Fransen

Imorse landade jag i Umeå igen. Umeå är mitt hemland. Stockholm funkar några dagar men är inget för mig på riktigt. Det kändes skönt att komma hem till lugnet igen. Och på flygplatsen står mina underbara, Hanna och Frans och glänser när jag kommer fram. Och jag får snosa så mycket jag vill på Fransen, den goa, underbara ungen medan Hanna jagar min väska:) Fick kämpa med tårarna som vanligt då den där gossen får mig att gråta för ingenting! Sedan bjuder Hanna på Omelett frukost och melon hemma hos Sandström-Larsson och jag snosar ännu lite till på Fransen. Mallan glider in och kollar läget så jag snodde åt mig en gos av henne också!

När jag kom hem till lägenheten luktade det hemma. Sjukt? Jag har aldrig känt den lukten här förut?
Jag tog en dusch och somnade stenhårt. Sov en timme. Sen åkte jag och hämtade Sandra på jobbet. Ännu mer äntligen hemma känsla! Vi gjorde sillklämmor till middag och myste på ballen, åt så vi nästan dog och kröp till sängen där skratt blandades med lökrapar, smygfisar och sömndrukna ögon och morgonröster.

Its good to be back! Och har jag riktigt tur kommer Katten inte långt efter mig;)

på havet

Katarina tror att jag är arg när jag skriver. Hon tittar upp med stora ögon på mig och undrar vad som händer?! Vadå säger jag?.. Ja men du skriver ju som om du är arg! Men nej, jag är inte arg, jag försöker bara hantera detta sjuka tangentbord. Det är sjuk fingergymnastik för man måste trycka så hårt på knapparna för att det ska bli nå bokstäver och sedan så är den formad så knapparna går upp och ner i vågor. Jag blir ju för böveln sjösjuk av att skriva på den!

Men nej, inte arg. Ganska glad faktiskt. Hanna har lovat att hämta mig på flyget när jag kommer hem :)

Igår gick jag in på en Vila butik. Kom ut 700 spänn fattigare! men liite lyckligare ;)

dyngkåt och hur helig som helst

Jag läser en bok. Enligt ovan. Ibland blir jag lite rädd för författaren skriver om mig.

"Trött på alla fucking jävla känslor hit och dit. Jag vill vila från mig själv. Jag vill väga jämnt."

ett litet livstecken

Jag har det sjukt bra och vill inte åka hem. Så jag stannar ett par dagar till :)

I Fredags var vi på spybar. Sjukt överskattat!
Igår var vi på Göta källare, en riktig köttmarknad, men hade sjuukt roligt! :)
Idag har vi mest bara sovit, ätit och kollat på bakisfilmer. Jag kommer vara en väldigt skillad powernapare efter den här resan.

jag har packat

Jag har packat hela dagen, vikt kläder, packat om, packat upp, tittat på Tv, packa lite till, tittat på alla mina tusen skor och haft ångest över vilka jag ska välja att ta med mig. Tittat lite mer på Tv. Nu har jag packat färdigt. Använder jag hälften av det jag har med mig ska jag va nöjd.
Nu längtar jag bara så mycket tills jag är framme hos min Katt! Bror ska komma och köra min till flyget om några minuter.. Lite resfeber har jag men det är mest för att jag oroar mig över att jag ska ha glömt något viktigt.
Jag har även insett att killar kan verkligen tjura som en riktig tjej! Ibland är det skönt att jag är mer "killaktig" i mitt tänkande.. ibland inte! Idag är en av de dagar då jag är glad att jag är singel :)

Nu får vi bara hoppas att mina pengar räcker till allt i storstan... Det är ju rea överallt nu så jag vet att jag kommer gå lös på stan nån dag iallafall.. Det brukar alltid va problem att få igen resväskan när jag ska hem. Därför tar jag med en ryggsäck denna gång också:P


Jason Mraz - If It Kills Me


göörebha!

