blänk

Tacos är förbannat gott! Jag vill ha tacos idag med! Eller ett skrååååv... gissa dagens tillstånd?

Ska nog följa Sandras exempel ikväll och köpa godis och lägga mig i soffan och läsa eller se på TV... :)

usch vad jag har brännt pengar i helgen. I Fredags käka jag frukost på stan med Sandra sen blev det lite spontanshopping, därefter ett besök på systemet sen middag på opren där jag och Johanna delade på en vinflaska och DET var inte billigt vill jag lova! Sedan brännde jag vidare den kvällen och var inte sen på bränna även igårkväll.. Taxi hit och dit, drinkar hit och dit... Lyckades ändå spara in på vissa områden då vi fick gratis biljetter till TC och när jag skulle hem samåkte jag med en snäll kille som erbjöd sig att betala hela resan:)

Nu laddas det om för en ny vecka och en ny månad. Mars månad är ju en bra månad för det är ju en månad närmare sommaren och dessutom fyller jag ju år;)

slå klackarna i taket!

Igår åt vi middag på norrlandsoperan med jobbet. Det var väldigt trevligt. Jag hade på mig mina 12 cm (?) klackade stövlar men tyckte jag var klok som tog med dem i en påse för att byta till dem när jag kom fram. Gick därför dit i vanliga lågskor för att undvika pinsamma vurpor på vägen. Men ICKET. Drog till med en riktig vurpa ändå typ hundra meter från målet så nu känner jag att jag har en lårkaka att invänta... Gjorde även en favorit i repris och hade kameran i handväskan, vilken jag landade på, så nu är kameran trasig igen. Precis som på mellandagarna förra julen. Hur kan man lyckas med exakt samma sak två gånger?! tråkigt.. :(
Nå ja, middagen var iallafall god och vi fick skratta mycket! Jag och kära kollegan Johanna drog vidare på Allstar när de andra tröttnat och åkt hem och skakade våra rumpor en timme innan vi också kände oss besegrade och åkte hem.

Idag har jag kämpat på med en finne på kinden som jag lyckats få exakt så röd och irriterad att den inte kommer kunna täckas med smink ikväll.
Ikväll ska jag och Malin på tacosmiddag hos Annelie sen ska vi iväg på en födelsedagsfest. Det kan nog bli riktigt trevligt.

kul

Kul med nya läsare som ger sig till känna! :) Extra välkommen till er:)

Firar tidig helg med en halv subway club till middag och den lyckliga vetskapen om att jag imorgon kommer att ha rena kläder i min garderob igen!

Har haft en toppen dag på jobbet! Mycket skratt och härliga barn:)
Nu laddar jag för middag med jobbet imorgon för att fira att snickargården fyllt 20 år:)

Jag slutade fem idag och bussen hem skulle gå från Vännäs 17.05. Precis när jag kom till busshållplatsen kom jag på att jag glömde ta mobilladdaren och mascaran som jag hade glömt hos mamma och pappa men som mamma tagit med till jobbet. Det är ungefär de två grejerna jag sämst kan leva utan och framför allt över en hel helg vilket gjorde att jag greps av panik och började lubba tillbaka till jobbet igen! När jag kom till grinden in till gården var jag så uppstressad att jag inte fick upp låset på den och jag ropade i ren panik till Anita som kom gående att "Jag kommer inte iiiiiin"!! Kutade sedan vidare in, hämtade grejerna och kutade ut igen. Då stod Anita redo med bilen och gasade och ropade att jag skulle hoppa in så skulle hon köra mig tillbaka till busshållplatsen. Jag hoppade in och Anita sladdade iväg och gasade som en dåre!! Jag hann med bussen hem. :) Anita är bäst! :))

triss

Jag fick en trisslott i examenspresent. Jag vann 50 kr på den, köpte 2 nya lotter för det. Vann 50 kr till och köpte två nya lotter för det. Vann 100 kr. :)

Att..

Att försöka fånga det som är jag utanför jobbet.
Att försöka minnas och behålla, att prioritera och omvandla.
Vaknade upp denna vecka, med lätt irritation som följd.

Mohawk

Jag släppte ut allt vatten och låg kvar i badkaret medan vattnet rann undan. Framför mig såg jag hur det bildades en liten Mohawk med hjälp av lite överblivet skumm. Kom att tänka på Sara-Louise senaste sms där det står att läsa "Kom igen nu! Raka musen och kom dit sen!"

Hittade en skitäcklig bild på hur jag såg det hela framför mig i omvänd Mohawk anda som jag försökte ladda upp här men det funkar inte och nu förstår jag att det finns en tanke med det. Den är helt enkelt för äcklig för att visa.

