får dansa nästa gång!!

skit sjuka

Från ingenstans kom en äcklig förkylning och tog över mitt liv inatt.
Idag har det inte gjorts många knop. sov till och från till klockan ett.. låg ute på gräsmattan 2 timmar och snörvla, gick in igen och la mig och sov 2 timmar till.. åkte å handla. åt rostade mackor och jävligt mycket glass tills jag mådde lite illa.. kollade på en film och grina massa så jag snora ännu mer.. nös 5 gången på raken följt av en fors av snor.

tittat på regnet som öser ner över min altan och blixtrarna som domderar där ute, ganska mysigt. Men lite ensamt.


en mellandag

Idag är en sån där mitt emellan allt roligt dag...
Igår va jag med min nya "dans vän" Niklas ute i baggböle logen och dansade! Det är så roligt så jag tror jag döör!
Jag känner  mig som en barn på julafton när jag är där!

Idag hade jag ställt klockan på tio.. men efter några så uppspelta timmar på dansbanan behöver jag över en timme på mig att komma ner på jorden igen så jag somnade inte fören halv tre i natt.. så när klockan ringde, stängde jag av den och somna om till tolv:P

Har putsat utsidan på fönster idag.. ganska tråkigt. Och ringt runt och kollat prisuppgifter för å fixa bromsarna på bilen. Det blir nog vännäs bilverkstad. bra pris men ändå sjukt tråkig utgift:( Ska väl köra dit bilen på ett tag nu...

det där med att...

ibland är det så jävla mycket som stämmer!
och ibland stämmer ingenting...
men sammanfattningsvis så stämmer det åt helvete bra ändå! fast ändå jävligt dåligt.

Men min altan är fin och ordentligt invigd. det stämmer åt helvete bra!
och ikväll har jag dansat "tappa bort mig själv" dansen och den funkade fin fint.
Imorgon tänker jag dansa "dans dansen" även om alla dissar mig och mitt klabböle/baggböle?

pappa och jag bygger altan


Före


under...


efter

semestern fortsätter

semestern fortsätter i god anda.
surströmmingsmiddag, solhäng på min bakgård, solhäng vid havet, flytthjälp åt Lisa å Henri, utgång på Rex, promenader, mjukglass och idag första joggturen på 1,5 vecka! sweet.
OCH imorgon kommer pappa hit och vi börjar bygga min altan:)) så ikväll ha jag vart å handlat massa gomat som min fina pappa förtjänar:)

mina första semesterdagar



Skellefteåfestivalen levererade - Robyn (min mobilkamera levererar dock inte)



Första lediga dagen bjöd på härligt väder vid havet



Jag tittar på Tv och Troy tittar på mig.

hej å hå

Jag kom hem efter ett inatt.
Jag och Lisa va super effektiva så vi fick nog ner det mesta i kartonger igår. Däremellan kollade vi på 112 luftens hjältar där Lisas gamla/nyvarande kollegor är med. Sjukt spännande! Jag älskar såna där serier. Glömmer bort att andas ibland när det är som mest spännande.

Tack vare att vi såg en massa avsnitt av 112 så körde jag väldigt sakta hem. Det där är annars vägar där man gärna drar på utan att märka det för det är typ ingen trafik alls där.
Det va sjukt dimmigt bitvis hem och helt plötsligt står det en älg precis vid vägkanten i dimman! Hade jag kört fortare hade jag nog kunnat klippa den där älgen... Jag körde typ 50 (på 80 väg:P) och hann därför bromsa in precis innan älgen som börja snurra hit å dit längs med vägkanten innan han fatta att springa in i skogen igen. Jag glömde bort att andas en stund då också.

Jag klev upp klockan sju i morse och börja tvätta. Åker på skellefteåfestivalen idag och hade inga rena kläder. Hade tänkt sova mellan maskinerna men så blev det inte. Höll på tappa fattningen över allt hår Troy lämnat efter sig så jag slet fram dammsugaren istället och börja städa. Sen kånka jag ut madrassen på altan och låg och sola en halvtimme innan solen försvann :/

duscha och packa kanske.

RSS 2.0