schwett!

vilken sjuk natt jag haft! och då menar jag inte på det festliga galna lördagsnätter sättet.
Jag vaknade sjuk som fan igår, mest bakissjuk var mitt första utlåtande men framåt kvällen insåg jag att det kanske var mer än så.. så ingen utgång blev det utan sänggång. Tryckte hallonglass i sängen och pluggade lite och kollade på det där hypnosprogramet, det va ganska kul faktiskt! Därebland denna fullspeckade kväll sov jag några timmar hit och dit också. Sen bestämde jag mig för att sova för natten och det var då all kapacitet i min hjärna satte igång! Jag kan inte ens minnas sist jag hade en sån drömrik natt! Jag tror jag lycktas drömma minst en dröm om varje människa som någonsin på något sätt varit delaktig i mitt liv. Den sjukaste måste vara den drömmen där jag är på en fest i ett jäääätte gammalt hus, där vi spelar band ur en gammal bandspelare och där vi sitter runt ett medeltida träbord och helt plötsligt väller alla mina gamla vänner och ovänner från gymnasietiden in, därbland personer som sebastian halbert (?!) och Caroline hellberg av alla människor. Ulrik va där tillsammans med Chrillaz och så klart Anton för att fucka up det hela lite extra! Sen kom  Johan Göransson i en vit minibuss med sjukt många fönster och helt plötsligt va jag ute med en hel familj, vems familj?, och åkte motorcykel och vi krocka med en spårvagn och halva familjen försvann och jag är förbannad över nåt... mitt ebland alla dessa drömmar vaknar jag en miljon tjugohundrafemton gånger under natten i svett och förvirring och rädsla.

stinget?

Bloggstinget är borttappat för tillfället...
träningstaggen har infunnit sig och självklart vaknar jag med ont i halsen idag!!???
Imorgon fyller jag år. kom och ät tårta alla som vill! det blir även vin och utgång på campus för att fira tentorna och så klart MIG:D

söndags mys

Jag har en intensiv vecka framför mig. Som vanligt har jag sparat mycke av det som ska göras i skolan till sista stund. Nu ska analysen skrivas klart, på onsdag har vi grupptenta och seminarium på en avhandling som ska läsas.
På onsdag fyller jag även år och då ska det, samt bortgjord tenta, firas på kvällen med lite korrefolk och med Elin och Lenita.
Det var så roligt att få träffa världens bästa Elin igen!! helt sjukt vad tiden gått fort ändå och nu när jag har henne hemma igen känns det som hon aldrig varit borta!
På torsdag börjar ny kurs som kommer inledas i bakis-anda..
Sen till helgen kommer älskade katarina hem och Cedric kommer till stan!! så man kan säga att det köm fin besöke från storchtaaan hela helgen!..
Ikväll har vi legat fyra tjejer i SaraLouises stooora säng och myst och kollat på Beck och ätit hallonglass! det har de senaste söndagarna utvecklats till lite av en tradition, därför var det med sorg i våra hjärtan vi tog emot beskedet att detta var sista Beck filmen... ?!

förbannelse

jag skickar en förbannelse till is, slask och IIISSSS! men hånglar upp solen i brygga!! do it, do it!
men jag vet, med solen kommer tö och snart så är vi veck denna förbannade snööö!
sista dagen på praktiken imorgon.. har köpt en liten present till barnen och knåpat ihop ett litet kort med text till personalen..
ser fram emot helgen som kommer innehålla mycke skojsigt! synd att jag inte ha nå pengar!!

body balans

Ikväll har jag vart på bodybalance med Lenita.. dom sista tio minuterna är avslappning, då sa instruktören med sån där härligt sövande röst, gå till en plats där du känner att du kan slappna av och känner dig trygg. Jag började förbrilt leta i mitt inre efter den plats där jag känner mig helt trygg och avslappnad!... 5 minuter in på avslappningen hade jag fortfarande inte hittat den platsen! jag va på jobbet i tankarna! det snurrade barnskratt  och "ajjabajja" i huvudet på mig och jag kom på mig själv med att vara helt avslappnad trotts detta! Började så tänka och analysera det hela.. Det kanske är den plats jag känner mig mest trygg och avslappnad i. bland 17 barn i en sörja av skrik, grin, skratt, bajs,rackartyg, kusar och snor, pussar, kramar och gos! Där jag är just nu iallafall. kan inte fatta att det snart gått 5 veckor och att på fredag gör jag min sista dag:( Jag skulle kunna vara där för alltid!! Med det arbetslaget och med  alla dom fina älskade barnen.. nä jag blir fan lite depp... MEN då tänker jag på att på onsdag kommer ELIN!! det är helt otroligt vad tiden har gått fort.. nu är hon iofs bara hemma en kortis för sen ska hon ut i världen och resa upp alla slitpengar hon dragit in.. och det är hon såå värd!! Men jag är så glad att få se henne igen!!

