Oo

Jag är märkligt otillfredsställd. Vaknade i morse och ville aldrig i hela livet kliva upp. Var dock tvungen eftersom Jag och Hanna skulle hinna ner på stan i en mängd små-ärenden och sen skulle jag hem, packa det sista, sen till mamma och gratta på födelsedagen, sen ta planet till till Stockholm.
Men känslan va bara TOM. Tomt tomt tomt. ensamt. Ensammast i världen. hahaha
Känslan ligger kvar, ordentligt tilltryckt långt ner åt helvete men fortfarande där.

När jag kommer hem ska jag berätta en historia för er. Den handlar om Fisa som träffar Fisen. Det är en tragisk historia...

ohej


Vadå sliten?!

gojul!

Det har minst sagt varit en händelserik julhelg och minns jag bara hälften ska jag nog vara glad ;)
Jag har precis kommit hem efter att ha avverkat en 3 dagars fylla, mer eller mindre, då två av dessa bakisdagar har vart dagar från hell! Jag blir aldrig bakis på det sättet att jag kräks, men nu blev jag det 2 dagar på raken. riktigt, riktigt risig. Men ack så roligt jag haft! Många välkända ansikten har jag träffat, många av dem har jag också saknat! en del är jag förvånad över att jag saknat..haha!

Jag gjorde en fetvurpa igårkväll som resulterade i att jag landade på min kamera så nu är den kaputt! Och jag är en snål jävel så ingen drulleförsäkring på den inte! Jag är så ledsen över det att jag inte ens kan tänka på det! :/

Nu håller jag på tvätta upp alla kläder jag kan tänkas vilja ha med mig, för imorgon åker jag till stockholm för att fira Katarinas födelsedag, Fira in det nya året på en kryssning, träffa Zandra, Sara och Astrid, Cedric och katten och Johan så klart:) Fast dom är ju här nu så.. :)
Det ska bli riktigt roligt! fast just nu vill jag inget hellre än att sova!

hua

jag är så bakis att det är äckligt.

Året

Jag gilla Hannas årskrönika i bilder och vill så klart göra en egen också!

Det nya året firades in tillsammans med en radda nära och kära.. Vi hann förflytta hos många gånger och jag hann även med att jobba till åtta den kvällen...

 
Detta har hänt under mitt år...
Jag, Elin och Rebecka har haft spa afton. Vi inledde med träning och relax på Iksu och lagade därefter en god middag, la ansiktsmasker och drack "hälsosamt vin" ;)


Jag har druckit drinkar med Zandra!


jag har firat min födelsedag med älskade vänner..


Klass-åter-träff-fest


Mysiga middagar..


Jag har vart jäävligt sliten mer än en gång.. (hahahaha)


Jag har lärt känna Sara..


Jag har blivit tvungen att säga hejdå för en längre tid till alldeles för många viktiga.. Jag saknar er!

Katta                         Elin                                      Zandra                               Lisa

Jag har varit till Bulgarien med Lisa


Jag har vart till Stockholm två gånger och hälsat på Katta, Johan och Zandra..


Jag har lärt känna Karin och Rebecca :)


sååå mycke mer...... men orka!

virr

Oj vad det har funderats och drömts sjuka drömmar den gångna helgen! Har haft jätte svårt att somna på kvällarna av alla tusen miljarder tankar och när jag väl somnat har jag tagit med mig ett virrvarr av tankarna in i drömmarna.
En del beror på att det är jul.. det är sånna tider när man ska minnas stunder med personer man älskar/har älskat och skapa nya fina stunder tillsammans med de man älskar.
Självklart saknar jag familjen Gunnarsson så här i juletider. det var alltid så mysigt hos dem runt jul. massor med julpynt, massor med bakverk, massor med god mat (som alltid) massor med gosiga hundar, tekoppar och gosigos.
Tankarna virrar vidare till vart jag befinner mig nu. Någon har tittat in i livet lite grann och skrämmt slag på mig. (inte helt oväntat) Tusen frågor om vad jag vill göra av mitt liv. Singellivet erbjuder så mycket frihet, vad har jag gjort av den? Och vad missar jag när jag springer för glatta livet om någon närmar sig mig?

