Mary Kay

Har haft en mysig Mary Kay afton med Lisa ikväll. Fick känna mig lite ompysslad och "fin" :P
Fick verkligen lägga band på mig för att inte handla för flera tusen! Men några hundra blev det och jag känner mig väldigt nöjd med mina inköp. Nu väntar jag på smink kollektionen :)

Snart är det helg! Imorgon åker jag hem till Brån och myser med familjen. Ska försöka bli klar med mitt lilla skåp som fått stå och vänta alldeles för länge på mig där hemma nu.
På Lördag ska jag på "tant kalas" för Karins lilla Casper:) Kvällen är öppen för förslag!:)

Imorgon ska jag vara "ljus tant" på jobbet... Kan bli spännande! Iallafall för barnen;)

Mamma och pappa har tjatat på mig om att jag måste skriva en önskelista till jul. Jag har inte kunnat komma på en enda grej som jag önskar mig.. men nu helt plötsligt kommer jag på massor med grejer jag vill ha! Ska knåpa ihop min lista i helgen:)

Första advent på söndag och "fika traditionen" tar nytt liv! Det första ljuset tänder vi hos Hanna, Johan och Frans i år!

ljus på mitt jobb

"Vet du vad jag ska bli när jag blir stor fröken?" -nää, vadå?? "Jag ska bli en gammal gubbe som tuggar snus!"

Ett barn står med overall och mössa på sig vid sin hylla och ropar irriterat åt mig: "Fröööökeeeen!! v.a.r.t är min overall??" (upprepade gånger). "Men kära du, du har den ju på dig" svarar jag. Barnet tittar ner på sin kropp och tittar sedan upp på mig och ler lite förvirrat.

Det är inte bara fröknar som kan va virriga ibland.

mina fina vänner

Jag har fått så fina "kärleks förklaringar" från flera av mina vänner i helgen. Jag vet inte om de känt på sig att jag behövde höra det lite extra just nu eller om det bara är en slump att flera sagt så mycket fint till mig, men det är iallafall svårt att undvika och känna sig lite bra ändå när man får höra så där mycket fint...


nya upptäckter

"vad har du där?" frågar en pojke mig när jag böjer mig fram för att dra över hans overall på skorna. "Vilket menar du?" frågar jag. "Du har ju ett streck där" säger pojken och pekar på min urringning. "Det är mina bröst" svara jag. "Jaa.. men varför är det ett streck där i mitten?"

Ja, vad svarar man på det? Jag visade att om man trycker lite åt sidorna så försvinner strecket.. Vet inte om det var så pedagogiskt så här i efterhand, men han verkade då nöjd med det och började prata om något annat.

En annan pojke skulle gå hem för dagen. Jag frågade om jag fick ge honom en kram (för att han hade sagt så fina saker just innan om sina kompisar) då svarade han "Jag tror att vi sparar den till imorgon". Okej då, den får man ju ta.

för övrigt har jag vart på jobbet i 13 timmar idag. Jag är slut.

klart!

Renoveringen är klar och jag är sååå nöjd!
Firade det hela med att ha Sandra, Hanna och goFrans på besök för lite desperata husfruar och vindruvor :)

Nu är klockan sent och jag måste sova. Var alldeles för trött på jobbet idag vilket resulterade i alldeles för kort stubin. Jag tog till min argaste röst minst FEM gånger. Den ska inte missbrukas men idag gjorde den det.

Troy

Idag har Troy och Lisa hälsat på mig. Troy höll på äta upp mig av lycka! :) Han är min kille:P Han "snutta" så mycket på mina öron att jag började bli orolig att han skulle äta upp mina örhängen. Först sa jag bestämt nej till att han skulle hoppa upp i soffan, men det tog inte många minuter innan jag mjuknat och han körde runt i soffan som den damphund han är;) Jag skulle inte bli nån bra hundmamma. Jag har visst svårt att vara konsekvent..

Vi åkte en sväng på strömpilen och jag råkade köpa lite kläder:P


som jag trodde

Jag ringde banken idag och frågade om mitt kort. Det va som jag trodde. Men inga pengar har tagits utan kortet har spärrats för att jag handlat där, som en säkerhetsåtgärd. Detta borde ju betyda att Ida och Malin också har spärrade kort nu? Ha ni det IDA OCH MALIN? :) Annars ska ni nog kolla snabbt som rackarn så ni inte blivit av med nå pengar!

mitt kort

Kan det HÄR ha något med mitt "medges ej" problem att göra? Handlade där förra helgen iofs.. men konstigt är det.

mitt lilla kaos

Det är verkligen kaos här hemma direkt man kliver innanför dörren, men trots kaoset ser jag nya grejer varje dag som blir så himla bra! Idag kom jag tillexempel hem och stod i vardagsrummet och tittade ut i hallen. NÅT va annorlunda men jag kunde inte komma på vad det var.. gick en sväng i lägenheten och tittade sedan igen. DÖRREN äre ju! Garderobsdörren som saknats sen jag flytta in är nu på plats och bara tack vare att den är där blev hallen sååå mycke finare! Köksgolvet är också nästan klart och det blir så ljust och fräscht! Och Bengt blev jätte glad för snickerskakan jag bakat åt honom!:) Och alla andra på umehem så klart:P

skulle tanka idag, men automaten sa bara "medges ej". Kollade internetbanken men slantarna fanns där så tänkte att de va nå fel på automaten så jag åkte upp på bilisten, men där sa den samma sak. skummt..
Pappa fick komma och betala bensinen åt mig.. drygt om kortet slutat funka!


väntar

klockan är 12.04 och pappa och Amelie skulle komma klockan 12. jag är övervänt!!

hemma hos mig

Jag har ju inte berättat att det händer massor hemma hos mig nu! I veckan har Umehem vart här och rivit ut golvet i min hall och idag när jag kom hem har svart klinkers tagit plats på mitt hallgolv. Det blir sjukt bra!! Nu ska det bara fogas  på måndag sen är hallen klar! (förutom en dörr till garderoberna som fortfarande fattas)

Och idag fick jag äntligen ett sms om att min soffa har kommit så imorgon åker jag, pappa och syrran och hämtar den!! ÄNTLIGEN!

På måndag börjar Umehem riva ut i mitt kök också för helt otippat så ska jag få upphöjd diskbänk, ny spis och plats för diskmaskin!! ÖVERLYCKLIG!! och sen blir det även som tidigare utlovats nytt golv i kök och sovalkov.

det kommer bli så bra så bra så BRA!

ikväll blir det Idol och godis hos Hanna!!

inväntar

Nu har jag satt mig till rätta i soffan och inväntar träningsvärken. Tränade bodypump ikväll och med morgonens sovmorgon i ryggsäcken hade jag faktiskt motivationen att lägga på lite mer än vanligt. Brukar inte kunna gå i vanliga fall så nu lär jag väl bara kunna krypa, men det får det va värt! stretchade lite extra framför tv när jag kom hem i hopp om att jag ska klara moig bättre! håll tummarna!

Imorgon kommer älskade Katarina!!


trodde typ

Jag trodde jag hade uppdaterat bloggen, men det hade jag visst inte!

I måndags gick min kväll till träning. Igår bjöd Jonna på middag, sen hade jag tänkt träna men neee, åkte till Hanna och svulla popcorn och snosa på Fransmannen, idag hade vi möte efter jobbet så efter 12 timmar på jobbet bjöd Sandra på gomiddag följt av lite läxförhör, ett tokkut till bubblan och självklart Greys anatomy! Ikväll är jag vaken sent för imorgon har jag sovmorgon till typ NIO!! halleluuuuja!

RSS 2.0