snart..

Jag och Sandra sprang 4 km idag. Vi va duktiga:)

Jag ska låsa bloggen nu tänkte jag, så jag återkommer med lösenord till de läsare jag vet att jag har.

kingelingpling på den

påskhelgen!

Vilken otroligt bra helg jag haft! Tusen tack Mia och Katta och alla andra härliga människor som tog denna helg till skyarna! En extra klapp på stjärten till Mia och Katta för era insattser i skarpt läge.

Ohälsosammaste helgen på länge. Imorgon måste jag träna ordentligt. :/

puss

en den korven

Jag va ute och sprang idag. Det gick bra! Kändes trögt i början men sen blev det flyt. Måste leta mig upp till elljusspåret och hitta mig en lämplig runda att springa på nu inför vårruset i slutet på maj.

Sen ha jag tugga tuggummi, druckit vatten och diskuterat budgivning och prutning hos Sandra. Vi tittade även på big brother när dom åt korv. Det va ganska givande.

Imorgon kommer min fina Mia hit, det kommer bli en hit! Jag känner på mig att jag kommer äta jävligt mycket i helgen. Den här veckan har inte varit i fas med mitt "vikt-tänk". I söndags smällde jag en pizza och igår åt jag sju kilo kakor med Hanna. Men det får bli en sån veckan, det känns ok :)


benen

Mina ben va trötta efter gårdagens spinning och är nu död efter kvällens fys-träning. skön-död.

Snart är det långhelg! Fy böveln va skönt!

intresseklubben ska nu anteckna: Nu ska jag klippa naglarna.

!

Nu ska jag sluta sura och leva mitt liv;)


?

prioriteringsfrågor pockar på.
jobb, träning, pengar, tid, liv.

Svårigheten ligger i att komma i säng i tid på kvällarna. Borde sova nu. Hur ska det gå i framtiden, om framtiden blir som jag vill? Hur gör man då?


spank you

Malin du är kung.


Marie Fredriksson

"Kom när vinden vänt
och blåser ut från land
Kom med ljuset tänt
och utan lögn i din hand
Jag lovar inga stjärnor i natt
Allt jag lovar är en annan strand"

min

Fredagarna har blivit mina. Det känns bra.
Ikväll har jag tränat zumba med en instruktör från Florida. Riktigt bra! Sen har jag dammsugat och skurat golven här hemma. Jag gjorde egentligen det ganska nyligen men så hade jag besök här igår av lillFrans som smetade matrester lite överallt och "lill"Troy som hårade ner hela lägenheten.

Diskmaskinen brummar på i köket...

När jag körde hem från Iksu råkade jag slänga ett öga åt ett par som gick längs med vägen. Tjejen smög ner sin hand i killens bakficka och han la sin hand över hennes hand också gick de så... Det bara fastnade hos mig av någon anledning.

sinnes

Jag har haft sinnessjuk träningsvärk i 2 dagar nu. Till och med barnen har lärt sig att de måste sätta sig ner jätte försiktigt om de ska sitta i mitt knä, annars skriker jag.

Ny stegtävling är igång på jobbet och jag känner mig mer tävlingsinriktad är någonsin. Den här gången ska jag vinna. Därför måste jag ut och springa nu.

Jag har vart och handlat idag också. ska prova laga mat och baka bröd. Fick ett ryck och det måste tas tillvara för det händer typ en gång i halvåret.

skribbelskrubbel

Jag är less på mig själv idag.
Jag känner mig lite bitter och självömkande. Det är ingen fin sida hos mig.
Det blev inte bättre när jag skulle smörja mig på ryggen eftersom jag typ flagnar bort där och lyckades få en nerv i kläm i armen bara för att jag försöker nå dit ingen människa kan nå på sig själv.
och sen försökte jag ta på mig armbandet jag fick av Hanna i födelsedagspresent, men den har en sån där låsanordning som du behöver två händer för att lyckas med, så det tog typ 10 minuter. Jag hade önskat att jag inte va ensam.

Min tröst idag är iallafall att jag gått ner 1,2 kg den här veckan.

mina fredagar

det är helt sanslöst vad jag hinner med grejer när jag är hemma en fredagkväll.
Jag hade hoppats att jag skulle få träna med Joel och hans tjej ikväll men han hade tydligen roligare saker för sig än att hänga med sin syster så jag blev bara hemma själv ikväll. Blev först jätte besviken och kände hur fredagen rann mellan fingrarna på mig till ingen nytta. Men efter en kvarts depp över att jag är ensammast i världen, tog jag mig i kragen och gick ut på en timmes promenad. Med ny energi av lite friskluft har jag sedan städat lägenheten, diskat undan, tagit hand om tvätt, rensat bland lite papper och lådor och slängt iväg grejer.

Jag är inte ens trött.

Jag längtar tillbaka...






dra mig baklänges and all over!


den där skatten

Man räknar som alltid med skatteåterbäringen. Lite extra klirr i kassan till semestern. Förra året fick jag tillbaka hela 13.000:- vilket räddade upp de faktum att jag va arbetslös i 7 veckor.
Även inför denna sommar räknade jag med lite extra och hade redan börjat spåna på vad pengarna skulle gå till.

snopet värre att jag i år ska betala tillbaka 2 kr. (?)

RSS 2.0