Jag och Hanna sprang på stan idag för att inhandla de sista julklapparna och alkoholen inför mellandagarna;) Det slutade med att jag köpte en till nyårs klänning!! så nu har jag två.. men det blir nog den jag köpte idag på nyår. Jag älskar den!! Sen köpte jag en kjol, som jag inte riktigt blir vän med nu när jag kom hem.. men vi får se om vi kan komma överens med tiden..

Jag vill resa mer.. jag vill inte låsa mig vid någon som kanske aldrig vill resa som jag.. jävla skit pengar! Hur mycke ha jag rest??.. Portugal och Bulgarien. Thats it! (sen jag blev singel alltså) Jag tror jag ska satsa på en weekend av något slag under våren..Sen till sommaren åker jag till Kroatien.

knäckt

då mina kära vänner kan jag bara meddela att jag knäckt ett revben igen. OCH (observera skillnaden denna gång) och slitit av en muskel. skönont på en skala? NOLL.
Så otaggande att jag va tvungen grina en skvätt för att det är så jäävla synd om mig!! Men det är bara att bita ihop och vänta ut 6 veckor till... nån gång i livet ska jag väl bli hel igen..

hälso vadå?

det är tröttsamt att försöka få läkarhjälp.. Jag är inte döende så då är det svårt att få hjälp.
Jag ringde mariehems vårdcentral efter att ha pratat med sjukvårdsupplysningen som sa att jag tillhörde den vårdcentralen. Där fick jag en telefontid några timmar senare och sen var det bara att vänta in samtalet. När samtalet kom fick jag veta att jag inte alls tillhörde mariehem utan ålidhem, men att jag fortfarande är skriven i vännäs. Kvinnan jag pratade med var väldigt tydlig att med mina besvär ska jag absolut träffa en läkare och jag ska inte vänta med det. MEN jag måste ringa till ålidhem och få en läkartid där. Suck!...
Så ringer jag till ålidhem.. men nä, deras telefontider  för dagen är slut. och när jag får tag i dem måste jag fylla i papper om att jag skriver över mig från vännäs till dem, trots att jag om 6 veckor, när jag flyttar till nydalahöjd, kommer tillhöra mariehem och då måste samma procedur ske en gång till. Varför tror ni att jag väntat 3 månader med att söka hjälp?... Det är bara besvärligt.

Så här ser jag ut när det är besvärligt och samtidigt gör ont...


beslutet

Nu är det klart. Den 1 februari flyttar jag till nydalahöjd till ett studentrum i en jätte mysig korridor. Där kommer jag bo under vårterminen och ev sommaren sen får vi se vart flyttfågeln flyger vidare..

Igår gick jag och la mig vid elva.. Kl tolv hade jag fortfarande inte somnat och tänkte gå upp en sväng och dricka lite vatten och så... vad möts jag av då?.. JO. Hanna i full färd med att baka biskvier i köket! hahaha.. det var riktig bagarstuga..
hennes kommentar var: -jag behövde rensa tankarna. jag försökte baka så tyst som möjligt! hahah
Varför tror ni jag kommer sakna ihjäl min sambo?

Nu ska jag åka och träna och sen ska jag upp till höjden och hjälpa tjejen att bära upp bostadens möbler på vinden, skriva kontrakt och ta emot nycklarna.

en titt

ikväll har jag vart och tittat på ett studentrum på nydalahöjd som en tjej vill hyra ut i andra hand under vårterminen.. det va en fräsch och mysik korridor, men rummet är ju väldigt litet.. Men jag tror stunden är inne när det bara är att acceptera att jag ska ju flytta härifrån nu. Från Liljansberget, från Hanna. Vare sig jag vill eller inte. så jag tror jag ska ta det här rummet.
I morgon får ni veta vad beslutet blir.

