35

Hur kommer det sig att av 35 läsare är det inte EN som orkar slänga in en kommentar?
Jag bara ger och ger och ger.. och ni bara tar och tar och tar... ;)

Nu ska jag bränna iväg med skrikhalsen till bil på verkstan sen jobba! Sen ikväll ska jag smutta vin och skaka rumpa på rex. Jag hoppas vi ses!

ostkrok

Idag har jag vart vid nydalasjön och solat med Katta, Johan, Niklas, Emmelie, Sandra, Elisia, Anita, Lisa och Troy:)

Sen åkte jag på skokanonen och köpte ett par randiga tygskor som man blir yr av att titta på, så ett tips till mig själv är att inte titta ner vart jag sätter fötterna när jag går för då lär det bli snetramp.

Ikväll har jag åskådat UFC-Boden på Gamlia vallen. UFC krossade Boden med 8-2. Det kändes nästan hemskt och matchen kändes över redan i andra halvlek, så det var inte en så spännande match. Tycker det är roligare med lite mer spänning.. benen ska skaka de sista tio minterna för att man inte kan va helt säker på hur matchen ska sluta..Det gillar jag!;)

Imorgon ska jag och Hanna shoppa mössor till Frans, han växer så det knakar!! Sen ringde dom från jobbet (gruppboendet) i morse och jag kunde så klart inte säga nej så imorgon kl tre blir det jobb. Men bara till åtta. Innan dess ska jag lämna in bilen på verkstad också.. håll tummarna att det inte blir så dyrt!!

Nu har jag kollat på norska hollywood fruar och svullat ostkrokar. Det var inte bra gjort av mig. :/

Ågren

Jag har drabbats av semester panik/ångest!
Idag vaknade jag av klockan vid 10. Snosade till halv elva. Halvlåg i soffan och käkade frukost och tomtittade på tv.
Petade in två pingrar (?!) mellan persiennerna och upptäckte solen!! Ungefär där någonstans infann sig paniken. Insåg att det ganska precis gått en vecka av min "semester" och det har gått alldeles för fort! Iofs har jag haft en helt enormt bra vecka med massor av roligt att göra och skönt häng med alla mina fina.. och det är väl som man säger att tiden går fort när man har roligt. Men jag vill inte att tiden ska gå fort! Så betyder detta att jag måste ha en tråkig vecka nu för att undvika detta?

Ghaaa!!!

Midsommar var helt magiskt. Vi inledde dagen med solhäng i Johans stuga kring ett tiden.. Lite lek och mys följt av sill lunch och ännu mera häng, Gjorde fina kransar och några bada i havet.. (fortfarande för kallt för mig:P) Gjorde oss fina för kvällen, grillade götta till middag, drack och hade det trevligt:) Bada badtunna i flera omgångar och avrundade mellan typ 05.00-09.00 med singstar.. vid 09.00 kröp jag ner i min sovsäck, utmattad, berusad, lycklig.



Gissa vem jag längtar efter nu?...




salooon

Åkte till brån för att hämta sovsäck och myggmedel inför stughäng på midsommar.. anlitade syrran att prova lite frisyrer på mig så nu sitter jag vid köksbordet och har det gött med bra musik, systeryster som pysslar i håret och datorn framför mig...
Kan ni fatta att den här lilltjoppan nu står och fixar håret på mig?:P


första dagarna

Mina första semesterdagar kunde inte ha vart bättre!

I Måndags fick jag vara barnvakt en stund åt Frans, sen blev jag bjuden på lunch på TC av familjen Sandström-Larsson tillsammans med Katta, efter det blev det en shoppingtur med Hanna och på kvällen for jag och brorsan på Willys och storhandla. Willys är fan bra skit!



Igår va jag och spinnade på förmiddagen och sedan kom Hanna, Frans och Katta hit och vi satt ute på gräsmattan och fikade, super mysigt! På kvällen kom Katta, Izza, Sandra och Emmelie hit och vi satt på altanen och sörpla vin och hade det trevligt, senare flyttade vi in och körde lite dancemoves innan kvällen avslutades.. Jag och Sandra körde pyjamasparty med övernattning;)



Idag har jag, Sandra, Katta och Jonna haft solhäng på min bakgård.. jag och Sandra låg och stekte ända till klockan fem, sen gjorde vi oss klar och for på Allstar för lite fotboll och trevligt sällskap av bland andra Elin, Ida-Maria och Emmelie.. Jag och Sandra gick all in på maten kan man säga;)



Nu ska jag hoppa isäng! Det är en ny bra dag att se fram emot imorgon!! :)

Eminem Feat. Rihanna - Love The Way You Lie.


litt hitt och litt ditt

NU känns det som om jag har semester. Har gjort mina 10 timmar på gruppboendet och nu är jag ledig länge:)
Hängde med Sandra och Emmelie ikväll, kvällen bestod av slapp i sängen, bus med Elisia, hurv på ballen och känna efter knölar i brösten.



