fans!

Rött är sött, och jag gick hem klockan ett.

Idag har jag vart bakis. vaknade med en sjuhelvetes huvudvärk. jag tog en jättealvedon (som jag hade kvar sen jag knäckte revben nr 2) och vägrade kliva upp, tills Sara Louise ringde och sa att hon va påväg hem.. så blev det bakisfrukost med Henne och Emma, sen slängde vi filtar över axeln och drog ner på bakgården för lite solning. Där lämnade jag sedan tjejerna åt sitt öde och cyklade ner till Gamlia för å kika fotboll men världens bästa Hanna. Johan är ju värsta proffset i UFC och självklart måste vi supportra! Det ska jag säga dig, att när han gjorde mål fick jag ståfräs på armarna och efter det va jag fast! Nu blir det fotboll varje hejg resten av sommaren, alla hemma matcher, oavsett väder. Det är så sjukt spännande!


hehe..

Ikväll har jag tryckt en pizza och sen har vi enligt vanlig ordning legat i sara Louise säng och fnittrat åt Filip och Fredrik och pulat godis och snackat grabbar.. :D

Vad har jag framför mig i veckan?.. helt ledig från skolan. så det blir bara hemmaplugg. skit kul. NOT.
Men förhoppningsvis blir det ett besök hos Johan (och Hanna:D) för å kolla in nya tapetseringen, och några besök på gymmet där jag bett saraLouise köra lite med mig, sen kanske man ska ta en tripp hem till Brån också? känns som en långtråkig vecka.. men men. förvåna mig!?

lerdag

Katarina berättade att nere i stockholm ligger folk i parken i bara bikini och solar, jag berättade för katarina att här uppe i umeå är det också jätte bra väder, men här har vi fortfarande vinterjackorna på oss!!.. MEN Idag insåg jag att det bara är jag som fortfarande har den på mig och jag höll på smälla av i värmen! Skulle på Iksu i morse och tänkte att det är ju ändå morgon så det borde ju va lite småkallt, men nej nej! det är ju helt underbart galet jätte skänt ute!:)) Så efter Bodybalace tog jag en långpromenad (utan jackan:D) i det underbara vädret!
Igår va en bra dag också. även om jag tog två steg framåt och gick ett tillbaka på ett område...
mys med sandra, Hanna och Elisa oh Johan! NYKter:)
ikväll är det fest med temat rött. ner på stan!

sola!

Idag skiner solen helt underbart!:) Jag började med att känna mig instängd och gnällig i mitt lilla rum när jag vaknade och det var så fint väder.. men sen träffa jag Emma i köket som vägrade låta mig fortsätta gnälla, så nu har hon peppat mig till en långpromenad!:) Så nu ska jag bara riva bort alla sängkläder, sortera tvätten och slänga in dem i maskinen, sen ska jag ut å vandra :D

(borde egentligen plugga.. men huuur, när det är så vackert väder??... måste skaffa hit mina solstolar så man kan sitta mot husväggen)

göööör nåt då!

Det är dålig pli på mig just nu! :(

Ikväll har jag vart på födelsedagsfika hos Hanna som blir stooor flicka idag. massor med hembakat goofika!

åh, ångest. så mycke jag borde ha gjort och bör göra.. men det händer ingenting.

fy helvete alltsåå

Igår hade jag en dag från hell! Har spenderat några mysiga dagar uppe i Gällivare hos min Lisa och hennes Henri. I lördags skulle vi gå ut en sväng och pröva kroglivet, en kväll jag sent kommer glömma.... eller? Nej den är redan glömd. för att vara exakt så minns jag ingenting. Jävligt obehagligt. Jag minns att vi kom in, gick på toa, köpte en drink, gick ut på dansgolvet... sen är det svart tills jag vaknar på badrummsgolvet hemma hos Lisa kl åtta på söndag morgon. Där jag legat oh spytt, enligt Lisa, sen vi kom hem. och där jag fortsatte att ligga och spy hela dagen. sen var det bara att sätta sig på tåget hem!... de va fan det värsta ever... jag kan inte minnas när jag sist mådde så dåligt?! Mellandagarnas bakfylla kan slänga sig i väggen! Jag överväger faktiskt att något som inte borde vart i glaset, hamnade i glaset för det där är inte likt mig. och jag hde tagit det lugnt eftersom jag inte ville vara bakis på tåget hem. se så bra det gick.

I veckan är det bara plugg och försöka komma igång med träningen igen som gäller. Och fira HannisPannis förståss! Jag har inte glömt bort din födelsedag Hanna!! tro det eller ej!!! :D

Goschisch!

Jag har aldrig varit så oskärpt någonsin! Jag åker till Gällivare imorgon och ingenting är i ordning! va fan är det med mig??.. och här sitter jag och bloggar om eländet istället för å göra nåt åt det!?
Jag har inte packat, inte tvättat, jag har läst 10 sidor av de 300 jag borde läst innan jag åker... jag ha inte skrivit analysen på senaste lektionen och jag ha inte fixat naglarna eller rakat benen!! Va fan är felet?! Jo jag har jobbat, hängt med korrefolk och fulat mig på fyllan.. Ikväll har jag även våldgästat Sandra och Elisia över middag...
det blir att plugga tills jag slocknar ikväll och kliva upp med tuppen imorgon och göra allt...