Utöver detta har jag haft en riktigt bra helg. sjukt trött ha jag vart men det hare varit värt! jag har festat loss med mina korridorstjejer S-L och Emma, två riktiga party animals:D Och i Lördags bjöd Ulrik på en gourméMiddag som hette duga! På detta har jag avnjutit riktiga bakisfrukostar med korrefolket där alla plockar fram allt de äger i sina kylar och alla äter av alla och vi äter i flera timmar.. FETT nice ;)

Pinsamt, eller?

Idag när jag satt på bussen på väg hem från praktiken hade jag en låt på huvet.. den där.. "first I was afraid...nanananan" och helt utan förvarning sjöng jag ut (högt) början på just den meningen utan en tanke på att jag satt bland massa folk på en buss!! my god! what was I thinking?! Snacka om att kunna koppla bort vardagen...ehh.. jag försökte mörka det hela med en hostning men jag är ganska säker på att ingen gick på den mörkningen..

Har vart på middag hos Jonna och gosa en snabbis med hennes Liam. sjukt go unge! Sen ha jag vart på Iksu med Hanna och träna spinning.

Imorgon ska jag va hundvakt åt en hund som Jonna är hundvakt åt, men nu måste hon åka bort över helgen så då får jag bli stand in. Det är en liten grishund.. fulsnygg om du fattar? :D


idag idag idag

Idag har vart en bra dag. trots allt möjligt. Jag vaknade fem i morse av att jag var täppare än täppast i näsan och det gick inte bort med nässpray så jag blev tvungen kliva upp och röra på mig för att få bort det och eftersom klockan skulle ringa klockan sex var det som ingen större ide att sova nå mer.

När jag kom ut ur köket vid halv sju imorse flög dörren in till Jonas upp och ut kom Jonas med en jävla fart! knappt med ytterkläderna på, fastnar med väskan i dörren när han försöker stänga igen den samtidigt som han försöker låsa den och kviiider.. "troru faaaan inte jag försover mig dåååå"!!! och springer sen med skorna knappt fast på fötterna ut ur korridoren.
hahahah.. så himla roligt det såg ut! Vi hade snackat om det kvällen innan, hur det skulle gå för han å kliva upp halv sex, andra dagen på praktiken...

Sen har jag vart på praktiken och gosat med alla mina barn. Dagarna bara flyger fram när jag är där! trivs verkligen så himla bra!

Efter det ha jag legat i stolen. JAPP. den fruktade, avskyvärda, förnedrande stolen. Med bara några veckor kvar till min 24 års dag var det dax för cellprovs tagningen. Det gick bra. jag blundade och tänkte på vad jag ska handla på systemet på fredag...

Kvällen har vart supermys tillsammans med Jessica och jonas, Jonas kan spela piano jätte bra så vi ha sjungit å spelat massa... åhh blir man int lyckli så säg?!:D vad vore världen utan musik, vad vore livet utan musik?:O

nykter bakis

Jag har haft värsta bakisdagen utan att ens ha vart bakis. Jag har vart nykter hela helgen och min kropp tackar mig!!
men min söndag har ändå utspelat sig i bakisanda! Han pussa mig hejdå, för mig, tidigt på morgonen och jag sov vidare till halv tolv typ? sen käka jag bakisfrulle tillsammans med SaraLouise och hennes ragg i köket och efter det datanörda jag bra länge. sen la jag mig och läste, vilket självkkart resulterade i att jag somnade och sov typ 2 timmar till. Sen fick Jag och S-L skjuts till Ica där vi köpte godis och glass, sen ha jag och S-L och Jessica Legat inne hos S-L i hennes gigantiska, sjukt sköna, säng och svullat till Söndagens Beck film. fan va mys det är att bo i korridor!! vilken tur att jag trotsade mina farhågor..

Nu borde jag egentligen sova eftersom jag har praktik igen imorgon men efter allt sovande idag är jag inte speciellt trött.
Ska väl lägga mig och läsa.. då brukar jag ju somna :D

några favoriter just nu

Matt Nathanson - Come on get higher


Sixx AM - Life is beautiful


Sixx AM - Girl with golden eyes

0980+5 siffror

Idag hade jag ställt klockan på 10.20. Tyckte det kändes som en bra tid att vakna på igår när jag ställde klockan men uppenbarligen tyckte jag inte det när klockan så ringde imorse, för den vart avstängd och sen vakna jag av att någon ringde mig 12.20. Men det va ett nummer jag inte känner igen så jag sket i å svara! men nu ångra jag mig för nu är jag sjuuukt nyfiken vem det var! det var ett 0980+5 siffrors nr... va e det ifrån??? inga träffar på Hitta.se
för övrigt drömde jag massa knarkdrömmar inatt! GALET!!

Igår va jag och fika med Hannispannis sen va jag på bio och såg "Män som hatar kvinnor". Jag har läst boken och hade därför dragit ner mina förväntningar på filmen rejält eftersom en film som gjorts på en bok alltid blir en besvikelse i jämförelse med boken. Men just därför tyckte jag denna gång att filmen va riktigt bra! (men boken va braaa mycke bättre:P)
Efter Bion gick vi in på pipes en snabbis.. Kul att få en glimt av Ulrik och Anna, men utöver detta ger det där stället mig konstiga vibbar alltså! Det är som en svunnen tid och inte längre "hemma" :D hehehe...

ikväll blir det efterlängtad Kinamat!! sweet!! sen blir det film och mys! (har ni hunnit uppfatta nykterheten över min helg??)
Jag har träffat ett godistroll! Det är helt sjukt!! Någon som äter sååå mycke mer godis än JAG!!! hahahah!
Det skulle kunna vara nån av de här två... men icket!



senast!