I fredags fick jag äntligen snosa på lilla Casper:)



På kvällen blev det bio med Lisa, Sex and the city 2 och sen en drink på allstar.. det spöregnade hela kvällen så det va skönt att det inte blev nå fest..



Igår va jag hemma med familjen och myste och idag har jag som sagt jobbat..
Imorgon ska jag få vara barnvakt till den här lilla guldklimpen en stund!:) Jag längtar!!




Ny design!

Nu har kära syster jobbat hårt utan lön igen:P Ny design:)
Hon hälsar att om ni inte kan se den ska ni trycka F5, då uppdateras tydligen bloggen:) jag har ingen aning.. :P

tidig morgon

Nu är intervjun gjord. Jag gick ut med ungefär samma känsla som jag gick in med. Förvirring, deppighet, förväntan, nervositet, säkerhet, osäkerhet, rädsla, förväntan.. pjha.. allt på en gång. Det kändes inte som det gick så bra. Det var sjukt svåra frågor och han verkar helvimsig den där rektorn..

Nu ska jag äta ett ägg, sen ska jag ut på långpromenad med Lisa och troy. Och senare idag ska jag äntligen få träffa Karin och lilla Casper.. :)

tänkte jag?

sista dagen på jobbet imorgon... kanske sista någonsin, kanske inte... huuu, det känns verkligen jätte jobbigt det här!

men nejö!

hade mina tre sista arbetsdagar den här veckan. Idag, imorgon och på Torsdag. Gissa vad, jo jag åker på magsjuka några timmar in på dagen, så blir hemma även imorgon. Passar dåligt på sista lönen och jag ville verkligen va på jobbet! Har sovit skit i natt. Haft tusen tankar om framtiden och vad jag vill och sånt jag oroar mig för... blää.. sjuuukt rastlös!!!

hmm

Känner mig splittrad. Blev precis uppringd av en rektor på ett av jobben jag sökt, Han ville att jag skulle komma på arbetsintervju på fredag. Det tacka jag så klart ja till. Men hur blir det här? vad händer om jag får jobbet?.. hjälp! så här långt har jag inte tänkt..!

Ledig måndag

Lunchhäng med Hanna, Frans, Sandra, Elisia.. och pyttelite Johan:P










kingeling

jag va uppe till halv åtta i morse och sjöng singstar och snacka skit.. innan dess va jag på fotboll med Hanna, Johan, Malin och Frans, sen drink afton hos Lenita, sen Invito.. allt som allt en riktigt bra dag, kväll och natt:) Sen sov jag bort hela dagen.. sen for jag till Lisa och käkade grillat med Lisa, Stina och Henri följt av filmmys:) Massa pussande med Troy!

Hade lite svårt att fokusera på matchen med det här lilla knytet i famnen samtidigt.. ;)


Sandra Nendos

Titta in på Sandras blogg och kolla in hennes ritarskills:)http://www.alltkringsandra.blogspot.com/

dubbeltrubbel

Idag har jag bråkat med min chef. Det är ytterst obehagligt. Jag upplevde det som ett bråk iallafall men skulle någon fråga henne vet man aldrig vad hon svarar.. Det har inneburit djupa suckar hela dagen trots att vi haft en gulddag med bara 7 barn.. världsfina barn! äsch... nu blir jag sentimental. Jag älskar den där barngruppen så jävla mycket att det är tack vare dem och mina fina kollegor som jag står ut med såna här utbrott från chefen..

Jag nämnde ju tidigare att jag sökt andra jobb. Idag ringde ett av dem till en av mina referenser för att "kolla upp mig".. det är ju positivt iallafall! (min referens ringde och skvallrade om att dom ringt:P)

Åkte hem till Brån och snylta middag och nu sitter jag här i byn och väntar på att klockan ska bli så pass att jag kan börja köra mot stan och hämta upp Sandra när hon slutar jobbet. sen ska vi sitta på hennes balle och röka en cigg och jag hoppas på att få beklaga mig och analysera en del saker... :P

För övrigt blev jag ledig imorgon. Det var tänkt att jag skulle jobba, men som ett resultat av bråket (kan man nog säga..) är jag nu ledig. Det kan betyda en tvådagars..