Lisa Gumman! Snart KÖM ja!! (om jag hittar till Luleå tågstation vill säga.. :P)

en hyllning

Jag måste nånstans få skryta över alla mina vänner! Så det får bli här. Fan så jävla underbara vänner jag har! jag inser det i stunder som dessa hur viktiga ni är och vad mycke klokt ni har att säga mig. Jag blir inte så trasig tack vare er! jag är så tacksam för allt ni gjort och gör för mig... Dessa tre får just den här gången lite extra plats ;)


Kelly Clarksson Because of you

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side so I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid


att va en jobbare

jag tvingades va ful på stan idag och det va jobbigt!!
Åkte buss från jobbet i Vännäs in till stan och bytte buss där upp till nydala. Med en väntetid på 20 minuter däremellan gick jag in på systemet och inhandlade "påsk varor". I gummistövlar!! runnet smink (jag ha vart ute i regn i 1,5 timme med barnen) en skitig jacka med rött påskkärringsmink ingnuggad på ena bröstet, som nån unge kletat där någon gång under den ute tiden utan att jag märkt det. och en stor ryggsäck på ryggen med all packning.. såg ut som jag vart på jorden runt vandring...
Till råga på det så får jag en surgubbe bakom mig på bussen som sitter och skriker åt chaffören att han ska köra, trots att hans avbytare inte kommit. stackars chaufför som inte kunde bli unnad att gå av sitt pass bara för att hans kollega va 3 minuter sen. Jag talade snällt om för den sura gubben att chaffören väntar på sin avbytare och som tack för det så får jag sitta och lyssna på surgubbens mutter hela vägen hem.. jaja.. det är inte lätt att va sur!
Men när jag kom hem stod det hembakade kakor på ett fat från en av grannarna, så jag blev glad!

Nu är det helg och jag har massor med plugg :( Det känns som jag är inställd på skita lite i det..

påskis

Insåg att alla, precis alla har nåt roligt att göra i påsk och jag har inte ens tänkt tanken att styra upp något! :/
Well well... Jag åker ju till Gällivare nästa helg så det blir väl bra det:)
Ikväll har jag och Hanna vart hos Sandra och käka vitlök med köttfärssås ;) smarrigt! och självklart gosat med en helt underbar Elisia, Sandras dotter..
Nu är jag hemma i Brån. scääma till mig en gratis bussresa hit eftersom kortläsaren på bussen inte funkade (jag hade egentligen kontanter:D) sen satt jag och tänkte på vilken oärlig hemsk människa jag är halva resan hit!!
Jobb imorgon och på Torsdag. Vad helgen har att erbjuda återstår att se, men jag vet ju vad jag hoppas på ;)

oh My my...

Jag är såå sjukt sugen!! Men motgång, motgång.
Dagen går långsamt! Saknar Hanna i krokarna under långsamma dagar som dessa..


garv

alltså jag garvar ihjäl mig åt alla fula bilder som tas med min trasiga kamera numera! Posebilder kan slänga sig i väggen! Här har du gårdagens guldkorn :D


ljuda

Detta måste bli en aktiv dag, det bara måste! annars kommer jag inte hinna allt jag måste göra. men starten på dagen ger inga goda förhoppningar, jag låg nämligen och drog mig i sängen i nästan en timme.. ups! :D
Jag måste göra klart plugget inför imorgon. jag är lite mer än halvvägs men långt ifrån färdig. Sen måste jag ner på stan när brorsan jobbat klart och ta med han som hjälp för å köpa nytt ljud till datorn, mitt ljud pajade ju när jag flyttade hit och musik är inte kul längre utan det.. :( Jag längtar efter mitt nya ljud!! Sen fyller ju söta Nendos år idag så det blir ut till mitt gamla hood umedalen för lite födelsedagsfika:) innan detta måste jag städa här innan allt folk väller in imorgon och jag hade även tänkt hinna in en sväng på Gina och Hm och sprätta mina presentkort som jag fick när jag fyllde år:)
taggen för imorgon är total! juste! BOlage, han måste jag ju också hälsa på;)

stört mig

något av det värsta jag vet, vilket alla som känner mig väl vet om, är ofixade naglar och orakade ben! Detta är ändå något jag måste dras med (på mig själv) stup i kvarten verkar det som! jag har vart på en bra föreläsning idag som sträckte sig över hela dagen och säkert tjugo gånger har jag tittat på mina naglar och förfasat mig över hur dom ser ut!! det påverkar min personlighet att ha fula naglar. jag kan inte fullt ut vara mitt vanliga sociala jag utan jag får lite "gömma mig" känslor. Skulle jag någon gång komma på en förfest och till min fasa komma på att jag inte målat naglarna och rakat benen kan jag omöjligt gå ut! då måste jag åtgärda detta omedelbart annars fixar inte mitt psyke kvällen.

Utöver detta vill jag hellst bara hänga ute i korren med alla där efter 3 dagar i Brån men plugget tillåter ingen socialisation. Nu blir det tillbaka till boken och skrivandet och analyserandet, som inte direkt går på högvarv!
Utöver detta måste jag bara tillägga att jag är så sjukt glad att rebecca läser samma kurs som mig och tacka för en väldigt trevlig Lunch tillsammans med Karin och Rebecca! Det gör vi om!

RSS 2.0