stört mig

något av det värsta jag vet, vilket alla som känner mig väl vet om, är ofixade naglar och orakade ben! Detta är ändå något jag måste dras med (på mig själv) stup i kvarten verkar det som! jag har vart på en bra föreläsning idag som sträckte sig över hela dagen och säkert tjugo gånger har jag tittat på mina naglar och förfasat mig över hur dom ser ut!! det påverkar min personlighet att ha fula naglar. jag kan inte fullt ut vara mitt vanliga sociala jag utan jag får lite "gömma mig" känslor. Skulle jag någon gång komma på en förfest och till min fasa komma på att jag inte målat naglarna och rakat benen kan jag omöjligt gå ut! då måste jag åtgärda detta omedelbart annars fixar inte mitt psyke kvällen.

Utöver detta vill jag hellst bara hänga ute i korren med alla där efter 3 dagar i Brån men plugget tillåter ingen socialisation. Nu blir det tillbaka till boken och skrivandet och analyserandet, som inte direkt går på högvarv!
Utöver detta måste jag bara tillägga att jag är så sjukt glad att rebecca läser samma kurs som mig och tacka för en väldigt trevlig Lunch tillsammans med Karin och Rebecca! Det gör vi om!

Kommentarer
Postat av: Karra!

Jaa, en riktigt trevligt lunch! det gör vi om snart tycker jag!...imorron äre fest..jag är sjukt taggad ;)

2009-04-02 @ 18:10:53
Postat av: Rebecca

Jag kan bara hålla me! :) Ses imorrn kraaam

2009-04-02 @ 21:09:58
Postat av: Tess trött tokig morsa

Hej.

jag bloggar om de du vill läsa så kika in hos mej för att hitta en kalas kompott av allt det DU önskar...



kram

2009-04-02 @ 21:13:42
URL: http://misstessan82.blogg.se/
Postat av: Rebecka B

Haha! ja jag håller med om naglar och ben.. Ett tips är att lägga rakhyveln på hyllan och köpa hem lite vaxremsor istället=) Så slipper man den där sucken då man märker att håret växt ut efter bara en dag... igen!



Kul att läsa din blogg!

2009-04-15 @ 09:50:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0