Min skit dag slutade vid gott mod ändå. Sandra bjöd på middag och massa ballehäng, sen sagostund med Elisia påföljt av Kafferep med David och Niklas på ballen, sen mys framför Tvn.. åkte hem. Alla mina en miljon bett började cp-klia på fötterna så efter en dryg timmes hysteriskt kliande bööörna jag tillbaka till Sandra för å låna hennes dundersalva, följt av ännu nån timmes natt-balle-häng. Nu känns allt mycket bättre!

Har även bokat mig en biljett till Stockholm ikväll. Känns riktigt bra att komma iväg. Bokade en enkel så jag kan stanna så länge jag känner för det:) sweee..eee....t!


Mitt förtroende

Det har gått så jäkla lång tid nu. Du finns inte längre i mitt liv, tack godegud! Men jag kan fortfarande vakna vissa dagar, som idag, och känna mig förbannad för allt du ställt till med då du fortfarande fanns i mitt liv. Jag är förbannad därför att min förmåga till att känna förtroende till människor i min närhet är näst intill obefintlig. Jag finner mig själv alltid vara mer eller mindre på min vakt och jag upptäcker att jag istället för att bli sårad alltid är den som backar! Idag är jag arg över detta. Imorgon kommer det va lugnt igen, men idag är en arg dag.



Min saga

Har vart på gomiddag och filmmys hos Niklas ikväll tillsammans med Sandra. Det var bra medicin mot min bakisångest som jag lidit av idag. Jag var bottenlös igår och drog en redig vurpa på väg till efterfesten, som va så sjukt pinsam! Så som Sandra beskrev den idag så handlar det om extrem framåtvikt... ja det va helt enkelt ILLA!
Och mina favorit leggings har nu gjort sitt :(

Har slötittat på nån svensk film nu sen jag kom hem.. En riktig kärleks saga.. så klart låg jag under filten och smyglipa.. svenska filmer är mysiga tycker jag.
Och det slog mig. Jag väntar på min egen kärleks saga. Jag förväntar mig att det ska vara en jäkla svärmande och en redig dos romantik i den. Det ska inte va nåt rååknullande från dag ett och sen är man bara hippsvipps ihop. Jag vill ha solnedgångar, soluppgångar, hålla handen, titta i ögonen, längtan, små ord, små steg.. där det känns rätt i magen och i tårna på samma gång! Men än så länge är den sagan alltid på film eller någon annans. Jag vet att min kommer också. bara inte nu. Men sen?

är jag en stekare eller är jag stekt?

Idag fick jag äntligen ut pengarna som jag lagt ut för bilen!
Har legat i storm på nydala tillsammans med Sandra, Elisia, Emmelie, Robin och Anita. När jag kom hem och kollade mig i spegeln var jag RÖD typ överallt. Jag hade smort knäna så dom va bruna.. ehheee...

Ska/skulle (?) käka middag med Jonna på allstar ikväll och fira hennes semester och mitt nya jobb:) fick ett mess vid fem, då va planen fortfarande on.. men nu går hon inte att nå? Och jag är sviiinhungrig!!

Sandra har haft damp och varit ute och sprungit tre dagar i rad vilket gett mig skuldkänslor så idag va jag också ute och sprang och det gick över förväntan måste jag säga! Men ja, jag hade blodsmak i munnen och spagettiben när jag kom hem, men jag orkade iaf springa hela vägen:)

NUUU ringde Jonna, äntligen får jag äta!! sweeeet

knark är bajs


Äre Fredag?

