halvers

Våg dag idag. -0,2 kg. Dåligt! Men då har träningen blivit lidande den här veckan också så, kanske inte så konstigt.

för att uppdaterna bloggen (snodd av Hanna)

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21a bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22a bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

teleflonk

ikväll har jag tvättat upp alla träningskläder inför en ny vecka:) Dock kommer det falla bort en del träning, vilket inte känns bra. Idag va det vilodag och tvätt som gällde. På onsdag ska jag lämna in bilen på verkstán så då måste jag till brån på kvällen och hämta mamma och pappas bil.. och på lördag är det LÖNINGSHELG och då ska tant Lisa UT.
3 nyktra helger få va nog.

ikväll har jag bara pratat i telefon. Det händer inte ofta. tror det blev typ 3 timmar sammanlagt. Pratade ekonomi med pappa, pratade helgplaner med Sandra, pratade sjukdomar med Elin, pratade flytt och jobb med Lisa.

Nu ska jag lägga mig omedelbums.

ny sjuk dröm

åh jag ville inte vakna idag! Drömde att jag va så otroligt kär!! en helt underbar känsla. Men drömmen va ganska sjuk egentligen. Jag träffade en kille som hade varit med om en arbetsplatsolycka och skadat båda sina armar. Han hade stora skruvställningsanordningar på båda armarna och om han höll upp armarna mot ljuset så kunde man se igenom huden hur en massa klockor, mätarställningar och kugghjul va inopererade i armarna för att mäta blodflödet samt hålla allt samman. Det skulle ta upp till ett år att läka och det hade hänt för bara tre veckor sedan.
Men jag va helt galet kär!! Underbar känsla.
Jag jobbade även som representant till en superfet kvinnas rätt att vara fet. (?)

självklart föll våra grillplaner idag när termometern visade -20 grader. tråkigt!

Men det blir iallafall aqua power idag och ikväll ska jag träffa Katarina!:)


sakta med säkert

ny vägning idag. - 1 kilo till!! :) sammanlagt tre kilo nu alltså. Känns bra!

Idag har det vart superhäng hos Hanna med Hanna, Johan, lillFrans, Sandra, Peter och Ida. (+ fimpen och barbapappa) I morse va jag på zumba och efter det hade jag tänkt springa lite på bandet.. meeen som vanligt var det fullt. sjukt irriterande. Blev 6 kilometer "random hill" på cykel istället.

Hoppas på fint väder imorgon också för då tänkte vi bege oss ut och grilla lite! såg dock ut att bli småkallt på väderprognosen.. men den som lever får se!

nattinatt!

tick tack

Besiktade bilen idag. Det gick inte bra. Blev ombesiktning på den. Nåt som va glappt, bla bla, på båda fram.. bla bla. Han visa och peka, som om jag skulle fatta. Det gjorde jag inte.

Jag blev svettig och höll på börja grina. det ändå jag kunde tänka på var pengar.. Jag som har sparat som en tok den här månaden för att kunna betala min resa och nu kom det här och sabbar allt! Tur att jag har världens bästa pappa som fixar. Inte bilen dock för det är nog det enda min pappa inte är helt hajj på. Men han fixa med att kolla upp en billg verkstad som kan fixa det och vad det ska kosta, samt lovar mig att jag ska få ha deras bil när min är på verkstaden. (måste ju ta mig till jobbet) Jag ringde till pappa med gråt i halsen efter skitbesiktningen och han sa, jag ringer upp dig, sen ringer han tillbaka och lugnar mig med att det inte kommer kosta mer än 2000 att laga. jag hade räknat med typ 4-5000:- så det blev överkomligt iallafall. men ändå SURT.