Söndag



Idag har jag haft sovmorgon och det var sjukt skönt! låg kvar i sängen nästan 2 timmar till efter jag vaknat och tomsurfade :) Sen har jag vart på stan och fikat med Karin. Äntligen fick jag se magen!:) Vi har inte setts sen vi gjorde sista opponeringen på Ex-jobbet så magen hade växt riktigt mycket! Fick känna och klämma och kunde känna ungefär hur bebben låg, där det var mer hårt och så:) Myyys!:)
Nu ska jag diska och plocka undan lite sen ska jag lägga mig i badet och ladda om för en ny arbetsvecka.

burrr

Bara 18 grader i lägenheten nu när jag kom hem. Skyndar mig att tända massa ljus så det ska bli varmt här innan tjejerna kommer..



jöbbe

Igår fick jag jobba extra. 10,5 på förskolan. Idag har jag jobbat extra på gruppboendet 10 timmar. Nu är jag trött. Sitter hemma i Brån och väntar på bussen till stan. Ikväll ska jag få besök av Elin och Lenita:) Det ska blir super mysigt! Synd bara att jag inte varit hemma i lägenheten nåt så jag kunnat städa:/ Men förhoppningsvis överlever vår vänskap även detta ;)


snörsnur

Förkylningen satte sig på det nasala i natt så idag har alla på jobbet frågat hur jag mår egentligen, till och med chefen:P Jag har fått svara hundraen gånger att det låter mycket värre än vad det är, för så är det ju. Jag känner mig typ frisk, men låter sjuk.

Nackdelen med att bo hemma 70% av tiden och ha en mamma som numera studerar är att jag blir aldrig riktigt ledig mentalt för vi fortsätter alltid prata jobb när vi kommer hem och pratar vi inte jobb så vill mamma diskutera något om det hon håller på läsa eller någon uppgift hon ska göra, vilket delvis involverar mig eftersom vi jobbar på samma avdelning, om än inte samtidigt, vilket gör att en del av uppgifterna hon har skall göras tillsammans med arbetslaget också faller på mig. Och jag vill bara vara FÄRDIG. Men men.. det kommer väl:P

Chefen frågade efter mitt examensbevis idag så jag kan få ut den höjda lönen. (+400 kr.. wiho.!.) Jag stör mig multum på att vi ska måsta ansöka om vårt examensbevis. Va fan är det om?! Jag har läst 3,5 år på universitet och i mitt register går det att se att jag är godkänd i alla kurser. Varför är det inte en självklarhet att jag vill ha ut mitt examensbevis nudå?? Vadå ansöka om det?! Är det inte säkert att jag har rätt till det?.. nä det gillar jag inte.
Men det skiter väl universitetet i. Ansöka ska jag göra ändå, för så är det bestämt.

Jag har till 98% bestämt mig för att säga upp Iksu kortet nu också och börja träna här i Vännäsby fram till sommaren. Jag hinner aldrig träna på Iksu och det står bara och pumpar pengar till ingen nytta.

bäsan

Idag har jag vart ledig. Och lat. Jag hade tänkt ta en promenad iallafall men blev lat och låg kvar hemm i sängen och kollade på film istället.
Hade tänkt lägga mig i badet men blev lat och tog bara en snabb dusch istället.
Sen gick jag till Hanna och kollade på det okända och latade mig i deras soffa:) Jag älskar att hänga där för dom ha så mysigt och hemtrevligt. Även om det ligger flingkuddar som man ska ha i filet på golvet;) Johan målade taket inne i badrummet medan jag och Hanna låg i soffan och tryckte vindruvor och kände på magen:) Jag fick känna massor med sparkar och "bök" där inne!! :) Hur häftigt som hellst! Hade lätt kunna ligga så i flera timmar till, men sängen kallar för imorgon är det jobb igen!

Ett litet förtydligande vad gäller jobbet är att nej, jag och Marielle jobbar inte på samma avdelning, men Marielles son går på min avdelning:) Däremot har vi samma chef eftersom vår chef är chef för flera förskolor :P

Kul att få kommentarer! :) Nu ska jag snyta ut ett kilo snor ur näsan sen ska jag lägga mig.

dream



Natten till Måndag drömde jag att jag var höggravid men glömde bort det och for ut och tokfestade. Vaknade med fet ångest.
Natten till Tisdag drömde jag att jag var på kärlekssemester i ett varmt land och att jag missade planet hem så jag kom försent till jobbet. vaknade med fet ångest.

Ikväll ska jag äntligen få se Hannas mage!! Det var över två veckor sen så jag gissar att det hänt massor med grejer!:))

När jag började jobba blev jag blivit totalt avskärmad från det liv jag tidigare levt. Jag är i stan max tre dagar i veckan och då är två av dem på helgen. Då får jag panik och ska försöka träffa alla jag hänger med och hinna prata om allt som hänt sen sist och samtidigt hinna göra ärenden och kanske en fest:P På ett sätt har det varit lite skönt att vara avskärmad. Jag har läst två skönlitterära böcker vilket jag inte minns sist jag gjorde och promenerat till och från jobbet utan att känna stress över att det tar för lång tid av min dag att GÅ hem från jobbet. Samtidigt som det inte alls känts bra eftersom jag känner att jag inte hinner med alla. Det finns personer som jag brukade träffa lite sporadiskt så där och som jag verkligen gillade att hänga med som jag inte hunnit träffa en enda gång nu.. och nu får jag dåligt samvete om jag "väljer bort" någon för att hinna träffa någon annan som det va ännu mer länge sen jag träffade. Trodde aldrig jag skulle behöva börja köpslå med min egen tid för att hinna träffa mina vänner. Tur att jag är singel?.
Nu låter det som jag gnäller över att jag har jobb, men då missförstår ni mig. Jag älskar mitt jobb och skulle inte byta bort det för allt i världen (tror jag) Jag gnäller bara lite över den totala omställningen som kom lite som en chock.