Igår va vi på stan och kollade på Salem al Fakirs spelning, mycket positivt! Jag är lite kär i honom nu:)
Sen gick vi en sväng på trädgården innan jag åkte hem för att lägga mig i lagom tid inför jobb idag. Troru jag kunde sova nåt? NÄ. drömde konstigt och va uppe och sprang hundra gånger. Upp klockan sex och iväg och jobba. Halvlam dag men kunde vart värre.. sen middag i Brån.
Sen mot stan med planen att hänga med Sandra till energicentrum för å kolla lite musikunderhållning där, men jag fick slå mig i ansiktet när jag körde in mot stan för att inte somna så jag tänkte att det är nog bäst att ta en powernap innan kvällen. Vaknade 2 minuter över tio med en sjuuukt sug efter godis!! sprang till preem helt yrvaken men dom hade stäng, slängde mig i bilen och körde till godishuset men dom hade också stängt. Tänkte att har jag redan dragit det så här långt kan jag köra till 07-01 och köpa där. Kom hem med min påse, käkade 5 godisar och ville sen kräkas på det! värt!
Drömde även en helt sjuk vampyrdröm nu ikväll. Calle var en vampyr och jag ville typ bli en för att vi skulle kunna vara med varandra. Hahha.. lite twilight inspirerat kanske:P
Nu ska jag lägga mig igen och förhoppningsvis sova hela natten. Imorgon är det lördag men det känns som onsdag, max torsdag.

Hela jag skriker efter kärlek ikväll känner jag!! säkert därför jag misstolkade mitt godissug..


samlar mig

Imorgon påbörjar jobbhelgen.. känns både tråkigt och ovant att jobba men det känns också lite skönt för då vet jag att det inte blir nå festandet i helgen iallafall och det behöver min stackars kropp. Det är bara synd att det kommer vara cp-varmt i helgen och då vill man alltid hellre ligga på någon strand. Jag jobbar 7-15.30, 8-18, 8-18. blä. Plus vännäsdagarna som vi kommer måsta springa på i värmen. nåja, pengar pengar!

Idag blir det något typ av solhäng, Sandra är på väg hit nu.. jag är som sugen på havet men känns som att man skulle ha klivit upp lite tidigare och styrt det. Jag hade ställt klockan på 10 men klev upp halv 12. Ingen ordning på mig.


över, under

I måndagskväll for vi ut till Ströms stuga (där vi var på midsommar) och badade badtunna igen, det va härligt!:)

Igår var vi ett gäng som åkte till nydalasjön och bada och sola. Jag hade med mig damp Troy eftersom Lisa hade en del ärenden, typ. Fick inte en lugn stund :P Sen på kvällen blev det gomiddag hos Sandra med Emmelie, Sandra, David, Katta, Johan, Robin, Emma och Niklas sen blev det vin och utgång på rex! Och gissa min förvåning när jag ser Hanna i vimlet på uteserveringen!! super fin va hon i klänning och utsläppt hår:)
Sen gick jag hem och kollade på Tv en stund. Sen ringde Robin och tjata på mig att komma till David och efterfesta.. sååå.. det gjorde jag så klart! :P
kom hem halv åtta i morse, har sovit några timmar, försökt ligga ute och sola, men det är fan STEKhett och jag är bakis, så det går halvdåligt... Ikväll kommer Sara-Louise hit och käkar middag med mig. Hon ska flytta till Stockholm den lilla räven så det blir väl grinkalas ikväll då:(


Oliver


Här har ni chillaren nr 1. Själv har jag damp!! och middagen med S-L blev flyttad så nu sitter jag kvar hemma i Brån och har överskottsenergi!!!

tråk-måndag

Somnade på soffan igår så när jag borde ha sovit i natt var jag så klart vaken. Vid halv fyra hade jag äntligen börjat knoppa men då small det till utav bara h-vete och så var det åska och regn igång.. har aldrig hört åskan slå så hårt tidigare! kändes som hela huset vibrerade!

Idag måste jag fixa massa grejer. Halvdryga grejer som man helst vill slippa på sin semester. Måste åka till Vännäs och fixa uppsägningspapper som ska fyllas i och skickas in, måste åka förbi på jobbet och hämta alla grejer jag har kvar där och kolla så jag skickade in sista lönen.. för jag har en känsla av att det inte blev gjort, och det är ju så klart inte bra för där har jag massa timlön som jag förväntar mig i juli, men ha jag inte skickat in dem så kan jag ju glöma det. :/
Sen måste jag till Brån och "postpacka" nå kläder jag sålt åt syrran på Tradera och skicka iväg det.
Sen måste jag ringa den nya rektorn och styra upp med kontrakt och lön och sånt inför hösten.