Jag mår illa och har ont i lungan/magmuskeln/revbenet igen.

slötant

jag kan vara en riktig slötant. Igår låg jag seriöst i soffan från typ 13.00-22.00 varav jag sov på soffan 3 av dom timmarna.. Det var en av mina "Det är så synd om Lisa" dagar. När jag känner mig deppig och ensam och allmänt har vaknat på fel sida. Och inte mår man direkt nå bättre av att ligga som en soffpotatis hela dagen så när jag väl hasar mig till sängen så är livet fruktansvärt! :P
Jag tog mig dock i kragen där vid 22.30 och gick en sväng på affärn. Efter det kändes det aningen bättre.
Jag sov skit dåligt inatt. Drömde att mamma och Amelie dog och allt var bara skit. När jag vakna kändes det precis som igår.. Men efter en ganska rolig musik lektion på skolan så börja jag känna livsgnistan igen och när jag gick hem så fastnade jag med blicken på en skata som pickade på något på gångvägen. När den sedan bestämde sig för att flyga iväg blev jag så jävla rädd att jag hoppade en meter upp i luften och pep till! Sånt där är ju ganska pinsamt när man går där helt själv så då försöker man ju snabbt som attan att verka oberörd och hoppas att ingen såg, men hjärtat dunkade extra hårt halva vägen hem!... Efter det hade jag vaknat till liv kan man säga:)
Nu har jag städat lägenheten.. dock inte mitt eget rum än.. men dammsugaren står parkerad vid ingången till mitt rum så jag kommer inte komma undan! men en liten paus kan man väl få:D
Sen blir det spinning vid  fyra!

Imorgon är sista dagen i skolan. sen har jag Jullov till den 14 januari.. :)

älskade efterlängtade

Gissa vad jag gjorde igår?!...
Här får du en ledtråd...

och det var gott som f-n och jag skulle lätt kunna äta en till idag! halleluja...

om fylla

Igår snöade det i sinne hela dagen! Det var riktigt mysigt att gå till skolan där vid 06.40 på morgonen.. det var så lugnt och tyst ute och snön föll så mjukt. Man kan säga att jag fick den Luciatågsstämning jag behövde:)
Luciatåget gick bra. Jag sjöng fel tre gånger men det kan man ganska lätt mörka när man sjunger i kör så ingen skada skedd där inte :D

På kvällen gick jag och Knatti ner till skarren för att käka pizzabuffe med den "stora, lilla familjen" som jag tyvärr sett väldigt lite av den sista tiden. Vi hängde kvar där sen för att vänta in alla band som skulle spela. Chrillaz band och Ulriks band. Sen var det någons pappas band som också spelade.. fick för mig att någon sa att det va Viggos pappa.. och att det var han som spelade bas. världens skönaste basspelande pappa isåfall. Han va helmysig!
Jag kunde inte bli full. Cider efter cider (och den lilla vinaren jag smugglade med i handväskan:P) och inget hände. Då blev Knatti less och beställde in tre shots som hon placerade under näsan på mig. DRICK! eh.. oh.. oj! okej okej. Sen va den saken avklarad.
Jag fick också träffa en av mina trogna bloggläsare Tessan ! :) Tessan är en av de sötaste tjejerna jag känner tror jag:) Chrillaz har verkligen "schlääämat" hem jackpott med den bruden! Hon va full och glad och självklart på ett par besök på toa med mintuupluntan i högsta hugg!


Helt plötsligt dök Jonna upp där också och hon drog med mig på yankyard så klart :D
Fan vad det snöade! då var det inte lika mysigt och uppskattat längre. blöt och jävlig anlände vi och gick ner i underjorden. Jag vetefan om jag gillar dom där lokalerna egentligen men skoj var det! Som vanligt känner ju Jonna varenda jävel vi träffar på och var och varannan lyfter upp henne och snurrar henne några varv! jag önskar jag va lätt som en fjäder också :/ Tilläggas bör att den här pinglan dessutom fött barn!!


