fläsk

Igår hjälpte jag Sandra och Victor att flytta Victors grejer till Sandra. Sandra bor längst upp, 3 dubbeltrappor upp. Idag har jag träningsvärk i mina enorma biseps och mina sjukt spänstiga vader!

Igår var fina flickor här (Elin, Ida-Maria, Malin, Ida och Tina) och lagade god middag, drack gott vin och spelade ordspel följt av lite klassisk fuldans innan vi gick vidare till grannen, även kallad bastufolket för lite mer alkoholintag innan en ganska värdelös utgång på allstar som avslutades med att svulla Frassemål.
Något är konstigt idag. Min överläpp är svullen och jag har nästan ingen känsel i den? Det är ganska sexigt faktiskt, men inte helt praktiskt..

mitt hyve!

Jag har inte tränat en enda gång den här veckan. Nu har jag sprängande huvudvärk och vill bara ligga i soffan. Men tränar jag inte ikväll blir det ingen träning den här veckan alls och det går inte.. Så nu har jag tagit två alvedon och väntar på att det ska gå över så jag kan gå på spinning.

Imorgon ska jag på seans med mamma och förhoppningsvis Hanna och Mallan också:)

Ringde Mio och frågade efter min soffa idag. Hon hummade och pratade för sig själv i luren.. "hmm.. konstigt.. varför står det så här.. det har vart problem med den här leveransen.. men vadå.. ehumm.. konstigt"
Sen sa hon att hon skulle ringa upp mig på en stund när hon kollat upp det ordentligt. Ingen har ringt upp mig.

Fick tråkigt besked när jag kom till jobbet i morse som tynger alla på huset just nu. Väldigt tung stämning. Veckan känns nu ännu längre..
Men ja Elin!! Jag ser verkligen fram emot att du ska komma och jobba med mig på fredag!:))


slååååww

Den här veckan känns lång. Jag vill ha helg nu. krävande dagar på jobbet. Oentusiastik på kvällarna, känns inge bra.
Tror att det som skulle kunna rädda den hä veckan är om min soffan kan tänka sig att komma. Men 2,5 vecka försenad nu inger inte direkt något hopp.

helg

Fredagskvällen va supermysig! Jag spöade Sandra i 500 två gånger :P Tror hon försökte skylla det hela på sina resenerver inför Greklandsresan som hon skulle påbörja nästa dag, men jag som vet lite bättre vet ju att det handlar om att jag är KUNG helt enkelt ;)



Lördagen spenderades på dansgolvet med det här energiknippet! :P Efter en middag med familjen hemma i Brån.



Jag har haft en sjukt tråkig söndag.. totalt värdelös ledig dag, kunde lika gärna ha jobbat. Gick en promenad, städade toan. vek in lite kläder i garderoben, kollade facebook en miljon gånger... ALLA hade rymt från stan i helgen utom jag.

snö

Idag hade vi 12 barn, bara nio kvar på eftermiddagen. Det händer typ en dag per månad! MEN det som började kännas som en lugn och skön dag slutade ändå med att jag kände hur mina nerver höll på explodera! Barnen skrek och grinade för allt och inget. slogs med varandra och med mig. Fick ett knytnävsslag rakt i ansiktet av ett barn! Jag höll på börja grina, men tror barnet såg det för i nästa sekund kastade hon sig runt min hals och kramade mig hårt.

Ikväll ska jag äta godis i Sandras säng och kolla på idol. Det snöar ute bara för att påminna mig om att jag måste kliva upp i tid imorgon och åka på drop in och fixa dom där förbenade vinterdäcken.

Mia har erbjudit sig att betala min bussresa ner till Övik om jag kommer.. Tar mig en alvarlig funderare på det.. får se när bilen blir klar imorgon..

Min Mia

spunk

Ratten vibrerade odrägligt mot mig när jag skulle bege mig hem på min tidiga dag idag. Med huvudvärk (vilket är konstigt för jag hade en toppen dag på jobbet) skruvade jag av radion och lyssnade på vad pärlan ville säga mig. KADONK KADONK KADONK. Jag blev kall. FAN. det där ljudet vet jag vad det betyder.. och jag som precis konstaterat att jag inte har en sån där mojäng för att få loss bultarna på däcket, i bilen. Men inte tagit mig i baken (?) och fixat det!

Fick ringa pappa som fick rycka ut och komma ut till Stöcke. Har jag sagt att jag har världens bästa pappa? Och det är inte bara för att han rycker ut när jag står vid vägkanten som en dum blondin (fast brunett).. Han är världens bästa pappa därför att jag aldrig någonsin behövt tvivla på att han älskar mig.

sidospår.

Åkte på "däckaffären" för att få däcket lagat men där blev jag skrattad rakt i ansiktet skulle man kunna säga. "Kör du med de där däcken i vinter kommer du mestadels ligga i diken bruden!" fan. 4000:- fattigare och därmed blev min planerade trip till övik inställd pga bankrutt!


skitans

Skitdag.
Och vem frågar mig hur min dag har varit medan denne någon delar ett par torra kroppkakor till middag med mig?

