nej

NEJ kroppen. du skulle bara våga börja klaga nu! NEJ säger jag!

Det kluckar i knät när jag spinna. Det värker i nacken efter jobbet och det molar i ryggen. va fan?!

imorgon ska jag bugga, vare sig kroppen vill eller ej!!

potatisgris

oohh faa-aan vad rädd jag blev när jag körde hem från jobbet idag! Höll på göra bort mig rejält!
Jag gasade på i vad jag tyckte va en lämplig hastighet. En bit fram längs med väggrenen ser jag en motorcyklist som står still. Av ren reflex slänger jag ett öga på hastighetsmätaren och ser att jag kör 120 km/h. Trots att jag inte kunde se att motorcyklisten va en polis så fick jag en känsla. Jag brommsade så hela bilen vibbrerade och gled förbi motorcykeln i 80 km/h. TACK GODE GUD! för en polis va precis vad det var. fick somningskänslan och kallsvettningar som höll i sig hela vägen hem och tittade i backspegeln 50 miljoner gånger och väntade mig att se blåljusen efter mig! För jag mena.. även om jag körde förbi i 80 så måste han ju sett att jag kom i bra mkt högre fart och han måste ha hört min hårda inbromsning... men jag klarade mig. ibland är man en idiot.

ikväll ska jag dansa salsa!!

buggabugga

Jag behöver ingen kärlek, jag har dansen!
dansar på moln!!
Första buggkurstillfället ikväll och det va kuuung! Nu längtar jag som en TOK till helgen och dansmaran tillsammans med min danstokiga kollega!:)

på order

På order av bästa Hanna skall jag nu göra ett blogginlägg.

Jag fick någon motsträvig typ av bloggsjuka. Tanken på att vem som helst kunde läsa min blogg gjorde mig äcklad och jag fick en tvångsimpuls att jag va tvungen låsa bloggen. När bloggen väl var låst fick jag bloggtorka och tyckte det var döötråkigt att skriva nåt. Nu funderar jag på att låsa upp den igen och invänta någon typ av explosion?!

Jag insåg att det handlar ju inte om VEM som läser min blogg utan vad JAG väljer att skriva om som gör skillnaden.
Jag ska fundera på detta.. pratade vi inte om, i jakt laget, att starta upp en gemensam blogg? Troligen en av alla våra helt briljanta "i dimman" planer.. men det skulle nog kunna bli ganska kul tror jag. Då kan jag lämna denna dagboksliknande blogg låst, för eget bruk. Att gå in och läsa gamla inlägg när jag blir gammal eller nåt..

jakt laget, vad tror vi?

RSS 2.0