Två hela raggningsförsök utspelade sig på mig också. men jag är som vanligt en svår nöt att knäcka och efter det senaste floppragget så är jag garanterat ännu svårare. En kille, som såg ut som en spagetti, kom fram och sa att jag och Jonna var dom snyggaste tjejerna där! TRO väl fan det! Yankyard lixom.. det säger ju allt :P
Den andra killen hade långt svart hår och sa till mig "jag ser ingen skillnad på mellan snygga och jätte snygga tjejer".. Jag tänkte att det är bäst att jag ger honom några sekunders eftertanke till sitt eget uttalande där.. men icket! Jag svarade vasst att det där var inte en komplimang direkt. sen vände jag ryggen till. en minut senare känner jag hans hand som slingrar in sig i mitt hår i nacken. jag vänder mig tillaka för att ge onda ögat och då har han lagt till med "den kåta blicken" i ett försök att se sexig ut antar jag och med ett halvflin som avslöjade en jävla massa snus mellan tänderna. Yäk! Jag sa högt och tydligt till Jonna TA MIG HÄRIFRÅN NU.

Här bjuds på lite bilder!

bullmama!

Idag har jag och Hanna bakat lussekatter igen:) dom går åt om man säger så:) Sen har jag bakat dinkelbröd. bilder på detta får blir senare för jag hittar inte kameran!(?)

Ikväll har jag vart på spinning. Sista låten, som jag tycker nästan varej instruktör kör med just nu och som jag självklart inte vet vilken det är, är så jäääkla skön! Man blir så förbannad när man hör den så man tar ut sig helt och hållet! Det gillar jag. Jag brukar tänka på otrogna skitstövlar när jag ska bli "spinning-arg". det funkar utmärkt!

Sen har jag provat lucialinnet idag.. jag tror faktiskt inte det kan bli så mycke sexigare än så här...


"She's So High" - Kurt Nilsen

Den här låten tillägnar jag mig själv :D


underbar och mindre underbar

Jag har nu haft tid på mig att smälta den lilla chocken som plingade på min dörr igår och jag har lyckats skratta åt det några gånger till och med.
Igår färdades jag med X2000 tillbaka i tiden till exakt alla dom dagarna då jag fick vetskap om att den personen jag älskade mest i hela världen hade varit med någon annan/andra. Det kan liknas vid den känsla jag fick av att se hannas grötklumps rester i diskhon häromdagen.. (som hon för övrigt smet ifrån att ta bort!! :P)
Hur som haver så tänker jag på dennes stackars tjej som ovetandes finns där hemma.. Sanningen kommer alltid ikapp en så förr eller senare kommer detta att komma fram och jag kan bara hoppas att hon är starkare än vad jag var på den tiden..
Han kommer troligen vara helt underbar den närmsta tiden och den eventuella (eller enligt mig, uppenbara) svacka de haft kommer kännas som bortblåst.. nykär och helt underbart. tills... KABOM!

Jag tog en snabb sväng på stan efter skolan idag och mötte upp pappa för att få med mig lucialinnet som jag lånar av mamma till luciatåget på fredag. (Kom och titta alla som vill. I ljusgården kl 08.00) Var även och köpte mig en annandagsbiljett till coverclub. hoppas nu att alla som lurat dit mig också fixat sina biljetter för det fanns bara ca 30 stycken kvar när jag köpte min. Jag har en känsla av att det där kommer bli en sjukt jobbig kväll bland en massa fulla människor i julstämnings anda. Men men... inga förutfattade meningar här inte.

Jag hittade en supermysig blogg som jag legat och läst en timme nu.. Den gav mig många skratt och även utrymme för en del eftertanke.
Enjoy! Korvasblogg

otrohet

alltså vilken jävla otrohetsskandal. För hundrafemtioelfte gången!
Jag kommer aldrig i hela mitt liv att lita på någon mer.
Min magkänsla går inte att lita på för fem öre. Den här gången är jag riktigt besviken också. Jag hade faktiskt förhoppningar.

