pust!

snart är alla dagar på det här året gjorda... mellandagarna har varit intensiva på många sätt. Not all good! tyvärr. men vad gör man.
Nu åker jag till Brån igen för att fira mammsen som fyller år imorgon, vi ska nog fara och vaccinera (stavningen?) oss imorgon också, mot svinen! Hoppas verkligen jag slipper dem efter det;) senast annandagen träffade jag ännu en som näääästan svina... varför dras bara såna typer till mig??
Idag har jag shoppat med brorsan! jag tycker det är kul att handla kläder åt honom, man he ba in han i en provhytt sen matar man på med kläder och han lyssnar faktiskt på mina omdömen:) han har köpt sjukt mycke snygga kläder idag! brudarna kommer jaga honom uppe i Tärna nu;)
Nu är pappa på ingående! måste skynda!

god jul

snart åker jag till Brån. Jag längtar efter att vara med familjen och lägga alla klappar under granen och förhoppningsvis få lite mer julkänsla..
Jag ser även fram emot juldagen och annandagen:)

Jag va en sväng på stan idag och köpte sista minuten strumpbyxor!;) Passade på att titta på bäbiskläder och drömde mig bort till när bäbisarna kommit:)

Nu ska jag skriva lite på arbetet och hänga sista maskinen med tvätt innan pappa kommer!

God Jul på er alla! Puss!

inte vinter för mig

Jag stör mig på snön. jo visst äre mysigt med snö på julafton när man sitter inne och gosar.. men nu.. nää.. jag tar mig INGENSTANS. cykeln fryser sönder hela tiden och jag kan inte ha den i badrummet vareviga natt! och sen plogar Umeå inte sina cykelvägar så det finns endast en liten upptrampad gång att ta sig fram på och får du då möte så är det kört. Och har man då som jag ingen fungerande ringklocka på cykeln går det heller inge vidare att göra omkörningar... detta resulterade i att jag vägra fara upp på skolan idag, vilket i sin tur resulterar i dålig fokus på arbetet.. har skrivit inte fullt en halv sida idag... måste ha 5 sidor till innan Tosdag.
Och när jag lämnade cykeln hemma i söndags och gick till Hanna, vilket är.. pja knappt en kilometer kanske? så höll jag på halka och slå ihjäl mig ca 4 gånger dit och 2 gånger hem. sträckte min skada (sen jag ramla med cykeln) riktigt illa när jag skulle hem så nu går jag med ständig känsla av träningsvärk i ljumsken och venusberget igen. :/

Ikväll ska Jonna komma hit och äta middag.. jag har seriöst inte hängt med henne sen vi var i Stockholm i typ början på oktober? ... inte bra!

söndag

Idag är det fjärde advent och det har jag firat genom att sitta på skolan och skriva på ex-jobbet. Det jag helt ärligt trodde att jag skulle skriva i fredags, men så klart inte gjorde, blev iallafall gjort idag. I Fredags ringde Sandra och övertalade mig att komma och hänga hos hennes mamma och dricka lite starkglögg, vilket jag bestämt sa nej till i början på samtalet, men innan vi pratat färdigt var jag ändå övertalad:) Det hela slutade med en kort utgång på allstar och ett jävligt gott maxmål som pricken på i:et. hehe..
Igår hade vi lilla julafton hos Sandra. Vi gjorde pannkakor med grädde och sylt samt creps:) Eller det var mest Hanna som gjorde tyck ja.. jag svävade mest bara runt i köket och rörde lite i en gryta.. Det blev sjukt gott iallafall! Åt så jag höll på somna sittandes efteråt.
Mina julklappar va toppen! Av Hanna fick jag en sån där hylla eller vad man kallar det, som man sätter över badkarskanterna så man kan typ lägga en bok där när man badar.. å typ ljus och sånt:) Precis vad jag behövde! Och av Sandra fick jag en jätte fin ljuslyckta, super stor, som hänger i en lång kedja så man kan hänga den typ från taket eller i fönstret. Skitfin!:) Jag är jätte nöjd:)