Igår va jag på 40 års kalas hos en kollega. Väldigt trevligt och sjukt god smörgåstårta! Jag älskar verkligen smörgåstårta! Fick bli min vilodag från träningen igår också. I onsdags va jag på spinning och idag va jag på spinning och core. hade dock massor med energi kvar när det va slut så gick till gymet och tänkte att jag skulle springa lite på bandet. Men det va uppenbarligen helt fel tid för det var knökfullt och kö. Jag tycker verkligen, verkligen att Iksu borde införa ett bokningssystem på dom där maskinerna för annars kan man ju få spendera flera timmar i gymmet och bara vänta. Vem har tid och lust med det??

Ikväll ska jag städa här hemma. Och så ska jag panta burkar, för pengarna jag får för burkarna ska jag köpa nåt gott som belöning till mig själv sen ikväll. :)

Fick jobba över idag också. Sex stycken ur personalen va sjuk. mysig magsjuka samt nån influensa florerar i huset!


sisådär

Försöker hitta rätt med den nya mobilen. Det käns sådär.

Ikväll har vi vart på Aqua power. Helt ok! kändes dock sådär att behöva visa blekfläsket i badkläder. Imorgon blir det fys träning! Bara att tagga till!

öppnar imorgon! Godnatt.

jevlar!

Fan vad dåligt det gick på step muskel ikväll. Jag hängde inte alls med! Jag va så arg att jag höll på börja grina. och VAD HÄNDER DÅ? Jo. Jag RAMLAR över brädan. Min värsta mardröm som hände en gång för fyra år sen och som fick mig att sluta träna step up fram till för några veckor sedan typ. Nu hände det igen. Dock inte lika ful vurpa som sist men ändå en vurpa. Då var jag en sekund ifrån att gå ut därifrån, men som tur var, va det bara styrka kvar då.
Jag blir så jävla arg på mig själv. Jag har ingen koordinations förmåga what so ever tydligen! jag straffar mig själv och min oduglighet genom att skriva om detta här så ALLA får veta hur värdelös jag är.

Huset som vi tittade på ikväll va jätte fint! Massor med potential och super stor uteplats med havsutsikt. Och när vi lämnade tillbaka nycklarna efter titten berättade dom att dom bestämt sig för att Lisa och henri skulle få hyra det. Det kommer bli sjukt bra! jag är svintaggad:P Och Troy kommer älska att bo där:)

ett hus

Idag har jag tokslappat halva dagen. kollade på Tv men minns inte ens vad jag såg nu...

Sen blev det fika på stan med Lisa. Lyckades låsa ut mig själv när jag skulle ner på stan. Som tur är hade brorsan en extra nyckel så åkte upp till han och hämtade den efter fikadejten.

Nu tvättar jag och ska snart på step up med Elin.

Sen ska jag följa med Lisa och titta på ett hus. Kan bli kul!:)

fittfan

Bitterfittan är tillbaka.

Dagen började så bra med träning tillsammans med Hanna, Johan och Elin. Vägde mig dessutom i morse och har gått ner 2 kilo sen nyår vilket gav träningskicken ännu mer energi. Jag har knappt förändrat något med maten, förutom att jag försöker minska småätandet på kvällen. I Övrigt har jag ätit godis och annat gotta på helgerna och ändå lyckats gå ner lite! Känns bra!:)

När jag sedan kom till onoff för att fixa sista mecket med min mobil blev jag sjukligt bitter igen. Min telefon fanns så klart inte kvar i sortimentet och den telefon jag ska få istället är jag inte nöjd med. För det första ha jag för mig att Malin har en sån och att hon sagt att den är skit. Sen så kostar den 1800 kr vilket stör mig nåt enormt för min kostade 3200:- och jag ska betala en självrisk på 1500 så TACK folksam för ert stöd. 300 kr bidrar dom med. det är ju för fan mer eller mindre vad jag betalar varje månad för att vara försäkrad. Känns så jävla ovärt. Sen fanns den heller inte i deras lager så jag kunde inte få den idag utan måste vänta till veckan.

Ikväll blir det bio med Malin. The Town ska vi se. Det blir bra det!

skruvat

grav huvudvärk efter jobbet, då barnen var totalt urspårade idag. Tog en 25 minuters dusch för att försöka släppa ner axlarna en aning.

