ha du en guldpeng?

Jag får som aldrig riktigt flyt i min ekonomi. Den här månaden hade jag räkningar på över 8000:- och som om det inte va nog så va jag ju dessutom sjuk 2 dagar så jag fick nästan 3000:- mindre i lön den här månaden också. Och självklart är det just denna månad jag nu ska utomlands på. Och väl där vill jag inte behöva snåla. Har man lika semester ska det fan va semester på riktigt.

Måste köpa en ny bikini också om jag inte ska åka på böter för att jag går omkring med tuttarna bar där borta. Har ingen överdel som passar. Den är för stor, speciellt nu sen jag gått ner lite i vikt. (Men det klagar jag inte över, det är bara ett konstaterande, hehe)

Har poserat framför spegeln länge nu inför kvällen. INGA kläder känns rätt. Som vanligt.

Internetuppkopplingen pruttar på mig också, så vi kommer säkert inte få fungerande musik här ikväll heller.

tjoho!

Jippi!!! nu har jag nått mitt första mål på viktresan. Nu har jag gått ner 5 kilo. Nästa mål är 3 kilo till.
Jag har även minskat 4,5 cm i midjan:)

Nu ska jag iväg på Zumba sen ska jag snygga till mig själv och lägenheten inför klassåterträffen ikväll. Det blir fördrink hos mig!

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.



Såna här bilder är jag försiktig med att lägga ut i normala fall eftersom jag är lite för snygg för mitt eget bästa, men va fan! Ibland måste man bjuda lite på sin perfekthet.

den nya

Ikväll ska hela familjen Näslund få träffa Joels tjej :P

woop woop!

allafjärtansdag

Allahjärtansdag är en riktig finne i röven för oss singlar. Och som om det inte va nog så vaknade jag med den största vageln någonsin i ögat! Kände igår att nåt va på gång men trodde väl kanske inte riktigt att det skulle bli så här. Fick knappt upp ögat i morse. Gick med is mot ögat hela morgonen innan jag åkte till jobbet för att försöka få ner svullnaden. Va rädd att barnen skulle bli rädd för mig. KUL. Tur att jag inte hade en dejt idag då?

Dagen räddades dock något av ett allahjärtansdag sms från Malin samt att en kollega sa att det syns att jag har gått ner i vikt!:)

Glömde skriva i lördags (på min "våg dag") att jag gått ner 1 kg till:) sammanlagt 4 kilo nu. Det går sjukt långsamt, men känns ändå bra för det är ingen mathysteri eller upphakning på att hela tiden tänka på att bli smal. Jag är bara mycket piggare när jag tränar. Även om det är sjukt drygt att ta sig iväg ibland, så är det så skönt när det är gjort.
Ikväll ska jag prova Freepower. Hade hoppats på att få med mig Elin, men "glömde" att det är allahjärtansdag och att hon inte är singel;)


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.



En bild på mig och tre av mina vänner som jag inte träffat på alldeles för länge. Sara träffade jag senast i sommras när jag va ner till Stockholm och hälsade på Katarina. Rebecca träffade jag senast i, kan det ha vart slutet på oktober? När hon va hemma från Norge en sväng och Karin träffade jag senast före jul någon gång. Men jag och Karin är iallafall på G med att försöka få in en träff här framöver;)

alla mina dagar

Ikväll har jag vart på en väldigt trevlig middag hos Lenita, sen for vi på Scharinska för att kolla när Lenitas kille spela. Jag va nykter. Det va drygt. Dom spelar så sinnessjukt högt där inne att jag pluggade in papper i öronen och då snackar jag inte om när banden spelar utan den musiken som spelas ur högtalarna på hela stället. Man hör inte vad någon säger, man bara står där och nickar som ett fån när någon säger något för det är lixom ingen ide att ens försöka höra vad dom säger.
Och det är verkligen tråkigt att va nykter. Men väldigt skönt samtidigt. Så länge man inte är på krogen är det inga problem men så fort man drar ut blir det tråkigt. Spritstanken slog emot mig som en vägg när vi gick in. Sånt märker jag aldrig när jag själv är dimman:P

Igår va jag, Elin och Lenita på AfroPowerDance. TRÅKIGT. Dåligt pass tycker jag. samma trummor som slog i 50 minuter, när nedvarvningen började spelades äntligen något annat och då blev jag peppad?

I Tisdags skulle vi på fysträning men då skadade sig instruktören så det blev inställt. Då provade vi Bodycombat istället, det tyckte jag va kul!:)

I Onsdags drog Elin med mig på spinning kl sju på morgonen :O Jojomensan. Skönt med en träningsfri kväll istället:) Gick och fikade med Elin, Lenita och Tina följt av ett parti 500 med Sandra och Peter.

Idag sov jag istället för att träna. Det va också lätt värt!:)


5e bilden: En gammal bild på dig själv.