Sa jag att jag är livrädd för min chef?

fredagsmyys

I Tisdags blev jag påkommen av en kollega när jag kom in i storköket och sjöng på fredagsmys sången.. Hon tittade lite snett på mig och frågade om jag va riktigt riktig?! Visst vet du att det bara är Tisdag idag Lisa?.. ehh.. mjoo...ehh

En annan sak jag reflekterade över när jag gick hem från jobbet häromdagen är ifall man har för buskiga ögonbryn om det bildas frost på dem också när man är ute i - 20 grader?!

När jag har kämpat mig till att vara vaken till halv tolv för att försäkra mig om att sova länge dagen efter då jag har sovmorgon så är inte tanken att jag ska vakna halv nio, tanken är att jag ska vakna typ elva.

Idag kommer Mia från Övik! Jag måste städa. Sen blir det middag och mys med Jonna och massa skvaller, minnen och härliga skratt skulle jag tro;)

63

Osch! Kollade statistiken nyss och i söndags hade jag 63 läsare! Hur gick det till?

Jag har blivit förkyld. Och ungarna har varit som vildingar idag så jag är helt slut!
Mamma har förvandlats till en riktigt pluggnörd som sitter och pluggar till halv tre på natten :P Önskar jag hade tyckt det va lika roligt att plugga som hon gör.. Fördelen är att idag bjuder hon på pizza för hon orka nog inte laga mat skulle jag gissa;) Nog skulle jag ha kunnat laga mat, men varför skulle jag när det bjuds på pizza?! :)

Owl City - Fireflies



Inviger min nya bloggdesign med favorit låten för tillfället :)
Amelie har gjort ett superjobb med att försöka tillfredställa alla mina olika ideér och krav på hur det skulle kunna se ut, utan att jag själv har en aning om ifall det går att genomföra eller hur det ser ut när det är gjort. Snacka om en ängels tålamod! Vad tycker ni om den nudå?? :)


tjoff!

Fort så va veckan gjord! Planeringsdag, avdelningsmöte, teckenspråkskurs, en kväll hemma i lägenheten och så var det fredag igen! Jobbet är kul! Idag började jag gråta i smyg när ett barn gjorde illa sig för att barnet va så söt och grät så det värkte i bröstet på mig. Har aldrig sett detta barn gråta tidigare.. Då förstår ni ungefär hur engagerad jag är i mina barn jag har på jobbet.. :P
Fick lift med en jobbarkompis in till stan efter jobbet vilket var guld värt, även om jag var rädd hela bilfärden ;)
Mötte upp Lisa på stan för lite lyxmiddag i form av Kinamat:) Tog för en gångs skull INTE fyra små rätter utan tog ett steg ur lådan och provade Eurasia special:) Det var gott!
Mötte upp SaraLouise och gav henne nyckeln hem till mig sen for jag upp till Lisa och Hneris nya lägenhet en snabbis och kollade in den och gosa lite med deras lilla Troy som inte direkt är liten längre... (hunden alltså..)
Sen hem till lägenheten där S-L väntade med chips och godis uppdukat! Det gillar jag!:) Sen kom Sandra förbi och vi har surrat och moffat som galningar..
Imorgon blir det stan med Lisa! Men nu ska jag lägga mig i min egen säng och sova tills jag vaknar imorgon.. gööött!
Sov så gott allihopa!

planering

Idag har förskolan varit stängd för alla barn och vi har haft planeringsdag. Det var en bra dag med en del riktigt härliga skratt då vi gjorde en del dramaövningar och andra estetiska aktiviteter. men den har också innehållt en del djupare diskussioner och viktiga synpunkter att ta till sig. Nu är jag trött.
Jag ska gå över till en granne här i Brån ikväll och hälsa på. Lisa och Jonas. Lisa och Jonas var 2 väldigt nära och fina vänner då jag och Anton var tillsammans. Vi har haft sporadisk kontakt efter det tog slut men vääldigt sällan. De flyttade in i ett hus här i byn under hösten och jag har fortfarande inte hälsat på. Så ikväll tyckte jag det va på tiden att ta i tu med det! De har flyttat in i min barndomsbästa kompis gamla hus så jag tycker det ska bli superspännande att se hur dom ha gjort med huset nu eftersom jag praktiskt tagit växt upp i det där huset.. Jag har alltid drömt om att den dagen jag skaffar hus så vill jag ha ett hus som det huset, det är så himla stort och fint!

RSS 2.0