Ikväll har jag ätit tacos med Sandra, peter och Elisia. Sen bakade jag och Elisia chokladbollar och Peter hjälpte till att rulla bajskorvar.

Efter godnatt Alfons Åberg låg en utslagen liten 3-åring och 3 utslagna "vuxna", fullproppade med chokladbajskorvar och godis, och snosade gott i sängen.

Imorgon ska jag prova "löpträning" med Hanna och sen blir det Zumba. sen ska jag göra ett försök att fixa en ny mobil med rekvesitionen från folksam. känner mig tveksam till att jag kommer få en mobil jag är nöjd med, känns ganska ovärt:(


puerto Rico

Nu är resan bokad och jag är jätte nöjd. Tror vi hittade en riktigt mysigt hotell också:) Har tittat på lite alternativ sen jag kom hem men känner att vi valde rätt:) Gran Canaria, Puerto Rico den 19 mars. Kuuung! Får dessutom, sista dagen på semestern, fira min födelsedag där också:) Då ska jag unna mig en riktigt god drink vid poolen och kanske jag kan hitta nåt ställe där man kan få sig lite spabehandlingar?! :)

Jag vill ha massor med bra bok tips nu så jag kan bunkra upp med massor av bra läsning på min semester!


burr!

skön planeringsdag på jobbet. Imorgon sätter det igång på riktigt. När jag glider in vid halv nio kommer 18 barn springa, leka, skrika, grina, skratta och busa som bara den inne på Grynet och i ärlighetens namn så ser jag faktiskt fram emot det lite grann:) Något jag garanterat kommer ångra imorgonkväll.

MEN då kan nog dagen räddas upp av att vi ska boka resan efter jobbet imorgon:))

Va på spinning ikväll och när jag kom hem och skulle duscha fanns det inget varmvatten! HUA!

Bjuder på ännu en bild som förgyller i mörkret


bildbomb från systers dator på min favorit


taggar

Nykterheten gör gott. Jag skapar mål inom mig värd att nå:P
Jag har bestämt mig för att spara alla kronor jag kan framöver så jag kan spendera som jag vill på Gran Canaria :) Och ska man till Gran Canaria måste man ju trimma upp kroppen lite också. Hoppas träningspeppen håller i sig när det kommer igång på jobbet igen nu på måndag. 18 barn 7.30-16-30 brukar tyvärr ta all min energi, men jag ska va ihärdig! Och håller jag mig från allt festande på helgerna så kan jag ju träna desto mer!
Igår körde vi Afro och core och i morse när jag skulle upp ur sängen trodde jag att jag hade ryggskott först, träningsvärk på ett ställe i ryggen jag knappast tidigare känt av. Blir perfekt med massage idag:) Har äntligen fått tummen ur och bokat en massage för presentkortet jag fick av Lisa i examenspresent.

Nu på morgonen har vi (jag och Elin) vart på stepmuskel. Det var svettigt! mina ben blev spagetti.

Ikväll åker jag till Brån och målar klart mitt skåp.

skulle gärna lagt in en bild på Sandras pojkrumpa här om jag haft en telefon att ta kort med, men tyvärr har jag inte det.

Var på bio igår och kollade på svinalängorna. Hemsk film.

bara torsdag

Det är verkligen såå kung att det bara är torsdag idag. Jag är totalt utvilad efter att ha sovit lite drygt elva timmar i natt. Och hade därför massor med energi idag när vi tränade! Så underbart. Oftast tvingar jag mig till Iksu efter jobbet, blå runt ögonen, skitig i håret och med en enda stor längtan att bara få komma hem och ligga i soffan. Men inte idag!! weho! Vi körde ett riktigt bra Zumba pass, bra variation och lagom stor utmaning att hänga med:P Sen körde vi spinning! skööönt!

Snart kommer Elin hit och vi ska laga middag. (inspirerat av Hannas lunchbjudning idag, såå gott!!) Ida-Maria är tyvärr sjuk så vi får klara oss utan henne dock.