Men en sväng till icamaxi med bror och ett spinningpass råder bot på det mesta. Nu ska jag slå igen mina två blå och hoppas på en bättre dag imorgon med fotografering på jobbet. (Inte bäddat för en lyckad dag... uää)

söndag

Idag har jag vart bakis nå jävulskt.




BFL

Bitterfitta-Lisa har haft en mysig kväll med sina fina och respektive med barn.

höll på dippa där i mitten av fredagströttheten men piggnade till under promenaden hem.

Imorgon ska jag fortsätta min städning, köra grejer på myrorna och gå ner på stan och köpa strumpbyxor för imorgonkväll ska bitterfittan dricka vin och bete sig odrägligt.

att vara eller icke vara

"byggarbetare" befinner sig just nu på mitt jobb för att reparera vårt yttertak. En av dessa grabbar är det snyggaste jag sett!! Det pirrar i min mage när jag ser honom!! Snusk-fröken-Lisa på Grynet dreglar. På måndag måste jag nog ta på mig lite mascara ;)

Ikväll ska jag på spelkväll + idol hos Sandra. Fick precis veta att det jag trodde skulle vara en tjejkväll inte är en tjejkväll utan allas respektive ska vara med. Jag har inget emot alla respektive, dom är trevliga och roliga att hänga med, men jag känner mig extremt ensam just nu och att spela spel med folk som är tillsammans brukar inte alltid funka. Antingen blir dom sura på varandra eller så känner man sig som femte hjulet. Hoppas på inget av det! Men i värsta fall får jag gå in i min fantasivärld där antingen den snygge byggarbetaren är min spelpartner eller så Olle i idol;)

Nu ska jag sätta på dunkadunka musik och tokstäda här!

prutt

Vid mellanmålet klivet ett barn plötsligt ner från sin stol och går med bestämda steg mot dörren. - Vart ska du? frågar jag. Han svarar: Jag måste gå och prutta. Ni vill nog inte ha prutt här inne.

Ikväll har jag vart på vrålfika hos Sofia, min och Sandströms-klanens nyfunna vän. Trevligt och gott. Men ruskigt dåligt med steg på min stegräknare och dessutom en j-vla massa fika i magen. Hej ågren!
Trampar tusen steg framför tvn innan sänggång för att kompensera.


ett av dem

Ett av mina projekt är nu klar och jag blev jätte nöjd! (förutom en liten miss.. men den går att åtgärda om jag orkar nån gång..i framtiden.. )



Var på spinning ikväll och trodde jag skulle kräkas! sjuukt jobbigt! Det är bra att träna med Elin, hon är min lilla träningsfreak:)

projekten

Mina terapi projekt




i sandlådan

På förmiddagen är vi ute och leker i sandlådan när ett barn plötsligt utropar "vad är det där?!" och pekar på min panna. Vadå? säger jag.. det är mitt pannband, eller vad menar du? -nej, men det dääär! upprepar barnet och fortsätter peka mot min panna. Vadå? menar du mitt hår som sticker ut lite här under? säger jag och lyfter lite på pannbandet. -Nej, jag menar det där rynkiga du har i pannan! Du har som ett rynkigt streck på din panna.
Jag började gapskratta! Tänka sig, barn! älskade härliga barn...
Men när jag kom hem och satt framför tvn i soffan kom jag på mig själv med att sitta med fingrarna mot pannan och känna efter det där skrynkliga som tydligen finns där nu....

nu är det klippt!

Efter typ sju månaders velande, hurvida jag skulle behålla den korta frisyren eller spara ut till långt igen bestämde jag mig idag!


skön

Jag har haft en vit helg den här helgen. Och det har vart så skönt att jag funderar på att köra en vit helg nästa helg också. Det kommer inte bli några problem om jag får vara barnvakt åt min lilla favorit Frans på lördag:) Då mamma Hanna och pappa Johan kanske ska ut på romantik:)
I fredags hade jag och Sandra myskväll och igår gjorde jag en snabbvisit på stan med Hanna och Frans innan fotbollen på gamliavallen. Tråkig match! Men sällskapet höjer alltid stämningen sådana gånger:) Sen åkte jag hem till kära päron som bjöd på fläskfile, kroketter, kantareller, humus, sallad och vitlökssås. jag åt så jag höll på spricka! Sen entrade jag garaget och slipade skåpet som idag ska målas om. Nu blir det promenad med pappa sen ska här målas!
hujj!

flåset

Idag sprang jag det snabbaste jag kunde i gummistövlar och med hjärtat nästan ända uppe i munnen.
När det var tid för mig att säga ett par sanningens ord var jag så skärrad och hade så svårt att få åt mig andan att jag blev tyst. Ögonen fick säga de första sanningens ord.

Ikväll har jag trånat efter Olle och fått en glimt in i framtiden. En bild där två "argbiggor" med varsin stickning sitter bredvid varandra i soffan framför vem vill bli miljonär.

Det sticker i min underläpp. Är det efterdyningar från dagens äventyr eller ska jag få nåt jävla munnsårs helvete? Har sluppit det i typ 10-15 år, så varför nu isåfall?



RSS 2.0