snabb

Idag har jag hunnit med mycket.
Jobbade till fem. Hem och laga middag, hämta upp Hanna och Fransen, åkte och hälsa på brorsan, åkte på strömpilen och handla mat, städa toan och dammtorka lägenheten, förberett matlådor för imorgon och slöar nu i soffan.

Jag är TÄPP i näsan. less!!

Lång dag framför mig imorgon med kvällsmöte.

Kärlek och utlandssemester på Tv:n. Geeereeeraaa!

så va helgen över :/

Budkriget på tradera är nu över och jag kammade hem vinsten med 115 kr! Jortu!

Helgen har varit guld. Shoppade galet på fredagen och åt supergod middag på Allstar med flickorna.
Lördagskvällen bjöd på en stor mängd rosé men tack gode gud slapp jag va bakis idag trots det:) Har hängt med Hanna, Malin, Ida och Frans hela dagen. Onyttigheter, film, gulligull med lillemannen och god middag. Jonna tokstädade tydligen hela dagen så vårt bakishäng föll i glömska tyvärr, men hoppas få se henne i veckan istället!

Bildbomb!

familj

Min mamma grät med mig när jag ringde från jobbet och hulkade fram att Frans var född :)
Min familj är lika förtjust i honom som jag.






fläsk

Efter att jag läxat upp några barn för att de rivit ut ALLT som går att riva ut i ett av rummen på avdelningen så kommer ett annat barn fram till mig och vifftar med båda sina pekfingrar och säger "Det här är dom bestämda fingrarna". Undrar hur jag ser ut när jag "läxar upp" ?

Lönebeskedet låg på hallgolvet idag när jag kom hem. Den fick mig att le och min tidiga dag imorgon kommer med glädje spenderas i Umeås utbud av butiker:))

Jag ser fram emot helgen. Imorgon jobbar jag 7-12 sen ska jag shoppa som aldrig förr, sen blir det middag på Allstar med fina flickor och på lördag ska jag ut och svira på okänd mark med Mallan och Ida. Söndag bjuder på bakishäng med Jonna. På måndag börjar mitt nya liv. Igen.

amen!

"Kärleken är inte blind, den är efterbliven"


Ted Gärdestad - Come Give Me Love


min kärlek

En kväll när jag skulle gå nykter på en fest var jag hos Malin innan och gick in i en klädkris. Malin ställde upp och gav mig tillträde till sin garderob. Där inne hittade jag det skönaste och bästa plagget någonsin. På bilden nedan kan ni se mig i den lånade oversize tröjan som jag föll handlöst för den där kvällen och därför lånade även nästa gång jag skulle på fest, lite mindre nykter.
Varför jag berättar detta för er är därför att nu har jag hittat denna tröja på tradera och budkriget är ett faktum! Jag bara SKA ha den. Just nu leder jag på starka 42 kronor, men hur långt kommer jag att gå? (och vad kostade den egentligen ny Mallan?)


Ett av mina tix

Jag har fobi för att försova mig. Jag har därför utvecklat ett tix som gör att jag inte kan stänga av min telefon när jag ska sova. Jag vet att den ska ringa på utsatt tid även när den är avstängd men jag litar inte på att den gör det ändå så därför måste jag ha den på. Men då blir jag också störd var och varannan kväll/natt av att någon ringer och väcker mig eller att det plingar till av massa sms var och varannan timme.
Jag måste därför införskaffa en vanlig hederlig väckarklocka att pryda mitt nattduksbord med i dagarna. Jobbet måste komma först och sover jag inte, är jag skit på jobbet.

Fan. Jag glömde köpa toapapper när jag var och handlade tidigare ikväll. Jag har redan snålat på sista rullen i typ en vecka.. Hur mycket mer kan man snåla på en rulle?!

senast

Männen i mitt liv



Massor med tid med mina fina Elin, Sandra och Malin



mys med mamma Hanna och gofisen


skräck

Jag tittade på fåglarna vid dammen, på min högra sida, med skräckblandad förtjusning.. Dom är vackra, men jag är fan lite rädd för dom!
Råkade av en händelse därefter titta åt vänster och höll nästan på kräkas! En skata sliter köttstycken ur halsen på en död and som låg vid sidan om gångvägen. Vad i helvete?! Är skator köttätare på det där viset?! Jag mår fan fortfarande lite dåligt efter detta och mitt skat-hat är nu höjt till skyarna!

bajs

Frans, Hanna, korvstroganoff, det okända och naturgodis gav min måndagskväll lite bättre kvalitet än vad diskberget här hemma hade kunnat erbjuda :P

Jag känner massor med extra kärlek till min mamma idag och längtar lite hem..