Efter många om och men och en massa pusslande lyckades jag få över en del av mina bilder från telefonen.



Våran utflykt på allahjärtans dag, världens mysigaste dag!


Jag blir sjukt sugen!!



Det här va det godaste jag ätit på mycket länge!! På en alldeles speciell restaurang i Stockholm! ;)



En misslyckad potatisbulle va allt jag kunde få i mig efter mellandagarnas sjuka bakfylla!



Det här va dagen då Rebecca berättade att hon och Tobias va tillsammans! :)



Och här har vi vackra Rebecca på bröllopsmässan



jag blir så glad av den här bilden! världens sötaste Lisa!



vårat höst-konstverk på skolan :P


det gillar jag

En av anledningarna till att jag tycker så bra om att läsa böcker är för att man då och då stöter på små stycken som man på ett eller annat sätt kan koppla till sitt eget liv eller stycken som så klockrent beskriver något man själv tänkt eller känt men som man inte lyckats sätta ord på.
Ikväll läste jag ut "Å andra sidan" av Marian Keyes. På en av de sista sidorna läser jag...
"Det är synd att vi inte kan vara vänner, för bortsett från den där enda pojkvänsstölden så var hon en underbar människa. jag tyckte så mycket om henne. Men det var bara att gå vidare."
VA??! vare mig boken handlade om?!.. Gemma=Lisa... hu???
och där slutar boken  och där fortsätter jag mitt liv...

varning!

små varningsklockor börjar ringa hos mig när det gäller bloggandet just nu! Jag drömmer att mina nära och kära skriver viktiga meddelanden till mig i sina blogginlägg och var och varannan tanke som flyger genom mitt huvud sätter jag blogg rubriker på! Jag vet egentligen inte mitt syfte med den här bloggen. Det visste jag inte riktigt med min apberget användare heller och den har jag klarat mig alldeles utmärkt utan tills idag, när jag inte kunde komma ut på nätet via Mozilla och va tvungen använda explorer. Där va startsidan med Hannas apbergetanvändare det första man möttes av och genast började ap-nerven rycka?! Lyckades dock hålla den i chack tills jag hunnit klicka ner explorer igen, men rackarns vad nära det var!!

Min dag började bra. klev upp klockan sju. gick på skolan och hade en kort föreläsning och satt sedan med gruppen och drog igång veckans grupparbete. Gick hem och va riktigt taggad på allt jag skulle plugga. Gjorde sedan misstaget att lägga mig och läsa det som läsas skulle och vaknade sedan 2,5 timme senare! Allt jag tänkt att jag skulle hinna med idag blev förskjutet och nu sitter jag och bloggar?! Nåja.. jag har nästan tagit igen allt jag tänkt jag skulle göra.. men bara nästan! men det var egentligen inte det som störde mig mest när jag vaknade, utan att jag kände mig helt knäpp! Hela jag va som spagetti och jag hade massa yrsel och jaa.. va bara konstig hela jag.. känner mig fortfarande inte hundra, men efter en delkatessmiddag a´la Mamma här hemma i Brån så är jag på god väg iallafall.. :)

Jag önskar verkligen just nu att jag kunde vara lite mer på det klara med vad jag tänker och känner. Jag hatar frågetecken.. framförallt när det är frågetecken som egentligen inte behöver vara där men som jag envist satt dit ändå för att jag tror mig vilja ha det så. Känner mig sjuklig efter närhet just nu. Och inte av närhet från vem som hellst så klart. Men jag envisas med att banka en gryta i huvudet så fort det känns så och avtrubba mig för det är så jag ska vara, det är så jag ska ha det just nu. Samtidigt som jag stortrivs! Jag trivs massor med de vänner jag har runt mig just nu men saknar också flera väldigt älskade... Elin kommer hem snart!!! weehooo! än en gång stressar jag upp mig i allt mitt tänkande! stanna tiden för i helvete! jag hinner inte med tt tänka allt jag behöver tänka och jag alla klockar tickar så högt att jag inte hör mina egna tankar.. jag får panik!! Det är den där "bara vara kramen" jag behöver.


lätt illamående

Det känns som det sticker ut prinskorvar ur mina öron!! Jag har precis vart på svullomiddag hos farmor med hela släkten.

Igår va vi på Cover. lika satans mycke folk som vanligt! dont get me wrong, jag hade väldigt roligt men det är ändå störande att hälften av tiden spenderas åt att leta efter folk man tappar bort. detta sker ofta pga att alla konsumerar stora mängder alkohol och ständigt blir kissnödiga men aldrig samtidigt, så alla "springer bara iväg för att kissa en snabbis" sen tar det en halvtimme innan man hittat tillbaka till varandra.

Nu är det en vecka skola igen.. sen är det 2 veckor kvar av praktiken! :/




RSS 2.0