Nu ska jag köra stenhårt med arbetet måndag, tisdag och Onsdag så jag förhoppningsvis slipper greja med det på julafton. Vet med mig att inget kommer bli gjort på juldagen och annandagen då Lisa och Katarina är hemma i Umeå så blir jag inte klar innan jul blir det nog att sitta på förmiddagen på julafton också. Men det får det va värt isåfall!:)

Ikväll ska jag till familjen Sandström-Larsson och mysa med film och godis:)

ännu en vecka gjord

Idag hade jag möte med min handledare. Det gick jätte bra. Först pratade vi ungefär en timme om mitt arbete. Hon tyckte jag hade gjort ett bra jobb och att jag var duktig på formulera mig, det var ju kul att höra:) Men min reslutatdel kommer att måsta göras om ordentligt. Jag var väl innerst inne medveten om det eftersom jag kört fast med att få in observationerna. Min handledare hade jätte bra förslag på hur jag kunde göra istället, så nu kommer nog kvällen gå åt till att sitta och ändra allt det. Kommer troligen inte hinna klart med det ikväll ändå, men gör jag det inte ikväll har jag ännu mer kvar imorgon och så vidare.. så nu när Annelie ändå gjorde ändrade planer för kvällen (vi skulle egentligen ut, men hon hade jobbat så mycket så hon orkade inte) så nu kan jag lika gärna stanna hemma ikväll och pyssla med arbetet. Och se upplösningen på Bonde söker fru:) Vilka har hållt ihop sen resan och vilka har gjort slut?!:)
Efter vi hade pratat om mitt arbete tog jag upp hur det blev på senaste seminariet. Jag tror jag har berättat för alla som läser min blogg exakt vad som hände så jag orkar inte dra det här. Men det blev iaf ett väldigt bra samtal om det idag. Hon bad om ursäkt och förklarade en massa saker som gjorde att jag också kunde be om ursäkt osv. Och hon berömde mig och sa att jag verkade vara en mogen ung kvinna som kommit långt i min utveckling och att jag var duktig. haha.. sen gav hon mig en kram och jag blev tvungen att gråta en skvätt bara för att spänningarna släppte. Jag sa att jag fortfarande står för det jag sa och tyckte på seminariet men att jag med mer facit på hand kunde ha sagt det lite snyggare och så.. Och hon sa att hon tyckte vi var så lika på så många sätt och det kanske var därför det blev som det blev. Och hon tyckte det var jätte bra att jag tog upp det, för hade inte jag gjort det, hade inte hon gjort det heller. så nu är det utagerat. skönt!

Imorgon ska jag på lilla julafton med Hanna och Sandra. Byta julklappar och mysa :)
Jag har ingen julstämning alls än.. När jag och Anton bodde tillsammans hade vi till och med julgran..
Här ser du Antons syster, Elin och våran julgran :P

Nu har jag typ tre tomtar och en ljusstake.. Jag tror jag känner mig lite bitter och ensam idag. Ungefär som alla andra dagar dom senaste veckorna.

OH, nu ringer Katten!!:) Nu smög sig julstämningen på en aning.. Hon kommer hem på natten till julafton:) Längtar! Här är Katten tillsammans med sin pappa, Nisse förra året på mellandagarna:)