Jag skulle vilja berätta för hela världen hur jävligt det kan vara. Men jag blev precis tystad. för vems skull? För Idioternas klubb.
Jag spenderade alldeles för många år till att trycka ner mig själv och förlåta...
sen kan man säga att jag satte mig själv i samma situation igen. Även om personen i fråga hade en annan åsikt om hur det låg till. Och nu. vad hände nu? Jo nu hände det igen. IDIOTEN har tjej. så lagom att berätta det nu.

så tänkte jag säga att jag får väl bli lesbisk istället. Men tjejer är fan lika mycke idioter som killar, det konstaterade jag och en klasskompis idag.. Där finns det en hel hög med opålitliga också... så.. nä.. det är bara att lägga ner hela grejen.

kärlek

jag blev inspirerad av kärlek och tänkte köra på lite hjärtan här ett tag framöver... bara för att verkligen trycka det i ansiktet på mig!!!

effektiv

jäklar vad effektiv jag är idag!
La mig "något" i tid igår och sov länge i morse.. skönt!
På förmiddagen har jag vart på spinning och nu håller jag på tvätta och städa! och snart ska jag gå en sväng på ICA och köpa groggvirke.. Lisa har ju importerat sprit från Finland åt mig så ikväll blir det drink race!

Igår när jag skulle tända ett ljus eldade jag min nagel så det luktade skit i hela lägenheten! nu vet du det.

andar

Ikväll har jag och Hanna och Mamma vart på storseans med Jörgen från det okända. Det var väldigt spännande! Farfar tog kontakt med mamma.. Jörgen kunde berätta hur farfar va som person och hur han hade gått bort och skickade meddelandet att han har det bra och att mamma ska följa sina tankar, kanske något mer öppensinnat än nu:P coolt! Vi var kanske ca 80-100 personer i salen och han pekade på mamma bara så där lixom... Ändå kändes det helt naturligt på nåt vis.. Min farfar...

Idag har jag fikat med Lisa, hennes "nya kille" och hennes syrra kajsa. käkade en sån där macka.. foccatia eller hur fan det nu stavas.. svinäcklig va den iallafall! Men Kajsa smaskade glatt i sig mina rester! Kul att någon kunde uppskatta den...

Katarina har precis gjort ett utlåtande på sin blogg att hon kommer stanna kvar i stockholm i minst 7 år till. NOOOOOO!!!
jag har i min lilla bubbla levt i tron att hon kommer tillbaka till sommaren och att min stockholmskassa skulle räcka till nyårsveckan i stockholm och typ en sväng till och sen skulle ju katten komma hem igen... men där sprack bubblan! skit.

Igår jobbade jag. och fick ta emot smällen att det inte blir nå juljobb för mig eftersom alla med flytande roffat åt sig alla timmar! illa illa... jag hade iskallt räknat med den inkomsten så nu kommer det svida i kassan.

Syrran och brorsans julklappar är kirrade. Det svåra är mor och far.. dom rackarna fyller ju år båda två i december så man ska lixom komma på bra presenter 4 gånger på en månad till två personer som redan har allt.. suck!
Jag har iallafall kommit på en fördel med att vara singel i juletid. Man behöver inte spendera stora pengar på nån "käresta" och dennes familj... ååhh vad jag älskar mitt singelliv!...........(var det bara jag som tyckte att den där meningen klingade lite falskt?....)

Imorgon ska jag ut och roa mig med Lisa mfl.. Men nu ska jag fortsätta att njuta av en nykter härlig fredag i soffan.




Volbeat - The Gardens tale



Hanna hitta en ny favorit låt åt mig:) Texten är skönhemsk!!

Julstök

Igår julpyntade jag och Hanna här hemma och bakade lussekatter:) lite julstämmning tycker jag ändå vi fick till:)


RSS 2.0