tihi

Det pirrar i min mage, det pirrar i mina tår!!
woop woop!

till dig Ida

jag älskar den här bilden på dig... skrattar varje gång jag ser den! :) pöss på dig!

blooodeee

2 kvällar på rad i vampyrens tecken. Nöjd och glad!
Imorgon MÅSTE jag ta mig iväg och träna. Det är inte okej längre.

Idag känner jag att bokstaven R är en bra bokstav. hoppas den kommer medföra nåt påhittigt!

mörka ringar

Väldigt slö helg. I fredags var det dans! Lycka!
Igår sov jag till klockan ett. hade troligen sovit ännu längre om inte Johanna ringt och väckt mig. Låg sen i soffan hela dagen och spelade betapet och kollade facebook en miljon gånger. På kvällen åkte jag och handlade och lagade sedan mat så jag har matlådor för hela veckan och bakade falsk potatisbakelse. (den blev halvlyckad..)
Idag har liknat gårdagen. Sov till elva. Legat på soffan och spelat betapet och kollat facebook en halv miljon gånger. När det snöade som mest gick jag på en långpromenad. Sen lagade jag mer mat så jag har ännu fler matlådor. Nu ikväll har jag dansat! Lycka!

Har iaf jobbat bort det värsta på mina mörka ringar under ögonen.. men gissar att de är tillbaka igen imorgon då jag ska upp fem.


halv åtta

halv åtta middagen i onsdags gick jätte bra! Vi fick tio av tio sa dom;)

till förrätt bjöd vi på krämig räk och morotssoppa med vitlöksbröd
till varmrätt bjöd vi på pressad potatis med persilja, lax med fetaost och soltokade tomaterröra, sallad och en kall sås på rödlök,dill, citron ,honung och chili.
till efterrätt bjöd vi på hemgjord glass, hemgjorda maränger, hemgjord chokladsås och bananer :P

dagen till ära hade våra gäster klätt upp sig till tusen och chockade mig nästan till tårar när jag öppnade dörren och det här fina gänget stod utanför med blommor och glada skratt!



själv kände jag mig något malplacerad i min egen utstyrsel då jag inte hunnit hem å byta kläder efter jobbet eller sminka mig överhuvudtaget!



Men trevligt hade vi och tänka sig.. lite inspirerad blev jag att va i köket igen.. så.. på en LÖRDAG är jag nu hemma och bakar och lagar mat.


ja

trött, svettig, relativt lycklig, fylld med bugg och tårta. Imorgon är det fredag och fläkten på jobbet är äntligen borta och rutinerna är inom räckhåll! pjhu!

RSS 2.0