tredje advent

Helgen har vart skön. Myste med familjen i fredags och kollade på idol. grinade som vanligt till alla låtar. Jag har väl en släng av Hanna och Karins preggohormoner eller nåt! haha. Fast de verkar ganska samlade ändå.. så jag vet inte vad jag ska skylla på.. Ex-jobbs hormonerna kanske..
I Lördags jobbade jag 10 timmar. Dagen gick fort! På kvällen åkte jag hem till stan igen och for hem till Hanna och Johan där Sandra och Victor med flera var.. drack lite vin och skulle på rex och möta Sara-Louise men kom dit så sent att jag inte kom in, var för mycket folk. så jag for hem igen och sov. ganska skönt faktiskt. Sparade då pengar om inte annat:)
Ikväll har jag haft adventsfika här.. det var mysigt! men det blev alldeles för mycke kvar.. så nu kommer jag bli tjock. (tjockare)
Imorgon ska jag, Karin och Rebecca fortsätta kämpa med Ex-jobbet igen.. känner mig ganska taggad så jag tror det kommer gå bra.
På tisdag ska jag på arbetsintervju i Vännäs:) spännande!:)

Nu grinar jag till slutet på filmen på femman som jag inte ens sett!!

bra dag!

Känns så himla härligt att faktiskt kunna göra ett inlägg där jag kan få skriva att jag haft en bra dag! Kände mig mest lite tvingad till detta inlägg efter att Karin läxat upp mig över min dåliga uppdatering.. hehe.. och efter att jag tvingat henne att starta en preggoblogg så är väl det minsta jag kan göra att slänga in ett litet inlägg i min egen blogg också då!:)
Igår jobbade jag och det var en toppen dag! Superhärliga ungar och massor med mys! bakade pepparkakor med riktiga godingar i 2 omgångar och dagen flöt på i bra tempo med mycket att göra utan att känna svettstressen.. nä helt enkelt en toppendag! vilket påminde mig om varför jag kämpar så med detta arbete..
Och idag har jag och Karin suttit på skolan och skrivit på arbetet. det började lite ofokuserat med mycke prat och en trevlig lunch med Maja på besök i vår lilla studiehörna:P Men efter lunchen kom vi igång och jag fick faktiskt det jag hoppats på gjort!
Imorgon ska vi fortsätta sitta och skriva och imorgon får vi även med oss Rebecca så det tror jag blir en bra dag det med.
ikväll har jag skickat iväg en jobbansökan som tog typ en timme att göra eftersom internet precis då bestämde sig för att va segast i världen. men nu är även det gjort och det känns skönt. utöver detta har två andra glada nyheter förgyllt mina 2 senaste dagar och det är att karin fått jobb fram till bäbisen ska komma vilket jag verkligen unnar henne eftersom jag vet att det varit ett oros moln för henne. Och Sandra ligger som första reserv på "dröm utbildningen" till våren vilket bådar gott för henne och detta har varit ett oros moln för henne.. så det var verkligen roligt att höra! 2 mindre att oroa sig för :P

imorgon ska jag hem till Brån igen och kolla på Idolfinalen med familjen.. sen blir det jobb på lördag och sen hoppas jag på en rolig lördagkväll! Dock inget planerat än..

Puss på er alla!

70%

igår hade jag mitt 70% seminarium. Det gick inte alls bra och det hela slutade med att jag och min handledare kom ihop oss så jag gick ut därifrån med en klump i halsen när vi slutat och brast i gråt i rummet intill. som tur var satt Rebecca och Tobias där och svettades över sina arbeten också och kunde lyssna på när jag spydde galla över hela situationen medans tårarna sprutade. När jag kom hem kändes det ganska utagerat och det arga mailet jag planerat att skicka uteblev..
Men det är ändå ännu en grej att lägga till på min lista över saker i mitt liv just nu som gör att jag kan ligga framför Tvn och tomtitta till tre på natten och sedan inte vilja kliva upp alls dagen efter. Jag är INTE tillfreds med min situation för tillfället. men desto bättre kommer det förhoppningsvis kännas när allt detta är över!?..

Fick iaf en trevlig Lunch med Karin igår och ett jätte mysigt adventsfika hos Sandra i söndags med mina fina vänner.. så jag har fått se två preggomagar som växer iallafall och det gillar jag!:)

Nu kommer pappa och hämtar mig. ska till Brån. Jobb imorgon!

RSS 2.0