Jag är hemma nu

semestern va helt underbar. Så helt jävla underbar.
Det va jobbigt igår, när man va hemma igen och jag försökte tvinga mig att återfå grepp om vardagen.
När jag kom på jobbet i morse kastade sig en 2-åring runt halsen på mig och sken som en sol. Sen tittade han lyckligt på mig och sa - bajsat.
Vilken härlig välkommen tillbaka present! Jag kan säga att det va med glädje jag började dagen med att byta bajsblöja.

Elin och Joel har flyttat till haga nu. Vilken glädje att få ha dessa fina människor bara 3 minuter ifrån mig:)


pirr!

Snart åker vi!
Jag har försökt packa sen igår, men jag vet aldrig när jag är färdig. Känns som jag ska glömma grejer hela tiden. Känns som jag glömmer något viktigt.
jag börjar få resfeber men får ingenting gjort. Om en timme blir jag upphämtad av fina Hanna som ska köra oss till flyget. Och här sitter jag och gör ingenting.

Fy fan vad jag ska njuta av min semester. Jag längtar till ikväll när vi är framme på hotellet och jag får gå ut på balkongen och andas in luften av sommar. Känns som jag har det perfekta resesällskapet med mig också!

Puss på er allihopa!

min dröm

I natt drömde jag att jag va utomland med mitt ex. Han va missbrukare och va bara på jakt efter droger hela tiden så jag orkade inte hänga med honom utan drog på egna äventyr. Men när jag va på stranden själv kom det en sunami och jag flydde. Hängde mig fast i en stolpe och höll andan när jättevågen slog över mig.. klarade mig och flydde vidare innan nästa våg skulle komma.. jag såg den bakom mig hela tiden.. lyckades ta mig in i en kontainer där det redan va några tjejer som gömde sig. Självklart va helt plötsligt exet där inne också. Då kom jag på att jag glömde ta med mig p-pillerna på resan så hippsvipps va jag mer rädd för att få mens än för sunamin.
Sen kom jag på att jag glömt ta med mig några pengar på resan också, så jag va helt pank och det va också jätte jobbigt. Sunamin dundrade utanför kontainern och jag tjaffsade med exet om nåt helt meningslöst.

resfeber?


mina kära

Igår va jag på fest med gamla jobbet. Dock bara över middagen eftersom jag skulle på True blood kväll hos Elin sen:) Jag grät nästan i bilen när jag åkte från festen. Mina kollegor som jag hade där är som min andra familj och jag påmindes om hur otroligt mycket jag saknar dem. Den gemenskap som finns bland dessa människor är svår att hitta någon annanstans. Och det är verkligen med sorg i hjärtat jag lämnat den arbetsplatsen.

Igår va jag och tränade core och zumba med elin på morgonen sen gick jag på stan för att fixa en bikini. Det blev en svart en, plus en vit och lila överdel. Utöver det handlade jag på apoteket för 300 spänn.. sånt som man kan tänkas behöva om man blir sjuk utomlands.. Gick förbi Katta på hennes jobb.. och det är ju döden för plånboken för när hon jobbar handlar jag! :P Blev ett par jeans och ett bälte. Super nöjd med båda! Jag har så svårt att hitta jeans som passar så när jag väl hitta ett par va jag ju tvungen att köpa dem:)

Idag har jag vart hemma. Hemma i lägenheten och dolat. Jag hinner aldrig med det nu för tiden så det har vart väldigt skönt. Jag va och handlade och har gjort storkok. Lasagne och pastasås med skinka och blåmögelostsås. Så nu har jag massor med matlådor för veckan. Har vikt in 3 ton med kläder sen tvätten i fredags och plockat undan i lägenheten.
Ikväll blir det kanske bio med Sandra och Peter:)

resesällskapet

Ikväll har jag haft Malin och Ida på besök. Malin bjöd på lite rapatack alá Nickey, jag bidrog självklart med en bubbla och Ida bar en påse blomjord på axeln.

Vi har planerat för vår resa. Malin tar med sig duschkräm, Ida tar balsam och jag tar schampo.
Vi har även försökt räkna ut hur lång tid resan tar. Men det var svår matematik så det blev aldrig någon defenitiv uträkning.

Jag har tvättat. 3 maskiner med svart tvätt blev det. Jag lever ett väldigt svart liv, uppenbarligen..


hÄr är flikken jag ska he me ut i värd´n me

med träningvärk

Fys-träning! heja heja!

komsikomsi värmen

Nedräkningen har börjat till semestern!:) Om 10 dagar sitter jag, Malin och Ida på flyget mot Gran Canaria. Jag längtar! Tyvärr fick jag höra på jobbet idag att det bara är 9 grader varm där just nu.. det lät ju inte så bra.. nån som sett det på nån väderkarta på Tv... men tydligen skulle det bli bättre nästa vecka. Det hoppas jag verkligen!

Jag har en väldans träningsvärk i rumpan så jag gruvar mig för dubbelpass idag. Vi ska köra både spinning och bodypump. Jag HATAR benövningarna på pumpen och det lär ju inte bli mer roligt nu med den här träningsvärken:/

Ikväll blir det spelkväll hos Lenita! Det brukar alltid va väldigt roligt så det ser jag fram emot. Fick dessutom sluta tidigare från jobbet idag så jag tror jag ska lägga mig och sova en timme så jag är lite piggare ikväll.


wtf

Såg jag verkligen rätt? På tv alldeles nyss.. reklam för en hemsida där man som gift man eller kvinna kan söka sig en affär. Alltså en sida där man kan vara otrogen. Vart fan är världen på väg??!


fredag+lördag

underbart har jag haft det. Åkte och tränade med Lenita efter jobbet igår. Sen åkte jag hem hit till Brån. Här bjöds det på supergod middag i form av kycklinggrillspett, potatis och rotfrukter i ugn med sås och sallad.. mmmm!!
Sen blev det mys och gotta framför tv:n resten av kvällen..
Jag sov 11 timmar i natt och sen idag har jag, mamma och Amelie vart till Bjurfors på loppis. Fyndade lite till jobbet och lite till mig:)
Sen tog jag och Amelie en tur med skotern. Vi lyckades tippa två gånger med gammskotran!! hahaha.. det såg väldigt roligt ut.
Sen blev det gomiddag igen, kött å potäter! Sen har jag hjälpt pappa att sätta upp räcket till trappen som han renoverat. Det blir jätte fint!
Imorgon ska vi till Agnäsbacken, Jag, Sandra och Peter. Hoppas det inte blåser som idag.

puss till mamma

Jag va bakis i 3 dagar efter klassåterträffen. Drygt!
Men veckan ha ändå flytit på bra. rätt så lugnt på jobbet. Ikväll ska på vi Idean för lite inspirationsmöte.
Tränat på.. Igår for jag ut och sprang och det gick superbra!! orkade både längre och på kortare tid än när jag sprang i somras så träning har verkligen gett resultat:)

Imorgon ska jag åka hem till Brån. Jag längtar!! Ska pyssla om stackars mamma som fått ichias så hon är sängliggande. Tilläggas bör att mamma ALDRIG är hemma från jobbet, vilket hon är nu så då vet man att hon inte mår bra.

Nä nu ska man väl börja traska mot stan och möta upp kollegorna.

RSS 2.0