Så här glada är mina kollegor när vi festar tillsammans:)



ingen piggelin

Jag är inte pigg. Orkar inte laga mat, vill bara ligga på soffan. Jag är egentligen inte dösjuk, bara så där drygt smygtrög allmänt och det är kanske inte så konstigt när hela hjärnan är full med snor och halsen krånglar.. Skulle ju träffa Hanna och lillklimpen Frans i veckan men så länge jag har ont i halsen känns det inte så bra om jag skulle smitta lillen.. så nu ligger jag hemma i soffan och funderar på skorpor och mjölk till middag och bara längtar efter bäbissnos! du med så klart Hanna:P

Sandra försöker peppa mig till "fredagskul".. haha.. men jag ska ju på tjej-drink-fest på lördag som jag tänkte spara mig till och så länge jag är "sjuk" så ska man ju inte festa.. Men sen så råååkar jag bara spela den här låten och genast (trots sjukdom) börjar partynerven rycka!


smygbacill

Börjar ana att chefen hade tänkt att jag skulle "jobba gratis" på öppet hus imorgonkväll.. det gillas inte så vi får se hur det blir med den saken. För gratis jobbar jag inte.

Jag lämnade disken i fredags innan jag skulle ut.. att jag aldrig lär mig! Lämnar jag disk en dag så blir det dubbelt så jobbigt dagen efter för då har jag ju 2 dagars disk att ta itu med vilket resulterar i att även den disken blir lämnad... Så idag när jag kommer hem från en halv hård dag på jobbet (hård eftersom jag håller på bli förkyld) så väntade det sjukaste diskberget sen jag flyttade in ungefär!  Nu är den iallafall gjord och jag har russinfingrar..

Har även spenderat en timme åt att söka jobb. Drygt sånt där är.. känns dessutom som om jag gör något olagligt när jag söker jobb "bakom ryggen" på mitt nuvarande jobb.. men jag har ju bara ett vikariat så jag är ju dum om jag inte säker när det ligger fasta tjänster ute!? Polisen va på jobbet idag på tal om olagligt! En pappa som jobbar som polis kom förbi och visade upp sig och bilen... 60 ungar trängdes runt bilen och impades av sirenerna och polisradion... men mest impad va nog ändå fröken Lisa;).. hehe...

Tänkte att jag skulle ta en promenad.. men ett bad lockar bra mycket mer! eller så sitter jag bara kvar här och tjockar...

kung helg!

Jag har haft en kung helg! I fredags träffade jag Hanna och Frans och gick en sväng på stan, sen blev det mjukglass på frasses där Sandra och Elisia mötte upp oss. På kvällen hängde jag med Malin på Täfteåfestivalen och kollade in Lesras spelning. Igår åkte vi ut till Johans stuga. 12 pers som hängde, grillade och några tog ett dopp! (dock INTE jag:P) Super mysig dag! Snäppet bättre hade den varit om katarina hade varit med också, hon fattades verkligen där. Men snart kommer hon hit och då blir det bara massa kunghäng hela sommaren!! :) På kvällen blev det TC med folket från dagen! skönt gäng se nánting!

Pappa har pratat med han som svettsade min bil, om det som måste åtgärdas på bilen.. Han va tydligen optimistisk och tyckte att det där skulle inte va nå problem att fixa! Så jag får väl hoppas på det då..

Ny arbetsvecka väntar! och jag längtar!:) Och nu har jag ju bilen i allafall i 3 veckor tills den måste besiktas igen så jag kan åka hem till mitt på kvällarna! Så hör av er om ni vill hänga nån kväll!:)


olustig

Det känns inte riktigt bra... (reklamen)

Bilen gick, inte helt oväntat, INTE igenom besiktningen och det var inte bara en punkt som måste åtgärdas utan FYRA.
Utöver det så har jag inte sovit i natt, förutom någon timme på soffan ;) .. tusen TOMMA tankar fick mig att stirra in i väggen tills det var en timme kvar innan klockan skulle ringa. Då klev jag upp.
Snart ska jag till tandläkaren för att få besked om jag måste äta antibiotika mot nåt som tandläkaren inte kunde förklara för mig vad det handlade om, men det var inget jag skulle oroa mitt söta lilla huvud för tydligen...

pengaångesten är total.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra av mig själv nu de närmsta timmarna innan jag ska sätta mig i min skruttbil och köra till vännäs för en 2 min undersökning.
Borde fara ut och springa, men det känns mer troligt att sova.

helgen i bilder


tanta igen

Jag är nu tant Lisa till ännu ett litet gossebarn!! Vilken lycka!! :)
Karin och hennes Henrik har äntligen fått sin efterlängtade lilla Casper, fick ett mycket trevligt samtal igårkväll av en hes men vääldigt lycklig Karin som berättade att efter 13 timmars slit va han äntligen här:)

RSS 2.0