Får iallafall visa mamma min pärla idag och köra den!!:) Har ju festat hela helgen så bilen har fått stå sen i torsdags när jag köpte den.. det kliar i kroppen att få köra den nu!! :P

Ikväll blir det middag med Sara-Louise!! :)

måttlig

Känner mig så där lite måttligt less idag. Hela lägenheten känns fuktig och det osar öl och äckelpäckel. Hade lite förfest här igår...

har legat ute på gräsmattan och läst en stund. Det är jätte varmt ute men ingen sol typ.
Har legat och funderat över 1000 grejer. Jag ska börja på ett nytt jobb snart. Tusen tankar kring det.
Tusen tankar kring pengar och vad jag förväntar mig av mig själv och min framtid. Vad jag vill. JAG. Det är svårt.


En bild från vårt häng i Fredags :)


Bilen :) Dock inte den bästa bilden, men ändå, bilen :)

åh herregyyy

Jag är TOTALT psykiskt utmattad!!
Jag fick jobbet i Stöcke:)) Så den 5 Augusti börjar jag mitt nya jobb som är en fast tjänst! Kan ni fatta?!
Det är med sorg i hjärtat jag lämnar snickargården, men jag är taggad på det nya jobbet så jag tror det kommer bli bra! Men gissa om jag va nervös när jag skulle ringa min nuvarande chef och berätta läget.. förstod att det inte skulle bli populärt. Och det blev det inte heller.. Men jag måste ändå ge henne en eloge för hon skötta det bra.

så nu har jag inte bara en ny fin bil utan även ett nytt jobb!! :) Swosch! vad allt hände på en gång! Som Hanna sa, Igår en ny bil, Idag ett nytt jobb, imorgon en ny kille?
hehe..

Ska självklart fira detta ikväll och tänkte jag skulle sova lite innan kvällens bravader tar vid.. men va helt enkelt för uppskruvad så det va ba och ge upp den iden och hoppa in i duschen istället!!

bil

Jag dansar fuldans för jag har precis köpt mig en ny bil! helt random fick jag ett infall och hipps vipps är jag nu stolt ägare till en Ford Mondeo -00



butt er fly

Jag har fjärilar i magen!!

dag idag idag idag

Vilken dag jag haft idag.. skum typ.

Kom hem alldeles för sent inatt.. eller ska jag säga för tidigt i morse? mötte brorsan mitt i stan när jag barfota traskade hem från efterfesten där vid sju tiden, då han var på väg till jobbet..

Sov några timmar och blev sedan väckt av telefonen.. Bilverkstan ringde för att berätta att jag kan räkna med minst 7000:- i reparationskostnader. Det är ju helt klart INTE värt det! Fuck.

Sen ringde dom från en förskola jag sökt jobb på och kallade till arbetsintervju. Hjälp! Igen. Fick för övrigt inte det andra jobbet jag va på intervju på om jag inte sagt det.. kändes som en lättnad för magkänslan va inte rätt.. Men det här jobbet har jag faktiskt lite högre förväntningar på..

Fick bakisångest-hets och ringde Hanna halvt hysteriskt och sa att jag behövde henne! Hon fick rycka ut och åka hem från sin visit på jobbet med lillkillen.. Åkte till Hanna och gulla med Frans som låg nakenfis på en filt :))

Åkte hem till Brån och låna bilen av päronen så jag kan ta mig dit imorgon..

Åkte hem - åkte till Sandra och hade bakishäng med henne och Katarina och gick igenom kvällen och fyllde ut sånt vi "missat" ;)

Insåg precis att jag inte har några rena favoritkläder. Inte bra.

RSS 2.0