(Det luktar bajs i munnen, så nu blir det en dejt med tandborsten)

om..

"Om jag hade vart kille nu så hade du bara behövt stimulera mig lite nu så hade jag kunnat bära en tredje kasse"
Detta informera jag Elin om när vi går hem från konsum, men även en kvinna på cykel blev varse min information och flinar i smyg när hon cyklar förbi oss.

dubbelhakan

Dubbelhakan kväver mig nästan!? Och vad gör jag?...

Kvällsmys med Sandra höll mig vaken ikväll:)

bra dag på jobbet:)

dudå?

12,5

12,5 timmar har jag jobbat idag. Det är mycket som det inte är ordning på när man tittar lite djupare på min arbetsplats, saker jag tagit för givet på tidigare arbetsplatser existerar inte här. Exempelvis ett färdigt schema som gäller alla på hela huset. Nej, här lägger vi vårt eget schema på varje avdelning och 6 timmar i veckan ska dras bort från arbete i barngrupp för att läggas som planering, men i verkligheten fungerar inte det för då kan jag få jobba ensam med 18 barn i 2 timmar en eftermiddag.

Nu ska jag sova. Snart är det helg. På fredag jobbar jag kortdag och ska få träffa Karin och lilla Casper, jag längtar!:)

åker bakåt

jag är tillbaka i Februari. Klockan är kring sju och jag bara längtar tills klockan iallafall närmar sig nio så jag får gå och lägga mig. Kvällarna ger mig ingenting när jag är så här trött, jag bara måste få sova. Jag blir så här när jag är "ny" på jobbet. Vi hade tio ungar idag och jag är helt slut! Förstå när alla arton är på plats?! Jag längtar tills jag har koll på läget.

För en gångs skull har jag lagat mat idag också. Gjorde nåt kokihop som blev en typ potatisgratäng med köttfärs och hokuspokus, det tog lång tid och blev varken äckligt eller gott. Kan bara konstatera än en gång att matlagning när man är ensam suger. Jag längtar tills jag är vi. Jag längtar efter att någon är bredvid mig på kvällarna och håller mig vaken till efter klockan nio en vardag. Jag håller på bli gammal och jag är fan i mig RÄDD.

smygis

Smått rädd var jag, att alla tusen tankar skulle förfölja mig även på jobbet idag. Men utan att ens ha reagerat över det swooshade dagen förbi utan att en enda tanke störde mig!! Det betyder att även denna arbetsplats kommer funka alldeles ypperligt för mig. Idag börjar det kännas som på riktigt och jag trivs. Jag saknar snickis men det här stället kommer bli mig minst lika varm om hjärtat med tiden, det känner jag.

Somnade på soffan efter en lyxmiddag bestående av pyttipanna och ägg (?) men blev väckt av powernap-mästarinnan Katarina efter typ en kvart och med nya krafter tog jag tag i disken och tvätten. Nu ska jag lägga mig med "änglar i mitt hår" och läsa tills John Blund kommer tillbaka.

99%

Pappa läste någonstans att det är 99% luftfuktighet just nu. Mina sängkläder är alldeles fuktiga. Och det är inte på grund av att nåt helt enormt råknull har ägt rum tyvärr.

Jag kan inte somna, har vänt mig 40 miljoner gånger på en timme nu och tankarna snurrar tillsammans med mina 40 miljoner vändningar.
Klockan tickar allt närmare tid att stiga upp och va pigg på att jobba och jag blir stressad!

Har formulerat en lista i mitt huvud som sammanfattar min sommar. Listan har tagit sin form eftersom min sommar på ett sätt är över nu när jag börjat jobba igen. Även om jag tror jag har några veckor till på mig att fylla ut den..
Men nu när jag inte hittar John Blund bland alla tankar så fick jag en tvångstanke att listan måste skrivas ner så, så får det bli.