På den tiden kunde jag dricka utan att bli tjock.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

Här byggde jag bar och framtidsplaner med någon som jag hela tiden visste hade känslor för någon annan. DET va en konstig tid i mitt liv.


skit mobil

helgen hos Mia blev kung! Synd bara att helgen inte blev nykter:P
Sabba ganska hårt för mig genom att dricka allt möjligt gott och sen smälla i mig en pizza. Ska träna stenhårt i veckan och till helgen blir det nyktert i ett försök att kompensera.. meen.. vet att det inte riktigt funkar så! Känner dessutom förkylningssymptom sticka lite här och var i kroppen men håller tummarna att det inte bryter ut. Ikväll va jag och fina Elin på spinning.

Jag tog typ 10 bilder med mobilen i helgen, det är ju tur att jag har en sån fantastiskt bra mobil nu att man nääästan kan se vilka som är på en av bilderna iallafall.

Dagen på jobbet idag fick mig att fundera över varför jag valde det yrke jag har.. ja, en sån dag var det. Det kom till den punkten då jag va tvungen hämta en kollega och säga att om du inte byter av mig nu så vet jag inte vad jag tar mig till. Fy fan.

Nu måste jag lägga mig för imorgon ska tant Lisa kliva upp klockan fem och det är bland det bästa hon vet!


tvivale!

Igår va det fredag, ifall någon av det missade det. Jag blev tvungen jobba över för hon som skulle stänga fick åka hem för vård av barn. Det gjorde mig ingenting att jobba över trots att det var fredag. Jag hade inget planerat. När jag kom hem hade jag sprängande huvudvärk och somnade på soffan en timme. Därefter låg jag och tomkollade på tv och drev runt på nätet. Kände bitterheten komma krypande.
Gick och la mig.
Drömde att jag träffade typ alla killar jag någonsin varit tillsammans med eller dejtat genom livet och att alla sa att jag luktade svett. Jätte jobbigt!

I morse skulle jag på Zumba. Men när jag skulle åka upptäckte jag att jag måste tanka. Men tanklocket hade frusit fast, höll på en kvart innan jag fick upp det. När jag väl kom till macken kom en söt kille fram till mig och sa - Ursäkta?.. -Ja?.. svara jag lite blygt.. -ehh.. du har kört iväg med motorvärmarsladden kvar i bilen..
-Oj...ehh.. tusen tack att du sa det.. (DOG DÄR OCH DÅ)

kom upp till iksu fem minuter efter att passet börjat. Alla platser var tagna. Så blev inge Zumba. Fick bli spinning istället.

Kom hem och kände att jag var nog på botten av bitterfittahålet. Kollade med alla vad dom skulle göra ikväll trots att jag visste redan vad alla skulle göra typ.

Ringde mamma och beklagade mig över vilket tråkigt liv jag har. Mamma trösta.

Nu åker jag till övik och hänger med Mia!! :))

3e bilden: En bild på någon i din familj.

Min älskade mamma och pappa...


2a bilden: En bild på dig själv.



Någon som är intresserad?.. ingen..?... säkert?... första, andra, tredje.... nehe..

helå?

kärleken?.. hoho.. vart är du?

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med



Tro det eller ej.. ;)

ljusare

Fy bubblarn vad tråkigt det är att vara hemma och va sjuk! Jag flyttade mig mellan sängen och soffan hela dagen och kvällen igår. Det värkte på alla möjliga ställen i kroppen av dåliga ställningar jag legat i.

Idag ska jag vädra ur magsjukan ur lägenheten och ta en liten promenad i det vackra vädret. Imorgon tänker jag jobba igen!:)


ja fy fan

Igår satt jag i möte hela förmiddagen på jobbet. Satt hela tiden och tänkte på att jag hade för taijta jeans på mig för att sitta ner så där länge. När jag kom tillbaka till avdelningen va det lunch. Jag kände direkt att jag inte pallade med varken maten eller barnen. Kunde dock inte sätta fingret på varför. Min kollega frågade om det hände nåt speciellt på mötet då jag såg lite "blek" ut.. Nää, inte då.
Sen kom illamåendet. Fick fokusera på andningen om och om igen. Som tur var slutade jag tidigt och kunde till slut åka hem. Kunde bara tänka på att jag åt spagetti till lunch och att det är det värsta jag vet att kräkas upp så jag höll mig så länge jag kunde... meeen.. behöver jag säga mer än att vid två i natt kräktes jag sista gången i en hink trots att jag befann mig på toa? Det här är det värsta jag varit med om så långt jag kan minnas i magsjuka. Jag har legat i fosterställning på badrummsgolvet om vart annat hela gårkvällen och natten.. Idag har jag ont i magen och det jag dricker åker rakt igenom. Men illamåendet är mer eller mindre borta iallafall.

Hanna och Johan som jag bland annat va med i Lördags har också magsjukan.. Men vart fick vi smittan??

En riktig mardrömsmagsjuka.. Elin nu vet jag vad du gick igenom!

RSS 2.0