Har glidit runt och kikat på olika hotell på Gran Canaria idag... suuuugen!


BÖÖHHÖÖÖÖÖUUUÄÄÄÖÖÖ!! (Men nudu Malin, nu blev du allt rädd!)

old me

Har vart på fika hos Sofia ikväll tillsammans med Sandströms klanen. Mycket lyckat! Sammanfattningen av kvällen lyder som så: "Men asså vad är det med folk!?"

Idag kom mitt efterlängtade nummer åter i mina ägor i ett litet halebop kuvert på mitt hallgolv. Så nu nås jag åter på mitt vanliga nummer!

Det känns så fantastiskt att vara ledig i 4 dagar nu igen också! Kunde inte bli bättre.

Mallan och Ida ska åka utomlands i mars och frågade om jag inte skulle hänga på! sjukt! Jag som senast igår satt och kollade runt på utlandsresor och drömde mig bort. En hälsoresa skulle vara precis vad jag behöver. Så jag får ro att läsa min braiga bok som ligger på nattduksbordet och väntar på mig. Funderar över om jag skulle kunna få pengarna att räcka till nåt sånt och om jag är villig att "slösa" mina semesterdagar på en resa. Jag tror jag skulle kunna tänka mig det faktiskt. Däremot vet jag inte om pengarna räcker.. jag måste ju köpa en ny mobil också:/

imorgon ska jag hänga med Sandra och Hanna + barn sen ska jag träna och sen blir det middag med Elin och Ida-Maria! trevlittt värre:))

BHÖ! (nu vart du allt rädd!!)

jag vill inte skriva nåt här

Telefonen fanns inte på rex. Försökte ringa den 2 gånger idag och det va upptaget båda gångerna så uppenbarligen njuter någon av min kungtelefon just nu. Men nu är den polisanmäld och förhoppningsvis spärrad inom kort.

självrisken ligger på 1500:- om jag tar det på hemförsäkringen. en liten hjälp är det ju, men fan så LITEN.
Och för att ens få ut den lilla hjälpen måste jag hitta kvittot så klart, vilket jag självkart inte kan hitta. BAJSVÄRLD.
Nu ska jag fortsätta min stress till butiken där jag köpte den och kolla om jag kan fixa ett nytt kvitto, sen ska jag träna, sen ska jag köra Lisa till umedalen och tillbaka, sen ska jag till Sandra. (Sa jag att jag sov typ ingenting inatt?)

väckarklocka

Ica maxi:Hej, jag ska köpa en väckarklocka. -nej det har vi inte.
Expert: Hej, jag ska köpa en väckarklocka. -nej det har vi inte.
Elgiganten: Hej, jag ska köpa en väckarklocka. mjaa.. vi har en klockradio för 499:- (EEEHH)

klister

två saker stör mig nåt enormt idag.

1. mobilförlusten (den gnager hål i mig)
2. en jävla limklump som inte går få bort från ögonfransarna sen jag hade lösögonfransar på nyår.

Idag ska jag köpa en väckarklocka så jag kommer upp till jobbet imorgon, utan min kära telefon.
Sen ska jag på födelsedagsfika hos fina Elin som fyller år idag:)

skitans skit

min mobil är fortfarande på vifft, men fortfarande på vilket alla säger tyder på att den inte är stulen.. alltså har jag tappat bort den själv då..? Rex öppnar inte igen fören på måndag så jag får vackert vänta tills dess med att höra om någon hittat den där.. jag känner mig totalt uppgiven. sjukt naken och isolerad utan telefon.

har säkert grina fem gånger nu. Om den inte finns på rex måste jag punga ut några tusen på en ny telefon och det känns så fruktansvärt onödigt.

telefonen

Bara så alla vet så slutade mitt nyårsfirande för ungefär en timme sen när jag upptäckte att någon stulit min mobil ur väskan på tolvslaget.

så nu kan ingen nå mig bara så ni vet. och jag är sinnessjukt ledsen. fy fan.

RSS 2.0