# Spontanitet
# Nya vänner
# Sol
# Fördjupad vänskap
# skratt
# Frans <3
# Sillklämmor
# Badtunna
# Ballehäng
# Kedjerökning
# Otaliga fyllor
# Singstar
# Blåa ögon
# Stockholm
# Blåmärken
# svett
# gräsallergi
# Ny bil
# Nytt jobb

hur kommer det sig?

Hur kommer det sig att jag är mer nervös för att gå till jobbet imorgon än vad jag var för min första dag i Torsdags? Är det för att det är Måndag imorgon? Måndagar brukar alltid vara lite mer ångestladdade..

Maskeraden igår var riktigt bra! :)



Ett par ögon satte sig. Det är jobbigt att det inte är okej längre.

på sätt och vis

6794 steg - springa - gå.
And work that 3 kilos hantlar! ehhh..

Balkongdörren står på vid gavel men det känns inte.

Nu är jag hungrig! Men i vilken ordning ska jag göra allt?!

maskerad

Hur gör man egentligen när man ska förbereda sig för att gå på en maskerad där man ska va så fult utklädd att man blir rädd för sig själv? Ska man skita i att duscha och typ klämma en finne extra röd och jävlig eller ska man ändå försöka med nåt trots den hemska utstyrseln?

känns bra

Det känns bra att ha klivit upp före sju två dagar i rad. Jag har hunnit med massor trots att jag varit på jobbet båda dagarna. Igår gjorde jag första dagen på nya jobbet och he gick ba fint! Tror det kommer bli tuffare nästa vecka för nu har vi nästan inga barn, men nästa vecka börjar det droppa in fler plus att inskolningarna börjar. Jag slipper dock inskola någon nu, vilken känns skönt! Jag har bara träffat en av de två jag ska jobba med på min avdelning men hon är jätte gullig och jag tror vi kommer komma väldigt bra överens! Igår åkte jag hem till Brån efter jobbet och hämtade min "utrustning" för maskeraden på lördag. (Tv-spels tema?!) Åt en glass med pappa i solen och hade det lite för bra, sen bjöds det på tacos hos Sandra tillsammans med Hanna och Frans, jag kom hem med kräk över hela tröjan men gudars så lycklig! En bra dag.
Idag hade vi bara tre barn så vid ett skickades jag hem:) Skönt! La mig på gården och solade, somnade, vaknade av att det va mulet?! Gick in och dolade, tittade ut och det va strålande sol igen?! va fan..

känns bra

Det känns bra att ha klivit upp före sju två dagar i rad. Jag har hunnit med massor trots att jag varit på jobbet båda dagarna. Igår gjorde jag första dagen på nya jobbet och he gick ba fint! Tror det kommer bli tuffare nästa vecka för nu har vi nästan inga barn, men nästa vecka börjar det droppa in fler plus att inskolningarna börjar. Jag slipper dock inskola någon nu, vilken känns skönt! Jag har bara träffat en av de två jag ska jobba med på min avdelning men hon är jätte gullig och jag tror vi kommer komma väldigt bra överens! Igår åkte jag hem till Brån efter jobbet och hämtade min "utrustning" för maskeraden på lördag. (Tv-spels tema?!) Åt en glass med pappa i solen och hade det lite för bra, sen bjöds det på tacos hos Sandra tillsammans med Hanna och Frans, jag kom hem med kräk över hela tröjan men gudars så lycklig! En bra dag.
Idag hade vi bara tre barn så vid ett skickades jag hem:) Skönt! La mig på gården och solade, somnade, vaknade av att det va mulet?! Gick in och dolade, tittade ut och det va strålande sol igen?! va fan..

less

Jag längtar efter att ha fått ordning på vardagen. Jag längtar efter mitt "7-16" jobb. Det kunde inte komma mer lämpligt att jag äntligen får börja jobba imorgon!:) Det känns väldigt bra och jag har goda förhoppningar på mitt nya jobb:)

Igår va vi på rex och det sög så jag och Malin gick på Max och tryckte smältost med nåt till.. :P Och sen åkte vi hem. Var hemma typ halv ett kanske. Jag har drömt sjuka drömmar hela natten, ingenting har hängt ihop.

Som det känns just  nu är jag totalt otaggad på allt annat än jobb! har aldrig känt så tidigare men jag tror det är bra.. Jag behöver få lite ordning på mig själv nu och att jobba brukar va den bästa vägen för mig. Jobbfokus! Here I come!!

RSS 2.0