snuskibuski

jag är bra på prata! Ibland tycker folk att jag pratar alldeles för fort.. jag har dock aldrig fått höra att jag borde tänka mer innan jag pratar.. förutom av mig själv! minst tio gånger om dagen.

Igår va jag och tränade med Elin. vi hade inte träffats sen i fredags så jag hade ju så klart massor att berätta. Jag tänker väl inte på vart vi är, ska det berättas så ska det berättas.
I omklädningrummet har jag precis kommit till poängen med det jag började berätta när vi gick ut ur spinningsalen.. nämligen att -" Jag vill ju bara ligga!" och medan jag ger Elin alla detaljer om min ytlighet och vem jag ville ligga med och vad han sa om den saken och bla bla bla så ser jag i ögonvrån hur en tjej som står och sminkar sig i en spegel med ryggen mot oss står och försöker hålla sig från skratt och lyssnar på min fina berättelse. jaja, let the world know! säger jag då bara. det är ingen hemlighet. alla vill väl ligga?

Utöver detta har jag tappat all inspiration till att laga mat åt mig själv... hela den här veckan har jag levt på ägg, mjölk och flingor, mera ägg, avokado, mackor, mera ägg och lite sill och potatis.. Om det vore så väl att min aptit var lika oinspirerad som jag är så skulle det ju va bra. men Äta bör man annars dör man!

och sova är ett annat problem. ja, har jag väl somnat så är problemet att vakna så klart! men jag tar minst 2 timmar på mig att somna på kvällarna nu.. det här jävla examensarbetet ger mig psykiska besvär.

jag vill att det ska bli maj nu. eller iallafall april. då blir allt ljusare på många sätt:)

sa jag förässten att jag har räkningar på 5700:- den här månaden?! jajjemen! och CSN var lika givmilda denna månad som alla andra månader. med sina 7800:-.. Jag behöver en rik karl!! eller?

bilder bjuds!



halloween..

oro

examensarbetesangest.nu

RSS 2.0