korv i alla format

Förra veckan blev inte så långtråkig och innehållslös trots allt. det blev jobb alla dagar och självklart plugghetts pga detta.
Sen fyllde brorsan år så det va tårtkalas och träffa släkten. I lördags hade vi minitjej fest hos mig, jag, saraL, Karin och hennes kusse:) vi dansade så lampan hängde på sne dagen efter och pratade massa snusk, som alltid;)
Fick låna bilen av mamma och pappa hela helgen och passade på att flänga runt hela stan i olika ärenden. köpte nya skor på skokanonen, åkte ut till stjärna fyrkant för att lämna in cp telefonen, men självklart hade dom stängt. (dock har pappa lämnat in den åt mig nu) sen drog jag ut på icaMaxi för å storhandla, men det var som om luften gick ur mig när jag kom dit och när jag kom hem därifrån hade jag handlat med mig säkert 4-5 olika sorters korvar och i stort sett ingen annan middagsmat.. ??! Så kan det tydligen också bli ibland.
den viktigaste händelsen eller konstaterandet jag kan göra sedan sist är att fotbollsrumpa är det enda rätta. synd bara att den fotbollsrumpan jag träffat på inte är den rätte.
i veckan har jag avklarat en del plugg och jobbat på förskolan.. nu ska jag bara njuta av den enda skönlitterära boken under hela utbildningen i stort sett, solen som lyser där ute, min säng, ett eller två pass på iksu och lite sällskap av korretjejerna  och kanske Hanna??! innan lördag då jag har ett 12 timmars jobbpass framför mig. (PENGAR!! JÄÄIIJJ)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vi ska nog hinna ses gumman, jag har dock haft fullt upp i veckan :( Hinner inte träna ikväll heller. Har fyra redovisningar nästa vecka.



jag håller med om att fotbollsrumpot är det enda rätta. Hoppas du följer med på söndag kl 16 då fotbollsrumporna blir 22 stycken på en gång! :) Me like. U like? Puss!

2009-05-07 @ 15:45:48
URL: http://hannasvirrpanna.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag gillar hockeyröv. Korv är dock aldrig fel! HEHE! :P

2009-05-08 @ 13:35:14
URL: http://lisforlovely.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0