näsan

hade duschat och satt framför tv:n och topsade öronen, när de sa något på tv om syra i näsan. Några sekunder senare kommer jag på mig själv med att sitta och peta in topsen i näsborren?

vilken dag!

låång dag på jobbet idag. Började halv åtta i morse och var inte hemma fören halv tio nu ikväll. Har haft en dag på jobbet utan rast. På morgonen var det så fullt upp att jag GLÖMDE att gå på min frukostrast?! Mitt på dagen tog vi med oss alla barn ut i skogen för att äta lunch och därmed uteblev lunchrasten. På eftermiddagen blev vår vikarie tvungen att åka hem tidigare för att hennes barn blivit sjuk, därav uteblev min eftermiddagsrast. Sedan hade vi då föräldrarmöte ikväll så mitt huvud har kokat ikväll, men det gick jätte bra på mötet, föräldrarna förstod situationen och vi fick bra respons på det vi hade att säga. Så nu har jag gjort mitt första föräldrarmöte :))

I förrgår var jag och Elin på Zumba på iksu och det var super bra!! kändes inte som träning, var bara roligt!:) drygt att det ska va så svårt att få platser bara, sjukt eftertraktat pass!

Igår tog jag och Sandra en långpromenad. Jätte skönt och går så fort när man har någon att prata med!:)

Ska upp fem imorgon, så efter en halvtimmes "hemma tid" är det dags att lägga sig då..

uäää

Jag är utpumpad

ett pass på cykel

Under ett spinningpass kan man få utstå det mesta. Idag var jag hårt utsatt på många sätt, jag måste haft mer än en runt mig som gasade på rätt bra både fram och bak för jag tvingades utstå en hel del odörer. Och tjejen bredvid mig blödde näsblod så det stod härliga till! Det va faktiskt lite småäckligt. Hade jag blött som hon hade jag åkt hem, men hon gav sig inte!!
Sen var det sjukt jobbig intervall träning idag också, så jag ville nästan grina innan det va slut, men nu känns det skönt:)

Imorgon ska jag bjuda Jonna på middag:)

tick tack

valdag.
Jag väntar på att Hanna ska komma hem från svärmora så hon kan följa med och vara mitt moraliska stöd när jag ska rösta. ( Jag är rädd att jag inte ska veta hur man gör !! )

Min föredetta kollega, världens gulligaste Maria, kanske just i denna stund föder sitt första barn, vilket känns väldigt spännande, tänker på henne!

Vi ska valvaka med tacosmiddag hos Sandstöm (Hennfridsson) Larssons ikväll.


hit och dit, jävla skit

gör ett försök att förstå vad dom pratar om på politikdebatten (råkade skriva rabatten först, vilket säger en hel del egentligen..) på tv4. Men nje, jag har grus i ögerna och vill gå och lägga mig.

Var på "Elvira spinning" ikväll och nu är mina ben SLUT.

Vi var i skogen med våra barn idag. Hade med oss lunch och hade planerat en massa PriMa aktiviteter. Det SPÖregnade heela tiden. Vi fick ställa in våra aktiviteter, slängde i oss lunchen och gick hem igen. Jag hällde ut flera liter vatten ur barnens stövlar när vi kom in. Men barnen var överlyckliga! :)

en liten

Jag var på ett fantastiskt spinningpass igår. Musiken va kung och bredvid mig hade jag en liten mörkhyad gubbe som va så härlig! han va kort och kompakt i full träningsmundering med krulligt hår och en flint uppe på toppen. Han satt och skumpande på cykeln bredvid mig genom hela passet och va så glad! Han gjorde mig glad!

I eftermiddag har jag och Sandra tränat Zumba i Sandras vardagsrum. Det var riktigt roligt! Mycket skratt och fniss blev det och vi höll på i nästan två timmar, riktigt svettigt!

fyller ut med bild

3 trötta flickor en fredagkväll framför idol.


Mammor och bäbisar i mitt vardagsrum.


äre?

Är det ett sammanträffande när jag sitter i bilen på väg hem från jobbet och väntar på att rött ska slå om till grönt, att jag rapar högt och ljudligt för att sedan titta upp och se att registreringsskylten på lastbilen framför mig har bokstäverna RAP ?

Soffan

Jag var just på MIO och beställde en soffa för 10.000
Jag vet inte riktigt hur jag tänkte det, men jag hade som tänkt att jag skulle kunna hämta den redan i veckan men jag måste tydligen vänta i 3-4 veckor. skitan också. Jag vill ha den NUUUU.

Nu kommer snart Hanna och Karin med bäbisar och fikar:)

jag är sugen

Jag är sugen på en massa dyra saker just nu. jag har fått lite pippi på att vilja köpa dyra saker nu när jag faktiskt har en något bättre inkomst än tidigare.

Jag funderar seriöst på att köpa en ny stor härlig soffa. Det kan nog faktiskt hända inom en snar framtid.

thats why

Det finns en flicka i min barngrupp som tydligt visat för mig att hon inte gillar läget, att jag inte fått komma för nära och gärna tjurat lite extra vad jag än säger. Jag har verkligen satts på prov och fått veta att jag är ny. Igår fick jag en puss rakt på munnen av den här flickan och idag kröp hon upp i min famn och satt och myste läänge. Det är sådana stunder som påminner mig om varför jag älskar mitt jobb.

dröm

När jag drömmer kärleksdrömmar är det alltid på bekostnad av någon eller något annat och denna gång även med ett oväntat finger i röven som orsakar skit överallt!

I helgen kommer jag och Sandra förhoppningsvis stå och skaka i vardagsrummet.

ingen och inget

Försöker säga upp Iksu-kortet eftersom vi får det billigare genom jobbet, men ingen svarar varken på telefon eller på mail.
Försöker säga upp mitt medlemsskap i kommunal eftersom jag tillhör lärarförbundet nu, men det måste göras skriftligt och jag hittar ingen adress dit det bör skickas.

skitförkylning stick och brinn! Vart är ut och springa peppen??


borde nåt

Det är mycket idag som är oklart i mitt system.
Jag äter GI nu men vaknar idag och hittar en halväten pizza på vardagsrumsbordet.
Enligt minna suddiga minnesbilder stod jag på benen hela kvällen igår men vaknar ändå med ett svullet och mycket ont knä.
Telefonen plingar av sms som fyller ut oklarheten i systemet. Sen ringer den också och knorrar till och skapar frågetecken. Det hela resulterar i en hel skottkärra med ångestfylld skit.

Dagens höjdpunkt blir fotboll och Fransen:)

igår

Igårkväll när jag låg och skulle sova började jag tänka på när jag var 18 år och åkte till Grekland tillsammans med 3 tjejkompisar. Vi var 18 år och naiva. Vi struttade runt på stranden i toples och stringtrosa för att få så lite sollinjer som möjligt. När detta kom krypande i mitt minne fick jag smått panik! men inte av den anledning du nu kanske tror. Nej jag fick panik över att jag en gång i tiden faktiskt tyckte mig ha en sån kropp som det var okej att visa upp i endast en stringtrosa på en strand i Grekland. Det skulle ALDRIG hända idag.

RSS 2.0